31 mai, 2008

Täna eetris - Hans H Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi

Teemadeks täna: Oliver Kruuda ei saanud toiduainetööstustest lahti - kas üldse tasubki neid praegu müüa?, pensioni pärimine löögi all; viinatootjate mured - riigimaksud maksmata ja ühinemised ukse eest; segadused filmi Magnus ümber jätkuvad - kohtutäitur sai ise menetluse kaela; Eestis kasutatakse juba eurosid; kapo sai uue juhi - Raivo Aegi.
Ootame teie kommentaare ja küsimusi!

9 kommentaari:

Marek ütles ...

naftahinnatõus toob kaasa lisaks erasõidukite jagamisele ka arvestatava jalgrattaliikluse. kesk- ja põhjaeuroopa linnad kubisevad ratturitest, sest need inimesed pole lihtsalt nii rikkad/lollid, et iga väikest sõitu teha autoga. muide, ka linnastruktuuri kompaktsus, mis on kergliikluse eelduseks, on juhtimisprobleem, mitte loodusnähtus.

karol ütles ...

Hei
Viisitamm on tark poliitik- ?

Vabandust, kuid Viistamm on võimul ainult tänu praegiuse Pärnu volikogu jaburale koosseisule. Isamaliitlastega ei ole võimalik koalitsiooni teha, keskerakonnal on piisavalt palju hääli ja nii see reform seal hambad ristis seda koalitsiooni kannatab.
Viistamme enda "tarkust" pole seal grammigi.

Aga kirjutan sellist pikemalt....:)

karol ütles ...

PS: Viisitamme "tarkus" seisneb tema kuulekuses ja tublis edgarjuugendi karjääris.

Anonüümne ütles ...

Mida te seletate.

Isikuõigused on väga üheselt võetavad. Siin pole mitte midagi arutada.

Eraelu puutumatuse õigus ületab iga kell kunsti tähtsuse.

Terve juriidiline seadustik on rajatud isikuõiguste kaitsmisele, mitte kunstile või dokumentaalfilmidele.

Anonüümne ütles ...

Üks repliik kodanik Bukowski kohta, kes pidi väidetavalt varsti Eestisse tulema. Bukowski suri 1994. aastal.

Unknown ütles ...

nul on see Magnuse DVD olemas, võin teile ja kõigile huvilistele seda vabalt levitada, mind pole keegi keelanud seda teha.

Anonüümne ütles ...

Charlie, see et seaduses on augud ei muuda see sinu tegu eetilisemaks.

Anonüümne ütles ...

Paar sõna sekka Kalevi kommilettide lühenemise kohta. Eelkõige sõltub ju nende pikkus ikka kaubanduskettide ostujuhtide "heasoovlikkusest" kauba tootja/müüja suhtes. Tean, et Kalevil on väga häid ja kaasaegselt kujundatud uusi tooteid, mida on aga keeruline tootmisse juurutada ja ostjani toimetada, kui suurte kaubanduskettide kurtide kõrvadega ostujuhid ei ole kauba sisseostmisest huvitatud (Laimat juba suures hulgas kokku ostetud!). Ostja ei saa aga teadagi, millest ta ilma jääb! Nii et kriitika tootja suhtes on mõnikord ülekohtune ja leti pikkus ei väljenda tootaja suutlikkust! Kui suurte kaubanduskettide omanikud/juhid on lätlased, leedukad vms eks nad siis ikka rohkem ka nende riikide toodete müügile orienteeruvad! Aga eestlane eelistaks ikka Kalevi tooteid!

Anonüümne ütles ...

Täpsustaks, et ükski Eesti film ei ole seni veel Cannes'is auhinda võitnud, nagu hr. Hõbemägi juba teist nädalat järjest "Magnuse" kohta väidab. Too film on võitnud ilmselt rea teisi auhindu, aga Cannes'is oli ta lihtsalt ühes alaprogrammis, mis on muidugi ka märkimisväärne. Suurte festivalide preemiatest on meil viimasel ajal ette näidata ainult "Sügisballi" (eriprogrammi) preemia Veneetsiast. Detail küll, aga olgem täpsed.
Lugupidamisega,
õhtune raadiokuulaja