12 september, 2015

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Sotsid panid valitsusse uued ministrid. Kas neist on ka asja?
Eestile anti uus põgenikekvoot.
Levib enesepiitsutamise ja enesepõlgamise laine.
Mis on vihakõne ja kes tahab seda kriminaliseerida?
Omavalitsused ei soovi pagulasi elamispinna puudusel vastu võtta.
Põllumehed tulevad Toompeale - tahavad tootjate goetamist ja võrdset kohtlemist Euroopa siseturul.
Soome valitsus astus karmi sammu kulude kärpimisel - üldstreik juba tulemas.
Riigikontrolli raport lastevanemate koolihariduse sunduslikus lisarahastamisest

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Astok räägib Oviiri sisenemisest poliitikasse ilmselt oma näite varal, et alguses on põhimõtted ja siis pärast muutub "normaalseks"???

Anonüümne ütles ...

Huvitav, Astok pole kunagi minister olnud, aga pole kunagi midagi muud rääkinud kui venivat reformari propat. Kuku pole kunagi selgitanud miks need poliitilised nõrutajad eeldatavasti apoliitilises saates möliseda saavad. Alati kui Astok on stuudios haarab käsi off nuppu järgi

Anonüümne ütles ...

Nu kuulake seda Astokit. Nagu valitsuse pressiesindaja. Iga Astoki sõnavõtt on nagu pe.rsse läinud reklaamipaus

Anonüümne ütles ...

Vihakõne on see, kui erakonnad panevad kommentaariumides oma jüngrid kedagi süstemaatiliselt ründama. Seda tehakse vahel väga suure vihkamise, roppuse ja naeruvääristamisega. Asja sisust sellised vihakõnelejad oma arvamust ei avalda.

Anonüümne ütles ...

Inimesed, katsuge ometi naiivse "headuse" faasist välja saada! Rahvaste rändamine on äri. Prantsuse aukonsul müüb 'varustust'(allikas - BBC):
France has suspended its honorary consul in the Turkish port of Bodrum after a TV report showed a shop she owns selling dinghies to migrants.
Footage secretly filmed by France 2 TV shows Francoise Olcay selling dinghies and life jackets to migrants hoping to reach the Greek islands.
The UN says 124,000 people reached Greece's shores by sea in the first seven months of 2015.
Ms Olcay said the items would be bought elsewhere if she did not sell them.
Admitting that she was taking part in the trade, she alleged that local Turkish authorities were also involved.

Anonüümne ütles ...

Ungari juhtumi kohta. POLITSEI ABISTAMINE ON NORMAALNE, POLITSEILE VASTUHAKK EI OLE

Anonüümne ütles ...

No oletame, et sul, Hõbemägi, on õigus ja see Astok on tegelikult üks vastupidav kangelane, kes vapralt tõrjub ülekaalukaid anonüümseid pimeduse jõude. Oletame, et ma olen ainus inimene maailmas, kelle jaoks on Astok on lihtsalt pugeja intonatsiooniga ühe partei huve järgiv edev lollpea. Nagu neist raadios, eriti Kuku raadios puudu oleks. Küsimus, mida ma tahtsin esitada: kas ma peaks eemaletõukavale kujule kulpi viskama, kuigi ta mulle ei meeldi? Või vaikima sellest, et ta on ebameeldiv? Sest äkki tegelikult on ikka meeldiv? Kas Hitleri või Stalini juures ei teki sellist dilemmat? Noh ma mõtlen, et kõik ju sõimavad, enamasti väga koledalt, aga ega me tegelikult ju nende sisse ei näe, onju. Pealegi on nad surnud. Hõbemägi üldiselt mulle alati meeldib ja mitte vaadete, vaid aususe pärast. See kuidas ta aga nii ilmset parteitrolli ei erista nagu Astok ja teda kaitseb samas võtmes nagu ta olekski päriselt kangelane puu otsast - see on mage. Aga mitte nii mage, et Hõbemägi mulle enam ei meeldiks