07 mai, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Marek Strandberg

Päikeselisel laupäeval on meil plaanis rääkida järgmistest asjadest:
Selgus, et Harku väljasaatmiskeskuses mässu ei toimunud, kuid karistusaktsioon toimus sellegipoolest. Kas politsei peab olema karm või pehme?
NATO leke ehk strateegiline kommunikatsioon :)  Kas tasub uskuda, mida Norra internetiportaal kirjutas Eestis tegutsevate vene eriväeosade ja luure aktiivse tegevuse kohta? Päevaleht avaldas telefonivestluse Ilmar Raagiga, kes selgitas, kuidas ja mida peab või ei pea sel teemal avaldama.
Erakoolid said pikendust, kas see on IRLi töövõit või vilets kompromiss?
Tööandjad sooviksid muuta seadusandlust nii, et väljastpoolt sisse toodud nn odavale tööjõule tohiks maksta ainult täästusharu keskmist palka, mitte aga 1,24 kordset eesti keskmist palka nagu praegu seadus ette näeb.
Kas üle 45-aastased tõesti kaotavad õppimisvõime? Kõrge riigiametnik igatahes ütles nii!
9. mai "Võidupüha" rongkäigule ei antud linnavalitsusest luba.
Priit Toobal ei pääsenud Erakondade Rahastamise Järelvalve Komisjoni istungile. See-eest ostis ta aga 50 000 euro eest Kildu mõisa kooli.
Edgar Savisaar jäi vaesemaks - tema kodust läbiotsimisel leitud 200 000 eurot arestiti prokuratuuri soovil, kuid see-eest ütles ta et võiks kandideerida presidendiks. Ehkki ta linnapeana tegutseda ei saa, maksab Keskerakond talle palka edasi...





3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Paluks kommentaari, miks riik lubab 9ndal mail taas riiki pronksiöö organisaatori ,mingit surematu polgu marssi korraldama. see ,et inimest süüdi tunnistada ei suudetud ei tähenda ju ,et kedagi persona non grataks tunnistada ei võiks. miks peaks riiki lubama inimese,kes kõigile teadaolevalt on selle riigi vaenlane?

Anonüümne ütles ...

Aga videosalvestused harjus kuhu kadusid?

Anonüümne ütles ...

Valitsuse retoorika on selline, et meil on kõik lendav loetud ja registreeritud ja kui näete "mingit drooni" lendamas, siis pöörduge Igor Volke poole. Need ülejäänud mitteloetavad on tema jagu.