23 august, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Hindrek Riikoja

Täna saates:

23 aastat Eesti taasiseseisvumisest
25 aastat Balti ketist
Kes on õige eestlane - see, kes jääb või see, kes läheb välismaale? Tõnis Lukase kibe retsept.
Kas ajateenistust on vaja just praegu muutma hakata? Reformierakonna ebamäärane idee.
Erakondade reitingu muutused minimaalsed.


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas oleks kõige tagumine aeg rääkida Vabariigi Presidendi institutsioonist. Isikust, kes peab justnimelt esindama Eesti riiki. Ei pea siinjuures silmas ainult esileedi litutamist vaid mismoodi THI seda ametit täidab. Kodulehe andmetel on tal vähemalt 23 nõunikku ja kas tõesti ükski neist ei suuda talle selgeks teha, et kuninganna kõrval ei käida käed taskus, lapsik selfitamine ja säutsumine ei ole ametiülesanne ja igal pool ja igal ajal ei sobi nätsu närida. Viimasel aastal on igasugustel ametlikel üritustel näha liikuvate lõuapäradega presidenti, kas meil on selles ametis lääne haridusega intellektuaal või kikilipsuga lehm.

Anonüümne ütles ...

Nõus eelkõnelejaga. Presidendi instiutsioonis on kriis, meie leelotame. Ei soovi diskussiooni presidendi abikaasa teemal, vaid teemal, kuidas Ilves presidendina saab edasi funktsioneerida.

Anonüümne ütles ...

Kas täidate täna aega?

Anonüümne ütles ...

Lukas ei ole IRL-i liige. Juba kaks aastat.

Anonüümne ütles ...

Mida te tänitate Tallinna kallal! vaadake, mis olukord on maapiirkondades. saared, ääremaad on kohad, kust inimesed lahkuvad välismaale, sest TÖÖD ei ole.

Anonüümne ütles ...

õiged eestlased ei lahku kodumaalt. Meil on ilus vanasõna, mille paljud on unustanud : Parem kooruke kodus, kui võileib võõrsil. Kes selle võileiva pärast lahkuvad ei olegi õiged eestlased. Võib arvata, et neil on esivanemate hulgas võõraste geenidega eellasi.