18 juuni, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Janek Luts ja Ignar Fjuk

Täna saates:
Tiit Ojasoo, NO99 ja kõik, mis sellest tuleneb.
Riigikogu erikomisjoni raport Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumi kohta ja... mis sellest tuleneb.
PERHi juhatuse esimees Tõnis Allik sõitis haiglale teenust osutava firma kulul lõbutsema ja... kaotas oma koha.  Korruptsioon?
Presidendiballett - Edgar Savisaar sai kaotuse, kui erakonna volikogu valis Mailis Repsi presidendi kandidaadiks.
Eesti populaarseim partei oli juunis Reformierakond, mida toetas uuringufirma TNS Emor BNS-i tellimusel läbi viidud erakondade toetuse uuringu kohaselt 27 protsenti küsitletutest.
Autorollo kriminaalasjas kohtu all olevad Väino Pentus ja Siim Roode jäid maakohtus süüdi kõigis neile süüks pandud episoodides. Mis tuleneb sellest?
Keskerakonna seitse saadikut jätsid küüditamisavaldusele hääle andmata. Põhjuseid oli erinevaid, aga lojaalsust Eesti vabariuigile ei paista ühestki ettekäändest.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vihast vahutav sm. hõbemägi tundub heaks kiitvat naiste jalaga peksmist...

Anonüümne ütles ...

Silmakirjalikkuse tipp. Ei Ojasoo ega PERHi Alliku puhul ei räägi te mängudest mõlema sündmuse ümber. Keskid kuskil hõõruvad käsi - ohh lõpuks saime lahti. Kes need on?

Mugav on arutada teemal keskkerakond - ühiskondlik arvamus on, et neid on soliidne peksta ja arvustada.

Anonüümne ütles ...

Kahe käega Hõbemägi poolt!

Margus Kiis ütles ...

Keskerakonna toetus EMORi uuringus langes 1% ja kohe "sai KE toetus pihta". Naljamehed. Turu uuringu järgi on KE toetus 28%, see on millegipärast ära ununenud.

Anonüümne ütles ...

to margus kiis
KESKturu uuringud on jah need kõige õigemad uuringud...muahahahaaa

Anonüümne ütles ...


Oh jumal, sa hale ANONÜÜMNE 18 juuni, 2016 12:34! Kui muud ei saa, siis "vihakõne" mängu! Äkki siis saad Hõbemäe isegi kongi pista!?! Veel kord, sa hale ussike, variser ja sõnaväänaja, KAUA VÕIB! Mine ravi oma kõrvakuulmist ja arenda oma "tundumusi" !
Õieti on tema praegu AINUKE ajakirjanik, kes on julgenud oma seisukohta avaldada ja mitte isiklikke loorbereid ja seekleid teenida!!
Praegune jamps ajakirjanduses rahva ässitamisel on jälk ja põlastustväärt!
MITU KARISTUST või MITU HUKKAMIST peab Ojasoo saama? Ka krimseadustik ei näe ette ühe teo eest MITUT karistust!
Aga praegune kanakarja kambakas on maaslamaja JALAGA peksmine!!
Miks meil üldse on MOES toonitada, et MA POLE KURSIS,MA POLE LUGENUD, POLE NÄINUD, aga hinnanguid JULGEME anda, hukkamõistma ja isegi KOHTUOTSUSEID langetada JÄTKUB JULTUMUST!!
See, millega said hakkama riigikogu "magajad,oksendajad, variserid, liiderdajad, tööluusijad, kuluhüvitiste kuritarvitajad" jms. saast on JÄLESTUSVÄÄRNE VÕIMU KURITARVITAMINE! Kes andis neile õiguse survestada rahvast,kultuuriministeeriumi ,ajakirjandust ja ISEGI PROKURATUURI JA KOHUST!!! Kuidas saab ennast nüüd ja edaspidi tunda turvaliselt ja ÕIGUSRIIGIS elavaks tavaline kodanik??? Kui järsku ärkab mõni yoko või mikko võikersna või aunaste ja asub ümber tegema kohtuotsuseid või SEKKUMA KODANIKE ISIKLIKESSE LEPETESSE!!!
Just selle eest tuleks NÕUDA NENDE KOHEST TAGASIASTUMIST, sest ise ei viia neid sealt enne kui jalad ees!
Kui asi on saanud kohtulahendi,on toimunud leppimine, mis õigust on toppida sinna oma nina ja nõuda avalikustamist ja hakata määrama inimeste edaspidist eraelu?!
OHVER SOOVIS JU MITTE AVALIKUSTAMIST JA ELUGA EDASI MINNA!!
Soovin selle 18 juuni, 2016 12:34 taolistele anonüümsetele õnnejunnis püherdamist saavutatu üle, aga küsiks, millal see piir kord saabub, millal te oma variserliku suu kinni paneks ja oma kodu revideerima läheks. Äkki on mõni uks või aken praokil ja saab teie jälkidest toimetamistest teada .... :(
Tegelikult tahaks tõesti teada, kuidas ja millega on siis NÜÜD MUUDETUD
"OHVRI" ELUKVALITEETI ja kuidas on MUUTUNUD TÄNASEKS KÕIKIDE VÄGIVALDA KANNATAVATE OLUKORD ja kindlasti seda SOOST ja positsioonist ühiskonnas SÕLTUMATA! Aastakümneid olete ju tolereerinud ja lausa heaks kiitnud, oma variserliku vaikimisega absoluutselt kindlasti!

