11 märts, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Janek Lutsli

Täna Keskpäevatunnis:
Artur Talvik plaanib Vabaerakonna oma taskusse pista. Kuid kas erakonnal on peale oleviku ka tulevikku?
Keskerakonna viha e-valimiste vastu pole kuhugi kadunud. Ja koos sellega teadmine, et Ratase salongiokõlbulik Keskerakond ei erine Savisaare Keskerakonnast mitte millegi muu, kui viisakate maneeride poolest. Sisu on jäänud samaks...                
Ministrite arvu vähendamine - või oli see hoopis suurendamine?
Vjatseslav Leedo ja Oliver Kruuda äriimpeeriumite lõpp. Ühe asjastu loojangu Eesti ärimaailmas.
Jube peretüli Lasnamäel - kas süürlane süütas oma naise?
Haridusteema on endiselt tulipunktis. Kaks uut riigigümnaasiumi - üks Mustamäele ja teine kesklinna. Ja samal ajal...
                                                                                                                                    

18 kommentaari:

andres. ütles ...

väites, et EKRE ainukesed teemad on homoseksuaalsus ja 10 pagulast näitab saate osalejate pinnapealsust, pahatahtlikust ja kallutatust - nende samade teemade ilustamisel.

andres. ütles ...

Tuletage meelde hr Tiido osalusega saateid - tasakaalustatud, targad ja ilma ilkumiseta - võtke eeskuju. Muidu olete Anu Saagimiga samal tasemel

Anonüümne ütles ...

E-hääletamisega tuleb lõpp teha, sest vaba ja demokraatlik maailm sellist susser-musserit ei tea. Ja jumal tänatud, et keskerakond seda liberaalide valimispettust roogib. 5+

Anonüümne ütles ...

Milleks selline hüsteeria , Hõbemägi? Kas peaks laksma aasta aega hääletada, et lumehelbed ärkaksid. Parem oleks otse poliitikasse minna kui läbi raadio parteipropagandat teha, Priit.
Ja kui need harginimesed ei ela meie ruumis , ei loe meie uudiseid, ei maksa makse, mis alus ja õigus on neil otsustada, mis Kapa Kohilas toimub?

Anonüümne ütles ...

Alaealistele valimisõiguse andmine on oma olemuselt puhtalt õiguskantsleri vastutusala, aga seda me ei näe Madise Ülle ametisoleku ajal kohe kindlasti mitte.
Me kuuleme nüüd meeletut hala stuudiost, kes kardavad oma pajuki kadumaminekut E-hääletamise pettuse lõpetamise tõttu.
Põhiseaduse nõue ühetaolisest hääletamisest ei haaku kuidagi hr. Hõbemäe seisukohtadega.

Anonüümne ütles ...

Oi Hõbekas, sa oled ikka "õudne vanamees". Et siis nii ongi nagu sina ütled ja punkt. Nüüd paneme reklaami mängima. Voi saatana. :)

Anonüümne ütles ...

Tundub, et sm. Luik teeb täna kõik, et KE ta ERR juhi kohale saamisele vastu ei oleks.

Anonüümne ütles ...

Priit: Jah, reklaam peab algama täpselt õigel ajal. Punkt :)

Anonüümne ütles ...

Miks diskrimineeritakse e-hääletuses neid inimesi, kes kasutavad kodus op-süsteemi XP, ja kelle Id-kaardi serdid on aegunud, need on invaliidid, vanurid jne. See on samasugune inimõiguste rikkumine, nagu viina poest ostmise õiguse piiramine.

Anonüümne ütles ...

Riigikogu liikmete arvu vähendamine on üliohtlik populism. Juhtimine ja otsustamine läheb väiksema seltskonna kätte, korruptsioonioht suureneb sest vajalike seaduste ostmiseks määritavate saadikute arv väheneb, väikeparteide esindatus Riigikogus väheneb...
Ja isegi rahalist kokkuhoidu ei teki, sest esimene asi, millega Riigikogu pärast liikmete arvu vähendamist tegelema hakkab, on enesele lisaabide, sekretäride, palga ja muu juurdenõudmine põhjendusega, et töökoormus kasvas.

