25 oktoober, 2014

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Mart Luik

Ministrite sõnasõda - kas põhjus tagasiastumiseks või valimiste-eelne poliitiline kemplus, kus rünnakuks sobib iga ettekääne?
10 miljonit e-residendi plaan ei lähe kokku riigiameti tööstiliga ehk RIA vastus Apple operatsioonisüsteemi uuendusele: valel ajal uuendate, mehed, see ei lähe meie tsükliga kokku.
Tallinna linn kavandab alkoholimüügi piiramist.
Tallinna Sadam teatas, et kahe laeva ehitamise leping on sõlmitud  ja Olev Miil pakub samuti laevu müüa. No mida nüüd edasi?
Lavly Perling sai õiguskomisjonilt toetuse riigiprokuröri kohale - kuid milleks siis vahepealne pöörane tsirkus ja visisemine "ainsa kandidaadi" üle?
Kas Urmas Paet suundub europarlamenti või kardab Eesti poliitringmängust välja langeda?
Andrei Hvostov liitus sotsidega.


14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Ossinovki ei olegi siis oma isa poeg või miks ta seda eitab? Meil ju oli okupatsioon j aolid ka okupandid. Kas okupatsioonist ei tohi venelastele rääkida? Tõde teeb haiget?

II maailmasõja lõpul saadeti sakslased igal pool Saksamaale, ka Poola ja Tšehhi põlissakslastest vähemus saadeti Saksamaale. Nii käituti okupantidega. Kolloborandid kas hukati või alandati neid avalikult tänaval, valati tõrva ja sulgedega üle jne. Aga meil? Ei tohi isegi okupatsiooni ja okupante meelde tuletada? Niisiis oli vabastamine, kultuuri toomine ja vabatahtlik liitumine N Liiduga?

Sotsid ja Co loevad sealt, kus midagi pole, välja seda, mida ise sinna panevad. Hüsteerikud. Vaadake sotside nägusid, masenduunud, virilad ja vaevatud hinged. Need kes enesetappu veel ei ole teinud, mingu arstile.

Anonüümne ütles ...

Mart Luigel jumala õigus! Ei saa olla istuv miniser ja solvaa kõiki enda ümber!

Anonüümne ütles ...

Astok ja Luik on kui teismelised tatikad, kes isale vastu hakkavad.
Kuidas kõlab, ei ole solvav, ei ole

Anonüümne ütles ...

Hr. Luik
Kas juttu ei olnud foorumis mitte väljarändest? Kas väljarände põhjused ei ole mitte majanduslikud? Kas viiskümmenda aastat majanduse taandarengut ei ole üldse seotud praeguse majandusseisuga?

Anonüümne ütles ...

Siinkohal küsin Jevgeni Ossinovskilt:
1. Kas tema ja ta papa on valmis dividendidelt maksma sotsiaalmaksu?
2. Kas ta peab õigeks oma erakonna poliitikat, kus toetatakse multmiljonäridest agraartööstureid ja surutakse nurka väiketalunikke ja maaomanikke?
3. Mis on tema nägemustmööda üleüldse sotsiaaldemokraatia? On see miljonäridest tööandjate toetamine või töövõtjate toetamine, et neist saaksid tööandjad vähemalt iseendile?
Tänan ette vastuse eest, mida ilmselgelt ei tule!

Anonüümne ütles ...

Molodets, sm. Luik, ron vaja rohkem piliitkorrektsust. Neegril, vabandust sisserändajal on õigus avalikult kuulutada, et okupatsioon ne prichem (isegi mitte 100k umbkeelsete probleemis ja sovjetimentaliteedis). aga kohalikult, seda enam heterol, valgel ja mehel pole mingit õigus öelda, et sisserändaja pojal võibolla pole või ei taha näha adekvaatset pilti rollist, mida mängis meie praegustes probleemides nõukogude võim (vaadake, poliitkorrektselt ma ei maini sõna "okupatsioon").

Anonüümne ütles ...

KAS TE NÄETE SIIN MINGIT SEOST: REFORM SOOVIB PEALE LIGI VÄLJAÜTLEMIST VALITSUSES STATUS QUO-D SÄILITADA JA SELLE NIMEL RAHANDUS.MIN VÕTAB EELNEVALT PÜSTITATUD (ÕIGUSTASTULT)TAKSITUSED MAHA PRAAMIHANKE KÜSIMUSES?

Anonüümne ütles ...

See, et hr. Hõbemägi saab peale vihast kirjavahetust Jürgeniga ikka veel rääkida ei ole mingi argument jätkamiseks.
Nii nagu pole argument see, et muidu rehvormareid äestav Tarand Indrek nüüd äkki oma onu või tädipoega Ligi Jürgenit kaitsma tõttas - lausa Frankfurti lennuväljalt!
Küll meie eurosaadik on ikka mobiilne ja kui erapooletu .

Anonüümne ütles ...

mitte: "valel ajal uuendate, mehed, see ei lähe meie tsükliga kokku"
vaid: "k_r_t, jälle tegi Apple kõik ringi nii, et vanad asjad ei tööta, ja k_r_t, jälle Apple ei räägi, mida ta ümber tegi'

vt ka http://ludovicrousseau.blogspot.com/2014/07/os-x-yosemite-beta-and-smart-cards.html

"Conclusion
Apple will surprise the smart card world with its new OS Yosemite.
I would say more but I can't because of the NDA."

Anonüümne ütles ...

APPLE.

Apple andis oma OS X 10.10 Yosemite opsüsteemile välja preview selle aasta juunis:

Seega juuni kuus oleks saanud hakata muutma ID-kaardi APPLE draivereid.

OS X Yosemite was announced and released to developers on June 2, 2014, at the WWDC 2014 and it was released to public beta testers on July 24, 2014. Yosemite was released to consumers on October 16, 2014.

Anonüümne ütles ...

Kust see nüüd tuleb, et riigifirma Tallinna Sadam tuleks ärastada ehk börsile viia? Müstilised mõttelennud.

See, et rehvormierakond oma lubaduste täitmiseks riigivara ärastavad nagu Eesti Telekom, riigimets, jne. siis kuidas hr. Luik sellisele mõttele tuleb?

Anonüümne ütles ...

Mehed, saade on igav. Astoki mõttetud monoloogid, Luige ebaõnnestunud vaimukused... Tooge Samost tagasi!

Anonüümne ütles ...

Tallinna sadama börsile viimine ei tähenda, et Riik peaks loobuma kõigist aktsiatest.
riik võiks omada 60% aktsiaid, 40% aktsiaid võiks olla börsil.
See viib firma tegevuse efektiivsemaks muutumiseni mis tähendaks suuremaid kasumeid tulevikus. Võimalik, et kordi suuremaid kasumeid, mis tähendab, et 60% aktsiate omanikuna teenib riik rohkem, kui 100% omanikuna.

Ka Eesti Raudtee muutus kordades efektiivsemaks ja kordades kasumlikumaks kui see vahepeal ameeriklaste käes oli.

Anonüümne ütles ...

23 aastat peale taasiseseisvumist on meil jätkuvalt juhtivatel kohtadel endised kõrged kompartei tegelased. 23 aastat peale taasiseseisvumist elavad siin maal jätkuvalt inimesed kes ei ole suvatsenud taodelda kodakondsust ja elavad NSVL taastamise ootuses. 23 aastat peale taasiseseisvumist oleme olukorras, kus meil pole mingeid rohelisi mehikesi vaja, idiootse "poliitkorrektsusega" tehakse kõik et needsamad okupandid oleks jätkuvalt soojadel kohtadel.