30 aprill, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Mart Luik

Päikeselisel kevadisel laupäeval:
pärast naeratavaid eelarvestrateegia esitlusi selgus, et kulisside taga jätkub armutu lahing erakoolide teemal IRLi ja Reformierakonna vahel.
Öise Vahtkonna üks tegelane üritab 9. mail Tallinnas Filtri teel rongkäiku korraldada ja 500 mootorratturit kohale tuua.
Riigikontroll tegi auditi PPA (Politsei ja Päästeameti) ühendamise kohta. Tulemused ei ole just väga tuju tõstvad, kui mõelda, et sisejulgeoleku jaoks jääb aasta-aastalt aina vähem raha.
Kas valitsuse koostatud nelja-aasta eelarvestrateegial on mingi mõte ka või on see niisama üks järjekordne paber?
Keskerakonnal ikka vana põhikiri, sest Riigikohus ei võtnud nende asja menetlusse. Toobal ja Laasi ei saa enam erakonda kuuluda.
Eestlaste seas on vähe ettevõtjaid. Kas see on halb või hea? vastab dr Heldur Meerits.
Presidendikandidaatide ritta on lisandunud nädala jooksul Urmas Paet ja võimalik, et ka Aadu Must. Asi muutub üha enam naeruväärsemaks. Jõerüüt plindris 40 kirjaga.
Pensionifond Tuleva.
Russalka juures toimus meeleavaldus, uue Reidi tee vastu.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks teid häirib kandidaatide paljusus. Tore ju, kui on kelle vahel valida. Kas viimane kord, kui Ilvese vastu leiti viimases hädas üks kehkenpüksist põhulõug, oli millegi poolest parem?

Anonüümne ütles ...

Miks rääkida nii palju presidendikandidaatidest, kui rahvas ei saa ju valida ja niikuinii valitakse erakondadele sobivam kandidaat. Milleks ja kellele see näitemäng? mängime demokraatiat ja rahva võimu?

mina ütles ...

"Metssea käitumisega Ligi" suudab asju ära teha ja pandi tanki, et erakond tervikuna mainepunkte ei kaotaks. Otsus mitte karbikulusid rahastada ega KOVilt rahastamist nõuda tuli reaktsioonina Riigikohtu otsusele, et ei saa nõua KOVilt rahastamist ilma rahaeralduseta.
Hõbemägist on kena ausalt oma vaatenurk otse välja öelda; ei veena. Munitsipaalkoolist saab igaüks hea hariduse; kõik riigieksamite varasemad versioonid on veebis kättesaadaval ja võimaldavad õpilasel, sõltumata õpetajate tasemest, end ette valmistada. Gümnaasiumis võiks niipalju eluks valmis olla, et mitte oodata oma õrnale loomusele eritingimuste loomist - vastasel juhul jääb inimene tööturul hätta (või toobaliks).

Anonüümne ütles ...

tere mehed, nagu mehed turul
et siis Priidule,,olukord on muutunud keeruliseks,,,no ei ole muutunud, seda on sihipäraselt tehtud ja nüüd siis arutate, arutage ja tänage, kuid asi on ikka õudne

Anonüümne ütles ...

Marina Kaljuranna vaadete osas: tema peab küsimust Eesti riiklikust iseseisvusest detailiks. vt
http://www.kesknadal.ee/est/uudised?id=25420

Kas keegi suudaks ette kujutama Lennart Merit midagi taolist ütlema?!?!