01 aprill, 2017

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Heldur Meerits.

Kevad on pereheitmise aeg - erakondadest lahkuvad Meelis Pai, Kaljuste ja Derkun.
Mereakvaarium Dirhamisse - poolt või vastu?
Sisekaitseakadeemia Narva kolledzi loomine - kas hea lahendus või vilets kompromiss?
Uuring samasoolist seksuaalsuhete kohta tekitas tormi veeklaasis.
Roheliste uus juht räägib, et varem olid roheliste eesmärgid liiga keerulised. Nüüd on tulemas Ökoriik.
Tõnis Palts sai väikese kohtusvõidu Krimmis.
Saadikud tellivad omadelt teenuseid.
Teateid Tartust - Volli Kalm jätkab Tartu Ülikooli rektorina.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Strandbergil on selles Harvardi noormehe teemas nö huvide konflikt. Ta süüdistab iseenda ebaõnnestumistes kogu süsteemi ja on kaitseministeeriumi peale väga pahane. Soovitaks peeglisse vaadata.

Anonüümne ütles ...

Ei tasu öelda, et andekaid peaks ära kasutama, sest siis järgneb ikka hala, et ära tee maha seda või teist ja ikka juhtub. Paraku ongi kogu meie ühiskond üles ehitatud nõrgemate järeleaitamisele ja nõrgemad panevad kohe pahaks kui midagi keegi püüab teha andekamate heaks. Meil võidakse juubeldada ilusate inimeste üle, kannatatakse välja mõnede parem lauluhääl, aga akadeemilised teadmised ja nutikus on kurjast. Andekatel lastel võib olla koolis igav, nad peavad ilmtingimata täitma kehalisi norme, et saada hea lõpudiplom jne jne.
Tõsi, andekatel on kord nädalas saatekene Rakett 69. Muidu me räägime ikka neist, kes ei suuda või ei viitsi või on jäänud muidu hammasrataste vahele. See on meie tasakaalustatud meedia.

Anonüümne ütles ...

Täna on tõesti esimene aprill. Strandberg kritiseerib kõiki teisi erakondi kiites rohelisi ainsateks edumeelseteks. Millega strandberg rohelistega parlamendis olles hakkama sai? Müüs oma toetust 80 miljoni krooni eest. Raha kadus strandbergile tüüpiliselt segastesse voogudesse ehk, vaat, kes räägib.

Anonüümne ütles ...

Ehmatav, et mõnede arvates päästab Eesti Vabariigi sõjaseisukorral - asendustegevus! Asendusteenistuse muutmine asendustegevuseks võib vägagi kalliks maksma minna! Ja vahet pole, kus keegi õppinud on! Ehk hakkaks siis ka (kõrg)koolides õpetama asendustegevust. Pseudomaailm juba on moes - alates igasugustest selgeltnägijatest ja lõpetades ekshibitsionistide telestaarideks tegemisega. Üks näide kilplaslikust kallist asendustegevusest toimus mõni päev tagasi Koplis. Trammitee on üles võetud ja tasapisi käib ehitus. Kuid tundub nagu oleks see hakanud ootamatult ja üleöö. Sest keset päeva oli Kopli trammidepoos püsti suur kraana ning tõsteti sellega suurtele treileritele tramme, et siis vilkuva abiauto saatel keset linna tramme sõidutada! Loomulikult on see tegevus kallis ja ummistab liiklust. Selle asemel, et tupikusse ja remondile ettejäävate trammidega sõita teise depoosse ENNE rööbaste ülesvõttu! Aastaid tondilossina seisval linnahallil on kunstiline juht, juhatus ja nõukogu, kõik palgalised. Maailm pakkus jääkarudele paremaid elutingimusi, kuniks valmivad siin normaalsemad pidamistingimused. Selle asemel pannakse indleva emase juurde isane ja nunnutatakse, et - kahest sündinud pojast üks ikkagi ellu jäi, kuigi peab elama rohelise hallitusega sissepääsuga pisikeses betoonpunkris. Loomakaitsjad nunnutavad kah kooris kaasa ja võitlevad veel olematu mereakvaariumi vastu, kuigi see on esialgu vaid ideee tasemel ning kahtlane, et saab kokku need rahad, millega mõte ellu viia. Asendustegevus..... Ah jah, "uuritakse" ja "tõestatakse", et meil linnamesi on hirmtervislik ja puhas, kuigi uuritavad mesitarud on pandud Nõmme metsa servas oleva hoone katusele ja reaalset linnaliiklust mesilaste tegevuspiirkondades ei ole. Ninnunännu!

Anonüümne ütles ...

Milleks see pateetiline udu? Eesti inimene on lihtsalt liiga ratsionaalne, et erutuda duši all pissimise taolistest jaburustest.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetav Priit Hõbemägi, öko ei tähenda juurikaid. See on ka munad, piim,liha, šampoon, nõudepesuvahend jmt.

Anonüümne ütles ...

Saates on kaks (Priit ja Luik)kes pole samuti teisiti mõtlema võimelised või vähemalt mitte harjunud mõtlema laiemalt.
Mitte harjunud mõtlema sarnaselt A.Turingule E.Tarve.Tänased teadurid ei täidagi ülesandeid..
Neil on võime ise püstitama ülesandeid...
Püstitavad mõne teesi ja hakkavad lahedust leidma.Tarve arvamus" ma võiks ka asendusteenistuses natukene kasulikum olla" on isegi väga patriootlik ühe teadlase hakatise kohta.
Õnneks on saates ka Marek kes sellest natuke teab..

avlis ütles ...

Kas on liigne naiivsus oodata, et selle hää saate tegijad räägivad eesti keeles?
Mis ma öelda tahan, on see ...
keiss, keiss, keiss ...
ehket, ehket, ehket ...
jne
jne
jne

Anonüümne ütles ...

.oO Urmas Arumäe

Anonüümne ütles ...

Arhitektid Linnahalli ruumide suuruse puhul tut ne pritshom. Projekteerija ei otsusta ruumide suuruse üle vaid lahendab rahastaja ette antud lähteülesannet.
Teinekord on ruumiprogramm ette antud 0,5m2 täpsusega.

Anonüümne ütles ...

http://m.delfi.ee/article.php?id=66298778