Anonüümne ütles ...

Andres Kelder ja saate seltskond võib trampida palju tahab , aga Anu Saagimi tasemele teiesugused ei jõua iial, liiga põikpäised!
Ja juba see tõestab sama, et te tõsimeeli usutegi, et kesikud likvideerivad e-valimised! :D
Mahub ikka lollust siia 45 -de minutisse!
Issand,kui õudne mees on Leedo! :( Ta on "julgenud" Tallinna Sadama kohta HALVASTI ÖELDA! :(
Tõsi jah, kaua peab ootama TÕELIST KOHTUMÕISTMIST, variserist Talvik ja kogu kesikute kamp, kes ei saa iial kõrgemale, kui olla reffide ja sotside puudel!!!

Anonüümne ütles ...

miks ei ole sõnagi e-hääletamiste turvalisusest, korraldage nii, et e-hääletamise kulg saab onlines jälgida, siis palun. Me ei tea palju juba sinna "tühja" e-hääletamise postkasti juba hääli on sisse pandud. Kuidas saab valimiste jälgija kontrollida, et seal andmebaasis mingit muud jama ei korraldata jne??

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi jutt meenutas usust sõgeda advendisti jutlust kelle prohvetiteks on nutitelefon ja e-valimiste äpp.

Anonüümne ütles ...

Mis seal Jordaanias siis hästi läks, palju raha Eestisse tuli? Lakkuge kanni kolm piidrit.

Anonüümne ütles ...

Luik tahaks seda head kommu aega tagasi kus info ja kriitika ei liikunud. Küll siis oli hea sigadusi korda saata.

Anonüümne ütles ...

Miks on vaja saadet risustada populistidega? Nestor, Strandberg, Tarand stuudios ja saade taguotsas.

Anonüümne ütles ...

Mehed! Puude taga tuleb metsa näha.
Riigikogu seadusloome ei saa olla tühikäigul. Vaidluse keskpunkt on siin.
Kui meil kohtuotsuseid teeb seadustest eemaldunud ehk sisuliselt "šariaadikohus", siis on ainest mõtisklusteks.

Anonüümne ütles ...

Kuulasin kordusest saate algusosa neist haidest. Ja mainin vaid. Et kõik on ninnunännu, sest ilupiltidel on ju nii imeline meremaailm, et terve maailm ahhetab ja jookseb vaatama! Sest meil ju ongi kõik ninnunännu! Nii paar aastat tagasi Tallinna loomaaed oma uudistes kirjutas otse, et - saatis mitu kitse Kiievi loomatsirkusele. Samal ajal siis jätkus protest loomatsirkuste vastu. Jääkarude pidamistingimused on sellised, et näiteks tõukoerte kasvatajad saaksid trahve, kui oma koeri olematutes oludes igal aastal sedasi paljundaksid. Ja meie jääkarudele pakuti paremaid elamistingimusi mujal seniks, kuni siin midagi valmis ehitatakse. Meil - pannakse aga indleva emase juurde isane ja - nii ninnunännu, sest emane sünnitas oma järjekordsed järglased oma pisikesse hallitavasse betoonpunkrisse, üks surnud ja teine jäi imekombel ikka elama. Ja kui seda kuhugi kommenteerida, siis - ninnunännutajad klikivad koheselt sobimatuks ja kustutatakse. Nii et - ärge muretsege nende haide pärast, sest see on ju piltidel nii nunnu, tühja neist harimatutest vastalistest, kes ise midagi ei jaga! Tuleb üks karismaatiline jutupaunik-Kuku saatejuht ja kutsub kõiki seda ilmaimet imetlema ning ongi taas imeline!