25 juuni, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
jaanipäeva hommik koos teatega Suurbritannia lahkumisest Euroopa Liidust. Kuidas edasi? Ja mis meil sest?
Presidendiküsitlused kestavad - rahvas ei taha Savisaart ja Helmet presidendina näha.
Riigikogulane Valdo Randpere, moraalne majakas, käis maksumaksja raha eest Taisd oma suvilakompleksi vaatamas.
Eesti erakonnad vananevad, ana nende juhtimisesd võtavad võimu enda kätte noored.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulge olge INIMESED ja ärge rääkige RAHVA NIMEL!!!! Rääkige OMA ARVAMUSTEST ja tõestatud faktidest.
Rannamäe ,juba uppudes ülinärvilisse tati neelamisse täna "tõestas" haledalt ja lausa naeruväärselt, et TEGELIKULT 4/5 INGLASI on EU-sse jäämise poolt ja uusi muudatusi veel tuleb!! Küll ebaõiglus purustatakse ja hea. et Eesti on saanud õppetunni, et ei mingeid lollile pööblile otsustamise võimalusi, seega ei mingeid referendumeid Eestisse iial!!

Anonüümne ütles ...

Tuligi ära! :D
Sama pläma nagu seal "teenrites". Meeletult suure osavõtukoefitsiendi kiitmise asemel levitatakse lauslollusi! Kõik läksid hääletama ja küsisid , aga MIS ASI SEE EUROLIIT ÜLDSE TEGELIKULT ON???!!! :D
Sisserändajad ju teadupärast ei hääletanud... :D
Ainuke lootus, et Eestis referendumite keelustamise eufoorias hullunud oravate sõjahüsteeria levitamise hoog vast veidigi väheneb, sest NATO kohta britid VEEL pole sõna võtnud! Aga mine sa tea, uut brittide referendumit oodatakse kui taevamannat ja juba tõestatakse , et praegune ei kohusta parlamenti MILLEKSKI!!

Unknown ütles ...

Väga hea ja vajalik otsus inglaste poolt. Koostöö vorm Euroopas ei pea olema kolhoosi vormis. Kus on Eurosaadik Tarand oma teravmeelsustega? Teil küll pole oma inimest Londonis, kuid Tarand ju Brüsselis...

Anonüümne ütles ...

Kuulge, seltsimees Randpere on ju vana komsomolitöötaja. Oleks ju imelik kui seltsimehe eetilised tõekspidamised ELKNÜ tegelinskina ja Riigikogu liikmena oleks muutunud.

Unknown ütles ...

Äkki oleks hea refereerimisel viidata ka ajalehele, kust refereering võetakse? Soidro kirjutab nimelt Meie Maas.

Anonüümne ütles ...

Miks reformierakonna põhulõual peaks sotside vastu usaldus olema?

Anonüümne ütles ...

lisandus veel üks kandidaadi kandidaat

https://www.nelli.ee/arno-remmel-tahab-saada-presidendiks

evaliis ütles ...

Siin on nii inetud kommentaarid, et ei tahagi eriti sõna võtta, aga siiski teen seda. Saade on küll lõppenud, aga üks küsimus jäi kripeldama. Kas Astokil on mingid konkreetsed andmed selle kohta, et valged hääletasid pigem brexiti poolt ja värvilised vastu? See on huvitav küsimus. Mulle on jäänud mulje, et valdavalt endistest asumaadest pärit värvilised briti kodanikud on veel need kõige britimeelsemad ja ka põlisinglased võtavad neid kindlasti rohkem omadena kui idaeurooplasi. Hääletus oli Euroopa poolt või vastu ja üks õige britt pole ju ometi mingi eurooplane!

Anonüümne ütles ...

Täna oli hea saade. Vähem oli killu viskamist ja kõkutamist, rohkem asjalikku juttu. Eriti selge ja arusaadav oli Mart Luige kommentaar Randpere kuluhüvitiste kohta.

Anonüümne ütles ...

Saatejuhid on vist 2-7 klassi geograafia tunnist süstemaatiliselt poppi pannud. Võru linn asub Venemaa piirist ca 35km kaugusel(Luhamaa piiripunkt). Seega ei lennanud NATO strateegilised pommitajad B-52 Venemaa piirist mitte 100km kaugusel nagu saatejuhid väitsid, vaid ca 3x lähemal.