Anonüümne ütles ...

närvihaigele kriiskajale 13:13
kas tõesti järjekorrad psühhiaatrite on väga pikad?
mul on sust kahju...

Anonüümne ütles ...

Mulle jäi arusaamatuks, miks Janek Luts pidevalt rõhutas, et tema meelest Ojasoo siiski on süüdi - nagu Hõbemägi või Fjuk oleks vastupidist väitnud. Keegi ei kahtle, et Ojasoo on halvasti teinud ja süüdi. Küsimus on ju pigem selles, et teguviisi hukkamõist muutus hüsteeriliseks ja silmakirjalikuks kambakaks, mis polnud enam kuidagi eetiline ja ausast õiglustundest kantud. Minu jaoks näiteks on küsimus ka selles, et Eesti Päevaleht (mida ma kaua aega heaks ja endale sobivaks leheks pidasin)ning Kadri Ibrus (kelle sotsiaalteemalisi kirjutisi ma üldiselt olen hinnanud) kajastasid seda lugu skandaalselt kollasel tasemel. Jäi mulje, et esimene lugu avaldati üldse mingi ebatäpse kuulujutu põhjal, maldamata uurimistööd ära teha.

Anonüümne ütles ...

To 18 juuni, 2016 13:43,
sina, nagu näha isegi suuri tähti ei mõista, kõva kolakas kuluks selle pugemise ja alatuse eest ära!

Anonüümne ütles ...

Njah.
Mina ei saa sellest aru - pidi nagu kannatanu saladuseks jääma? Nüüd tean isegi mina, kes ma väga pisteliselt uudistesse pilku viskan - kannatanu on noor, naine, ilmselt Ojasoo lähem tuttav, mõjuka isaga, Ojasoo õpilane ja kolleeg... kui nüüd ikka tõega tahaks, kui kaua võtaks isiku väljanuhkimine?
Moraal kannatanutele: ära mine asja ametlikult ajama, saad sopa kaela - kokkuleppemenetlus või mitte? Ja kui nüüd teater tõega hingusele läheb, mis tunne kannatanul siis on, kolleegide ja muude töötajate tänavale jäämisel?

Kursis olev ütles ...

Kruuda on halb näide majandamisest, kuna kandib miljoneid aastas ettevõttest oma kuludeks välja.
Hr Strandberg, ärge lahmige, vaadake ka teiste piimatööstuste tulemusi Eestis.
15 MIO uude tööstusesse on hea idee, kas see on aga ühistulises ettevõtmises elujõuline on küsimärk, see et eesti piim on vaja ära väärindada, mitte Leetu vedada on faakt!