30 august, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Kersti Kaljulaid

Täna saates in spe:
Tallinna linnavalitsus keelas avalikus kohas alkoholi tarvitamise, kuid jättis vabaks Kadrioru ja Toompea. Mõistlik valik või poliitiline mõnitamine? Ja kas korrakaitseseaduse alkoholi tarvitamist reguleeriv säte on ikka "kodanikele vabadusi" andev nagu poliitikud väidavad või neilt hoopis vabadusi võttev?
IRLi idee - kaotada alla 500-euroselt sissetulekult tulumaks.
Ettevõtja Priit Alamäe soovitas lapsehoidjaid tuua sisse Filipiinidelt või Indoneesiast.
Valimiseelne parteikargamine algab. Ratas suundub Reformierakonda ja mida teeb Aivar Riisalu.
Obama saabumise eest. Mida see Eestile annab?
Meedia kuulutab: "Digisaatkonnad tagavad, et Eesti toimib isegi juhul, kui territoorium on vallutatud". Mis vaikne allaandmine siin toimub!?
Ülemkogus käis just praegu tuline istumine.. kes saab võtmekohtadele.
Eesti väeüksus tuli Kesk-Aafrika Vabariigist tagasi..







7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

https://www.google.ee/search?q=no+drinking&client=firefox-a&hs=tTg&rls=org.mozilla:en-GB:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BZUBVLLaGsaVatLWgtAD&ved=0CB8QsAQ&biw=1920&bih=1050

Sm.Hõbemägi lisan teile siit mõned joomist keelavad märgid juhuks, kui on olnud vähe võimalust mujal maailmas liikuda.

Ja jõudu alkohoolikutest klanni kaaslaste eest siis nüüd tsoti ette hüppamisel mille käigus lahkus kahjuks minul huvi teie mõtete ja tegvuse vastu.

Igal asjal on piir ja see nüüd just saabus.

Anonüümne ütles ...

Tänan saate tegijaid sellise siusukoha eest alkoholi lubamisel/mittelubamisel. Alati olen imetlenud pr. Kaljulaidi mõistust, selget väljendamisoskust,haritust.Edu!

Anonüümne ütles ...

Kutsun Keskpäevatundi Twitterit kasutama. 140 tähemärgised säutsud on mugavam viis saate ajal arvamusi ja kommentaare avaldada. Eestis on ka säutsujate kriitiline mass juba saavutatud, eriti poliitika teemal. #keskpäevatund

Anonüümne ütles ...

Kes seda allaandmist klopib? See on IRL eesotsas Krossiga. Nende jaoks on valitsuse kloppimine esmane eemärk. Ja siis tahetaksegi jätta mulje, et valitsevad erakonnad ei tee midagi! Ootame ära Obama visiidi ja siis vaatame, kas valitsus teeb midagi või mitte.

Siimsiin ütles ...

Kui ajateenistuse lühendamisel saab koolitada rohkem ajateenijaid siis on see hea. Põhiline väljaõpe toimub nagunii nn. noorteajal, mis kestab paar esimest kuud. Ülejäänud aeg vedeletakse niisama, mitte midagi kasulikku tehes.

Mati ütles ...

Igasugu rumalusi kuuleb poliitikute suust,mida kahtelemata ajakirjandus võimendab.
Kurb on see,kui need rumalused puudutavad kaitset,haridust ja meditsiini.
Ja kui selgub et poliitikute rumaluse tulemusena on olemas kott aga sisu pole,siis on kuri karjas.
Ja see tundub olema praeguse kaitseolukorra sisu.Jutud,et NATO aitab ja tuleb kehtib ainult siis,kui sellega on nõus nii sakslased,prantslased,britid ja ameeriklased.
Lugupidamine daamile aga hetkel ma sakslaste ja prantslastega ei arvesta.Mida meil vaja oleks,pakuks suuremat Kaisepolitsei aktiivsust,kes võtaks luubi alla meite "roheliste" mehikeste võimalikud organisatsioonid.Kaasa arvatud neid,kes kannavad soliidset "parteide" nime.Ajalugu näitab,et iga agressori peatab vaid surm aga surma külvamine meite poolt on nagu on.Ühtegi vene paati ei pea meie "miinilaevad",rääkimatta sellest,et need laevukesed ei suuda isegi miinivälju maha panna.
Ei peata ka soomukid,mida näeme me hetkel ilusasti Ukrainas-suuremas madinas olevad vabatahtlikud pataljonid ja dessantväeosad lihtsalt riivitakse Vene raskerelvade poolt peeneks.Ei peata ka need 4 hävitajat,mis asuvad Ämaril.
Mis peataks,pakun anda tööd meie ettevõtjatele:kindlasti suudavad toota nad avamere kaatreid,millel raketivõimekuse luua ning miine vette lasta.Ja vajaliku tellimuse ja tahte korral ei välista ka kergesoomuse tootmist Eestis,mis hoiaks kokku raha selle jaoks mida ei saa kunagi toota.
Pakun anda tööd erru läinud ohvitseridele riigikanseleis:kaitse ministeerium peaks loobuma selliste daamide nõudest,kes pole ise surma ja tuld näinud.Muideks,see on küllaltki tavaline maailmapraktika,et kaitsenõustajad,kas siis naised või mehed on käinud eelnevalt sõjas.
Pakuks,et leida lähinaabruses riike,kes toodavad ja ei kõhkle müüma riistu,mis suudavad neid Vene raskeriive likvideerima.
Norrakad,rootslased.britid.
Riik,mis käitub"poliitkorrektselt" kaitsealases tegevuses on jäänud väga lühiajaliseks.Loodan,et mu mõtted jõuavad kohale ja ei kustutata.

Anonüümne ütles ...


KIITUS aruka seisukohavõtu eest avaliku alkoholi pruukimise vastu .Täiesti taunin meie kaitsevõime nõrgendamist. Venemaale see oleks kingitus kui mei lähme üle palgaarmeele ja nõrgestaks veelgi oma ajateenistuse kvaliteeti.Siit see tulebki VEB-fond ja 70 aastat Riigisaladust, 12.a.Simmi üliedukat karjääri, palgaarmee jutud siis ja nüüd jälle..Mis viga Venemaal meid 70 a. survestada!