06 jaanuar, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Madis Kimmel

Täna saates:
Algas Eesti Vabariigi 100. Aasta... Palju õnne!
Hümniga või hümnita? Arutelu jätkub...
Kuidas Rein Lang peaaegu Hanno Pevkuri nõunikuks sai.
PBK ja kuidas Tallinn endale uued juhid sai.
Bitcoini seostamine Helger Lipmaga.
Inteli arvutikiibid sisaldavad turvariski.
Tervishoiusüsteemi turvariskid Eestis - milline haigla maksis lunaraha küberväljapressijatele.
Hümniteema juurde lisalugemist:
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/priit-hobemagi-olen-viimse-hingetombeni-sellise-eesti-vastu-kus-unustatakse-aastavahetusel-humni-mangida?id=80662055

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Need reaktsioonid said ka paljuski tekitatud läbi selle, et Hõbemägi kirjutas sellest nupu. Ma ei tea kedagi, kes kell 12 oleks teleka ees, kellel jalad kannavad, see on ikka õues. "Meid on palju" on natuke hirmutamismaiguga. Tühjast barrikaadidele tõusmisest ei saa küll keegi praeguses paanikapõhises inforuumis kasu.

Anonüümne ütles ...

madis kimmel , tänan , et kinnitasite teadmist rumalate, asjatundmatute ja harimatute ajakirjanike kohta. Äripäevas ainult 1 inimene, kellel on elementaarsed kultuurilised teadmised! Bravo!

Anonüümne ütles ...

Ehitis koosneb üksikutest kividest ja väide, et see või teine "ärajäämine" teid ei häiri sarnaneb üksikute kivide väljakangutamisega. Üks kivi ei loe, teine ei loe ja kui ühel hetkel see ehitis kokku kukub, on kõik hämmingus, et kuidas siis nii.

Anonüümne ütles ...

Priit, pakun, et sa seisad alati, hümni kuulates, ka kodus, püsti ja oleksid puudutatud, kui mina seda ei teeks? Tervitades Sven, head uut aastat!

Mati ütles ...

Vastupidi. Küsitlus oli vägagi esinduslik. See, et ajakirjanikud ühiskonnakihina on (väääga väikeste eranditega) sõjakalt ignorantsed ja vaenulikud Eestis kehtivate traditsioonide osas on igati ootuspärande tulemus.

Anonüümne ütles ...

Räägime ikka nõunik Molekulist ka- muidugi kui seltsimees Astok lubab

Anonüümne ütles ...

Uuemat ja värsket mõtlemist täis programmi raha eest ei saa.

Anonüümne ütles ...

Parteilane Astok ärgu hämagu. Langist ei plaanitud fraktsiooni vaid
parlamendi aseesimehe nõunikut.Täiesti erinevad positsioonid.

Hans ütles ...

Oleks ehk see hümniteema olemata kui kantselei nooremapoolne tegelane oleks enne nendel koosolekutel telefoninäppimise asemel kuulanud ka mida arutati, mida pakuti ja mida lõpuks otsustati. Kuidas siis nii, et pressa jaoks oli see kõik üllatus : )
Aga see, et mõni laululind ju võinud selle viisi lavalt otse äralaulda, vot seda saanuks ju kaaluda ning solvujaid vähem ja kisa asja ümber vast minimaalne.
See kõne ei pea 31.12. ju olema, laske esimesel jaanuaril eetrisse, miks mitte - selgemaid kuulajaid nii siin kui ka teiselpool helesinist ekraani.

Anonüümne ütles ...

jommis rahva dimensioon... nojah. Et siis kõik, kes väljakul, olid jommis. Ise ikka olite või? Ikka lahmime, ikka lahmime...
Muideks, täna Lätis bensiin vaid ühe käe näppudel sente odavam kui meil (nädala sees olla teine pilt) - ja mis ime, alko-möllu ka ei kuskil? Kas võiks ehk järelduse teha?

P.S Jürjensi-vihje eest aitäh, oll' 'ää! https://www.youtube.com/watch?v=awVFRsULoHA