20 september, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Anvar Samost

Tänased teemad: Eston Kohver, praamiühendus, Juhan Partsi comeback, eelarve; Arengufond, Vene kanali tegemine, Vabaerakonna asutamine.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed, kas ka teie arvates oli riigi poolt hea idee, et palaganiks muutunud Pussy Riot protsessi advokaadid oli hea valik. See oli ju Eston Kohverile näkku sülitamine!

Anonüümne ütles ...

Eston Kohver kui topeltagent? Kas see spekulatsioon ei kuulu üldse arutamisele? Kas on kindlaid tõendeid, et see on absoluutselt välistatud?
*
Piir. Mäletate, kui 2 nädalat tagasi räägiti sellest, et piiri tehti "auk", et Kapo saaks seal toimetada? Meil on ca 100 km auku, mille sisse tehti auk ...

Anonüümne ütles ...

Lisaks: võib spekuleerida ka teemal, et Kohver pidanuks istuma meie vanglas, st Kapo operatsioon oligi tema vahelevõtmiseks kuid venelased said jaole ...

Anonüümne ütles ...

Teate, see udujutt-teame, oleks, tuleks peaks, ei tea - see on ära tüüdanud. Kui uut infot ei ole, pole mõtet targutada. Eriti "tark" on muidugi Samost: ma tean, et ma ei tea midagi.

Anonüümne ütles ...

Tänase saate peale läheb süda pahaks. Laus IL kinnimakstud propagandasaade! Papp ei haise.

Anonüümne ütles ...

Lp Samost!
Kui võtta 10 aastaks 100 eurot ja maksta 10 aasta intress, on summa üks, kui võtta 30 aastaks on number hoopis teine.

Intressi makstakse 30 aasta pealt ROHKEM. Lihtsalt summa hajub 30 aasta peale ja saadakse AASTA peale näiline kokkuhoid.

Anonüümne ütles ...

Tõnis Arrole ei heidetud ette mitte kõrget palka, mida nõukogu oli talle määranud, vaid seda, et ta ise enda tasu tõstis.

Anonüümne ütles ...

Valitsus toetas vene kanali loomist /Tulevikus). RAHA anti venekeelsete uudiste tegemiseks, mitte vene kanali tegemiseks. Lõpetage demagoogia!