10 september, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Huko Aaspõllu

Täna saates:
Marina Kaljuranna kandideerimine pööras presidendivalimiste senise käigu pea peale. Mis saab edasi?
Keskerakonna 700 000 eurone garantii meediaärimehele -ehk kes on kelle lõa otsas?
Kas Pomerantsi plaanitud maa hindamine toob kaasa maamaksu tõusu?
Soome ajaleht kirjutab, et Ilves on rikkunud Eesti-Soome suhted.
Valitsus arutas riigieelarvet.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üks väike 21 meedia sajandi küsimus absoluutselt kõike muud kõrvale jättes. Kas te reaalselt olete elus seda lasnamäe venekeele õpetajat elusat peast näinud kuidas see 90nendates pärit kärumehe kõnnakuga küürakas paks mutt välja näeb. See pole mingi nali vaid väga selge ühene ülimalt maitsetu ja kasvatamatu kuvand Eesti riigist. Kas te kujutate, ette olukorda kui meil on Silcon Valleys kohtumine USA valitsuse inimestega kus seal seisavad Paul Smith'i ülikondades Ferragamo kingadega viimase peal mehed oma ettevõttetega ja siis tuleb see mutt mütaki, mütaki, mütaki käed harali uksest sisse oma blondeeritud siili soenguga ja hakkab oma nutulaulu etendama. Publikust käib sahin läbi, et klouni me ju ei tellinud. President on suuresti eelkõige esindus figuur ehk ta peab olema ESINDUSLIK! Samas igavesti 90nendates elavas maffia ja stagnatsiooni riigis ongi sobilik sest see ongi Eesti tegelik nägu ju olgem ausad.

#kurbjapiinlik #minasedakaasaeiteeenam

Anonüümne ütles ...

Äkki teeks nii, et see uustulnuk, Huko seal, ei kraaksuks pidevalt teiste jutule sisse. Kui ikka kaasvestlejale ei lasta oma lauset lõpetada, siis on võimatu seda saadet jälgida.
Ei jõdnud m aoma lauset siin lõpuni kirjutada, kui just jälle nii juhtus. Kui tegelane ei osak teisi saatesosalejatest lugupidamist üles näidata, siis paluks teda rohkem sinna mitte kutsuda.

Anonüümne ütles ...

Kulla inimesed - eelmises sates rääkisite, et garantiikirju näitasid Savisaare advokaadid, ehk algne surve ja küsimus, miks Savisaar seda teha lasi!

konstaabel Kukeke ütles ...

Vabandage, aga kas tuleb tulla trahvi tegema vä? Paluks viisakat käitumist, või muidu....

Anonüümne ütles ...

Olgu see Kaljuranna juhtija Kaju või keegi teine, aga igal juhul on ta väliminile teene osutanud. Kui kusagilt peab raha kokku hoidma ja ametnikke koondama, siis on see pärast kampaaniat selgelt just välisministeerium.
Põhjendan:
minister võib lahkuda päevapealt;
mitu nädalat on ministri tegemisi iga päev kajastatud ja järgnev nädal on tühi (Hõbemäe sõnad);
kui ministeeriumi töötajatel on aega sellisteks manöövriteks, siis igapäevast tööd neil napib ja neid võib julgelt koondada ilma, et sellest midagi juhtuks;
välismini kulud ei ole kontrolli alla, sest Kaljurand sai mööda riiki ringi sõita ja oma kampaaniat teha;
vabalt võib valetada, et sõidud olid puhkuse ajast, aga puhkust ei ole ju olnud ja kasutati ju ometi ministri ametihüvesid.

Anonüümne ütles ...

kes see lapsajakirjanik seal stuudios teil täna on, kes sellist reformarite stiilis lambajuttu seal ajab?

Anonüümne ütles ...

Kust see püsti loll majanduslikult ja hariduslikult täiesti küündimatu Huko teil välja võetud on, kes üldse ei oma mingit aju ega haridust kuidas majandus, ettevõtted ja riigid funktsioneerivad? Peaks ikka korra koolis käima enne, kui propagandameediasse pressitakse "tõde kuulutama jälle". ERR'is on neid vendi küll juba.

Eestis on täna EU kõrgemad maksud mida maksab suuremas osas 5% riigi elanikest ülejäänute eest, kui need maksud 50% alla ei tule on sellel riigil kriips peal lähi aastail. Ettevõtlus pole Eestis enam ammu reaalne mida võib teil pankortimeister ja petis Luik kindlasti kinnitada.

Elu Eesti mendiriigis pole enam ammu reaalne väljaränne ainus pidur on meeletu vaesus aga protsess on peatamatu kuna Eestis maailma lollimas riigis on lihtsalt jälk elada. Samal ajal toob Eesti idapiirilt sise rekord koguses venelasi, mis see aasta on tavapärase suurusejärgu 60000 asemel 10 000 masti ja enam jõudnud. Selle tulem on üha kiirenev oma riigis riigituks ja kodakontsusetuks jäänud isikute põgenemise vajaduse süvenemine. Tõstke muidugi makse lisaks üha kasvavatele üli kõrgetele üha kasvavatele väljapressitavatele trahvidele lisaks ja kütke ikka seda takka EU vaesemas õuduste riigis :D

Kust Huko teab, et Eestis on väljaränne kõige väiksem olukorras kus riigis pole mitte mingit tegeliku infot selle kohta kuigi Eesti on kõige enam oma kodanike ebaseaduslkult jälgiv Orweli riik maailmas.

Anonüümne ütles ...

Kes seda saadet täna juhib? Kas Aaspõllu on lakku täis või, et pidevalt kõigile vahele mõliseb. Minult saaks ta kohe lõuga, kui minuga nii käituks.

Anonüümne ütles ...

Kui vajan kindlustust miks Reformierakonnast eemal hoida, kuulan Keskpäevatundi. Tänud Hõbemäele ja Luigele, rääkimata sellest Meetitsale. . Aga Aaspöllu tulek saatesse on värskendav ja meeldiv.

Arvo ütles ...

Psühhopaat. Paneme juba siis ikka kõigile eluaseme all olevatele maadele sellise maksu, et mitte üks minimaalpalka või pensioni saav kodanik seda maksta ei suuda. Samas võiks ka varakult valmis ehitada odavad laagrid, kuhu need madalapalga-süüd kandvad kodanikud suunata. Tulemiks oleks kahtlemata õide puhkev majandus, see pühamast püham lehm.

Muidugi on see utoopia, kuid mõttekäik ise viitab mingitele puudusele psüühes.

Taavi ütles ...

Üks viimase aja paremaid saateid, Aaspõld oli värskendav.

Anonüümne ütles ...

Ärge palun seda Hukot rohkem saatesse kutsuge. Tal juba üks saade on kus ta saab oma eidelikku kädinat eetrisse lasta, aga minu jaoks kukub Keskpäevatund küll Skyplussi hommikuprogrammi tasemele, kui see sell seal jätkata saab.

Anonüümne ütles ...

No selle kraaksuva Huko tervislik seisund peaks selge olema, sest tema on tulihingeline perverdist roppröökuri Kaur Kenderi toetaja ja kaitsja!!
Hämmastav, et selline raadiojaam ja selline saade võtab oma seisukohtade avaldamiseks sihukese tüübikui Aaspõllu!?! :(