29 november, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
Värsked poliituudised: Rein Lang tõrjuti noorter reformierakondlaste poolt Riigikogust välja; ja ka Jaanus Tamkivi ei kandideeri.
Uus poliitfiguur - Kalle Muuli otsustas astuda poliitikasse.
Eerik-Niiles Krossi personaalküsimus parteikoosolekul arutlusel.
Uus peapiiskop Urmas Viilma (41) astus ametisse. Kas kirik toetab kinnisvara või kogudusi.
Sandor Liive lahkub ametist.
Luurajad, kes armastasid kokaiini.
Nädala pärast saavad esimesed e-kodanikud ligipääsu Eesti e-riigile.
Tallinnas linnas piirati alkoholimüüki.
Ukrainasse saadetud humanitaarabi krabati ära.
Kellelt ootab maksuamet teateid korterite üürileandjate kohta?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Reformierakond on muutumas Res Publica 2-ks. Kui sealt kaovad vana hea Reformi liikmed, s.h. ka Lang, siis võib sellele erakonnale joone alla tõmmata. Ei ole seal enam ka mingit selget poliitilist joont. Peamine eesmärk on olla võimul, mitte ellu viia teatud riigipoliitikaid, mis baseeruvad teatud kindlal maailmavaatel.
Ussi ajamise eesmärgil küsiks veel: kes maksis Reformi arve, selles Musi baaris? Kui Reform ise, siis kas sellest rahast, mis riik iga-aastaselt eraldab erakondadele maksumaksja rahast? Tore on ju nii ühel "sissesöönud vennaskonnal" elada.

Anonüümne ütles ...

Tänastes uudistes ütles Lang ise, et temast taheti ilmselt lahti saada, "küüditades" ta Ida-Virumaale. Kus tal poleks mingeid võimalusi valituks osutuda. Mis puutub Ligisse, siis millegipärast unustasid ajakirjanikud, sh lp Kuku esinejad, mida ütles kõigepealt hr Ossinovski!

Anonüümne ütles ...

Vean kihla, et peale 1. detsembrit kuuleme tema liitumisest mõne erakonnaga. Kogu see meedialaine on just sellel eesmärgil tehtud.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, mis liberalismi jutt see käib teil kogu aeg Reformierakonna osas? See on klassikaline rahvuskonservatiivne populistlik rahvaerakond. Nii mõneski küsimuses on IRL hoopis liberaalsem, sotsidest rääkimata. Samamoodi võiks küsida, miks Edgar Savisaar kuulub Keskerakonda, tunneme teda ju väga antiliberaalse isikuna.

Anonüümne ütles ...

http://youtu.be/FiSAt6Rdf3U

Anonüümne ütles ...

smokeless cigarettes, best electronic cigarette, electronic cigarettes, e cigarette, electronic cigarettes reviews, vapor cigarette