07 november, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Mart Luik

Ehh, lendame! Täna on Estonian Airi mihklipäev, vähemalt nii arvavad informeeritud isikud. Aga miks kõik nii läks? ja kas oli veel mõni reaalne võimalus?
Juhan Parts sihib kohta Euroopa kontrollikojas.
Okupatsioonikahjude nõue Venemaale - kas justiitsminister Urmas Reinsalu ohtlik soolo või Balti. riikide solidaarsus? Kuidas see sobib nö Eesti välispoliitika raamidega, ja millised need siis praegu on?
Narva taksojuhid pöörduvad Euroopa Parlamendi poole palvega keelenõuete leevendamiseks.


9 kommentaari:

Rein ütles ...

Marina Kaljurand ütles 09.10.2015 Kuku raadio saates Nädala Tegija, et Margus Tsahkna avaldus (Tartu Rahu ja EV järjepidevuse deklaratsiooni lisamisest piirileppele) tekitas hommikul uudiseid lugedes SUURE KÜSIMÄRGI!?
Reformierakond SUMMUTAB EOS neile mittemeeldivad ettepanekud, seetõttu tuleb piirileppe küsimustes ja kompensatsiooni nõudmisel mängu nn SOOLO...

Anonüümne ütles ...

Kuulasin just Nädalategijat ja võib öelda, et Jürgen Ligil on õigus ja erakoodide riiklik rahastamine tekitab ebavõrdsust!

Anonüümne ütles ...

Eesti riik maksis toetust oma lennufirmale ja Läti riik maksis toetust Air Balticule. Üks on "rikkunud" reegleid teine mitte? Ei, see on korruptsioon Euroopa Komisjonis puhtal kujul!

Anonüümne ütles ...

Tore, et ka Tarand on ühinenud piinlikkuse kampaaniaga. Nüüd on minul ka juba piinlik.

Anonüümne ütles ...

Parandan - EstAiri finantsjuht oli WADE STOKES, kes saabus Eesti finantsmaailma juba 90il ehk Tõnis Paltsi telecomi Q-GSM rahasid majandama

Anonüümne ütles ...

Kas KE presidendikandidaadil sm. Tarandil poleks aeg lõpuks oma RE foobiga arsti poole pöörduda? Tundub, et ta arvates vastutab RE ka selle eest, kui talle öösel tülikas kärbes nina peale istub ja magada ei lase.
Ja muide, kas vastutamisest ei peaks rääkima mõni selline, kes kasvõi natuke aega elus seda ise teinud on, mitte eluaegsed sooja õhu puhujad?

Anonüümne ütles ...

Mart Luik'e riigivara kantimise ja ärastamise teemaline jutt on kui varga vabandus. 25 aastane kogemus Eesti "Vabariigis" ajab inimesi sellise jutu peale ainult sülitama.

Anonüümne ütles ...

Paanika tõusis ka siis, kui Reinsalu omal algatusel käis Ameerikas NATO püsivat kohalolekut siia lunimas. Tänaseks on see reaalsuseks saamas.

Anonüümne ütles ...

http://i.imgur.com/t8WSrIU.jpg