11 juuni, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Hannes Astok

Nädal ei läinud raisku! Savisaar teatas presidendikandidaadiks pürgimisest!
Aga üldiselt oli see personaalküsimuste nädal:
Mihkel Raud teatas, et ta lahkub Riigikogust ja sai selle peale kõvasti sõimata; ning rääkis ise, et käib "sõda, milles ta tahab kaasa lüüa".
NO-teatri juht Tiit Ojasoo ümber keeb niisugune supp, et ei oska enam arvata, mis on sellest tõde ja mis on vale; Semper ja Ojasoo teatasid, et teevad NO teatriga pausi. Kas jumal kukkus postamendilt?
ühe nädalaga ilmus koguni kolm erinevat presidendikandidaatide populaarsuse mõõtmise edetabelit erinevate kriteeriumitega (mitte et see kõik lõpptulemuse suhtes üldse midagi tähendaks, ei!);
pärast möödunud laupäeval toimunud sotside üldkogu, kus nad kuulutasid ennast valguse maaletoojateks, on nende reiting kukkunud 10 protsendi peale. Minne nyt sormi pistetään?
Jõksist sai IRLi ametlik presidendikandidaat. Ja täna otsustab Keskerakond oma kandidaadi.
Andres herkel jätkab Vabaerakonna esimehena. Kes on järgmine aasta pärast - kas Artur Talvik?

4 kommentaari:

Andrus ütles ...

Raua kõnedest Riigikogus - kas siis sellised ümber nurga sõna otses mõttes öelduna poliit möla ajavad kõnevõtud on intellektuaalsemad kui Raua ja Ossinovski teravasõnalised sõnavõtud ? Rahval ongi kopp enim ees ümber nurga poliit tagusest mölast, et ärge te ajakirjanikud sama teed minge.

Anonüümne ütles ...

Hr Hõbemägi. Lepitusmenetlus ja salastamine on kaks eri asja

Anonüümne ütles ...

Võtame nüüd uue teema juba!!!!

Anonüümne ütles ...

Hr, Hõbemägi. Riigi poolt ülalpeetava asutuse juhataja, kes käitus alluva suhtes hullumeelselt ja vägivaldselt, üritas seda intsidenti maha vaikida ja võttis vastu riikliku autasu. Teda kaitses nõukogu ja pidas seada isikliku elu asjaks. Ja siis Te ütlete, et Ojasoole tehakse liiga? Nalja teete või? Oleks Ojasoo aru saanud, mida ta tegi, oleks ta ametist taandunud kohe. Aga ei saanud. Ta õigustas end veel praegugi-olevat isiklik asi. See on tavaline karistamatuse sündroom. Sama kui valge kampsuniga poliitikutel. Clinton jäi ju süüdi ka valetamise, mitte liiderlikkuse eest. Kas ei ole loo lekitanud mitte keegi teatri kollektiivi liige, kes korduvatest vägivallahoogudest tüdinud on? Ja poliitikutest. Vale ja silmakirjalik oleks kui Pohlak mõistaks Ojasoo hukka. Alender võib ja peab seda tegema. Kehv on lihtsalt selle avalduse vorm. Hukka tuleks mõista varjamise ja valetamise eest. Ohvri isiku oleks saanud ka kohese tagasiastumise puhul saladusse jätta ja ta oleks olnud rohkem kaitstud kui nüüd, mil juhtumit lapitakse igal pool.