24 mai, 2008

Tartus Rein Kilk ja Hannes Astok, Tallinnas Priit Hõbemägi

Tere keskpäevatunni stuudiost, täna Tartus 2 meest ja Tallinnas üks, teemad möödunud nädalast, ootame teie kommentaare ja küsimusi.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Magnuse" näitamine Athenas jättis igal juhul inetu mulje. Kas oleks võimalik saada omanikuks peetava Rein Kilgi kommentaari asja kohta. Millised põhjendused sundisid meie kohtusüsteemile kõrges kaares pähe sülitama? Kas on ilmsiks tulnud asjaolusid, mida kohus otsusetegemisel ei teadnud? Või kuuleme seekord omanikupoolset vabandamist?

Anonüümne ütles ...

Ilmselt on Arnold Meri saates üks teemadest. Miks Meri tegude uurimine algas KaPos alles 2003 aastal nagu EPL kirjutab? Praegu tundub et Merit süüdi ei mõisteta, vaid lastakse nii tunnistajatel kui Meril enne kohtuotsust ära surra. Ehk oskate Teie selgitada, miks on Eestile kasulik, kui ei selgugi kas küüditamine oli genotsiid või mitte.

Anonüümne ütles ...

Äkki võtaksite sõna Jokela kooli õpilaste koostatud memo teemal, mis puudutab meediaeetika täielikku puudumist tragöödia ajal ja selle järel? Millegipärast pole seda eriti peavoolumeedias Soomes ega Eestis kajastatud.

Anonüümne ütles ...

Tere!
Mida arvate telesaatest sudite sami ja gräzini ning järvi-tulviste juhtumist?
http://rutube.ru/tracks/
711598.html?v=58d6692b9b2e63570fd39d74adfeb36f


kas ka meil on ajaloo mõistmisega probleeme riigiteadlastel?
http://www.vikerkaar.ee/
?page=Arhiiv&a_act=article&a_number=4733&PHPSESSID=5d344fe4df5645539ab5a8b6c60b0892
http://8mai.wordpress.com/
2007/08/24/veritasu/

Tere.Mida arvate telesaatest sudite sami ja gräzini ning järvi-tulviste juhtumist?


http://rutube.ru/tracks/711598.html?v=58d6692b9b2e63570fd39d74adfeb36f
http://www.vikerkaar.ee/?page=Arhiiv&a_act=article&a_number=4733&PHPSESSID=5d344fe4df5645539ab5a8b6c60b0892
http://8mai.wordpress.com/2007/08/24/veritasu/

Anonüümne ütles ...

Selle nädala uudispomm oli mu meelest Äripäevas ilmunud info teemal, et Eesti Pensionifondid olid kehvasti valitsetud. Kas teie arvates see on nii ja mida üldse arvata teemast, sest iga aastaga on seal rohkem raha kui Armin Karul ja Toomas Annusel ja Hans H Luigel kokku, kuid keegi tegelikult suurt ei huvitu sellest.

Vaadake inimeste küisitlusi sel päeval - kõik ütlesid, et korra vaatavad aastas. See tähendab, et miljardid meie raha on vabalt saaadaval.

Anonüümne ütles ...

Ma lisan, et küüditajad on süüdi mõistetud, aga Meri on esimene, kel on genotsiidisüüdistus.

Anonüümne ütles ...

Karta on,et kui kohtusüsteem nõrgaks jääb, teisaldab Jüri Liim lähipäevadel Arnold Meri ajaloomuuseumisse

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti valab Liim Meri enne teisaldamist pronksi.

Anonüümne ütles ...

Lihtsalt korra kuuma pronksiga üle

Anonüümne ütles ...

Tere, see on pigem hr. Astokile - kas Te ei tahaks kirjutada üht sellist seadust, mis igasugusele paberil levitatavale reklaamile mingi prügiaktsiisi kehtestaks. Reklaamrämpsu hulk on kasvanud üle mõistuse suureks, kui veel poliitiline reklaam ka järgmisel aastal lisandub, ei jõua võibolla (ja ei taha ka) enam prügiarveid kinni maksta. Las prügitootja maksab!

Anonüümne ütles ...

Kolleegid!
Kuidas te suhtuksite sellesse kui Hansapank oleks ostetud Deutsche Bank'i poolt? Nimi panka ei määri!

Anonüümne ütles ...

Deutsche Bank on igati kõva sõna. NY linna WTC tornide kõrval oli Deutsche Bank'i pilvelõhkuja, mustade klaasidega, mis sai aga tornide kokkuvarisemisl nii tugevalt kannatada, et seisis tükk aega tühjalt, lõpuks lammutati eelmisel aastal ära. (Uudis oli ka lammutamisel tulekahju kohta).

Anonüümne ütles ...

Deutsche Bank on ka üks neist pankadest, millele kuulub FED (USA keskpank), mis dollareid emiteerib. Nimelt on FED mitte riiklik vaid eraõiguslik institutsioon ja sellel institutsioonil on omanikud.

Anonüümne ütles ...

EMT loobus minutipõhisest tasustamisest. Oleks huvitav teada kas sama õnnestuks ka Hansapanga nimevahetusega. Seega kutsuks kõiki üles ennast kehtestama ja kasutama netipanga pangateate funktsiooni sisuga "kaalun tõsiselt Hansapanga nime muutmisel Swedbank-iks pangateenuse pakkuja vahetamist". Kui pretsedent loodud saab minna juba teenustasude kallale.