04 märts, 2017

Keskpäevastunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Ignar Fjuk

Head KUKU raadio 25 aastapäeva kõigile! Tänases saates räägime:
Mida head ja halba on valitsus oma esimese 100 päeva jooksul korda saatnud:
Siim Kallas tegi ettepaneku ühildada presidendi ja peaministri ülesanded. Kas see on hea või halb mõte, või nii seda kui teist?
Naljakad lood Keskerakonnas. Kümme fraktsiooni liiget näitas Kas Edgar Savisaar imbub vähehaaval poliitikasse tagasi? Ta valiti Lasnamäel keskerakonna juhatusse ja võimalik, et kandideerib kohalikel valimistel.
Eile jagati kätte pressipreemiad.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siimuga on see hapude viinamarjade värk. Praegu presidendina räägiks ta hoopis lordide koja vajalikkusest- tema isiklik õukond või nii. Olgu neid või kaksteist tükki.

Anonüümne ütles ...

Sm Fjuk, jätke oma häma. See on alles esimesed 100 päeva, need ei näita midagi. Ratase populaarsus näitab vaid ootust. Tegelikult pole see valitsus ju midagi peale lubaduste jagamise teinud. Viljad on ju veel tulemata.
Muuseas, millal te kapist välja tulete? Teie vaated pole kooskõlas reffidega, teie vaated on vasakpoolsemad kui meie šampanjasotsialistidel.

Anonüümne ütles ...

hm, kuidas ikka seda oma andmete vaatamist leida?
mingit eraldi linki nagu ei ole eesti.ee-s?

Anonüümne ütles ...

Rida "isikuandmete kasutamine".

Anonüümne ütles ...

Tundub, et seltsimees Fjuk kardab eesti rahva arvamust veel rohkem kui Karl Vaino. Tovarists Fjuk- vaadake kalendrisse, meil siin Eesti Vabariigis juba aasta 2017

Anonüümne ütles ...

Mingit sadat päeva ei olnud ja ega peagi.
Mäletame ju selgesti kuidas hr. Hõbemägi tööandja Delfi grupp oli põlvili maas ja palus jumalakeeli Eesti rahva käest Delfi esilehel kasvõi imepisikest kildu, et "kitsesaagas" õhku visatud solgiämber neile endale pähe ei kukuks.
See maas põvitamine ja kompra lunimine on Eesti "vaba ajakirjanduse" uus tase ja kilomeetripost.
Heil Delfi!

virve rüüt ütles ...

Jüri Ratas: "Niikaua kuni Keskerakond on valitsuses või riigikogus, ei tule nullkodakondsust ega teist riigikeelt! Vene koolide keelenõuete osas järeleandmisi ei tule ja samuti pole rahval vaja karta massimmigratsiooni ega sõda."
Täiesti tühjad ja sisutud kui mitte kardinaalselt vastupidist tähendavad sõnad.
Ah-ha-haa... Nullkodakondsus ja teine riigikeel?? MILLEST Ratas üldse räägib?? Milliste Eesti riigis kehtestatud reeglitega on alusseadustega seadustatud kodakondsus ja riigikeel Eestis poliitiliste lubaduste mängumaa?? Ratas kehtestab ja keelab nullkodakondsust 1991 NLiidu kodanikele või teist riigikeelt Lasmäele-Narvale???
KAS MA NÄEN UND? Ja kodakondsus ning riigikeel ongi alates Ratasest-sotsidest legaalsete vaidluste teema? Ja edasi juba loogiliselt Venemaaga taasliitumine samuti??? KEA VASTAKS? Sest keski-sotside valijatele see meeldib. Ja IRL on tühine nagunii, ainult mõnedel IRLi minitritel on veel vaja mistahes hinnaga kohtadest kinni hoida.

Anonüümne ütles ...

Üle hulga aja üks hea Keskpäevatund. Ilma kallutusteta ühele või teisele poolele. Just nagu poliitika saade peab olema. Üldiselt arvan et Fjukk ja Tarand peaksid olema sagedamini eetris.

Anonüümne ütles ...

Kle sina, sellest on nii palju juttu olnud, ka sots.meedias:

https://www.eesti.ee/est/teenused/kodanik/
riik_ja_kodanik/isiku_paring_tema_andmete_parimise_kohta


ehk siis e-teenused/kodanikule/ päringud........