18 oktoober, 2014

Keskpäevatunni stuudios täna Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hindrek Riikoja

Keskerakonna staarid Priit Toobal ja Lauri Laasi said kriminaalkaristusi eraviisilise jälgimise ja sõnumisaladuse rikkumise eest. Urbo Vaarmann astub kohtu ette paari päeva pärast.
Jüri Ratase imeline muutumine - Keskerakonna siseopositsionäärist õigeusklikuks tagasi. Kadri Simsoni üürike tähelend.
Maadevahetajad esimeses kohtuastmes õigeks mõistnud kohtunik Valeri Lõõnik ja samas kohtuasjas süüdi mõistetud Ester Tuiksoo leidsid tööd Tallinna linnavalitsusest.
Tööandjate manifest AD 2014.
Kas Vene gaasi kinnikeeramine on realne. Milleks hirmutamine? Ning kas oleme kriisiks valmis?
Avalik joomine keelatakse taas.


3 kommentaari:

Mihkel ütles ...

Nojaa, kui 10a peale praamidotatsioon on 200mio€, siis viimaste teadaolevate kalkulatsioonide järgi pidi sild (püsiühendus) maksma mingi ca 5mld eek ehk ca 320mio€. Ja püsiühenduse idee maeti maha kui raha tarbetu tuulde loopimine. Vägisi näib, et küsimus on lihtsalt tuule suunas kuhu raha loopida :)

Anonüümne ütles ...

minu meelest oli näala olulisim teema välispoliitika arutelu riigikogus ning kriitika paeti suunal. võibolla sellepärast, et minu meelest on paet nõrk minister ja selgelt liiga kaua oma kohale jäänud. ajakirjandust paistab et see teema ei huvita.

FIFA 15 Ultimate Team Coins ütles ...

Really like your blog, you can send an e-mail to make friends, recommend a fast and secure gold website: FIFA 15 Coins at http://www.xyfifa.com/