09 november, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Erik-Niiles Kross

Impeeriumi vastulöök - Ansip ründab Riigikontrolli aastaaruannet, Riigikontroll võitleb vastu.
Ajakirjandusvabaduse olukord Leedus: salateenistus kuulas üle BNSi ajakirjanikke ja nõudis neilt allikate avaldamist.
Riigikogu rahanduskomisjoni megaistung - huvigrupid käibemaksumuudatuste vastu. Kes jääb peale?
Ükski erakond ei soovi keelatud annetuste piiri alandamist.
Eesti Rahvusringhäääling tugevama kontrolli alla - nõukogus istugu kultuuriministeeriumi töötaja!
Tallinna linnavolikogu alustas tööd.
Mis seis on Krossi tagaotsimiskuulutuse mahavõtmisega Interpoli koduleheküljelt?
Toimus NATO õppus StedfastJazz. Mis kasu Eestile sellest arvutite taga klõbistamisest oli?

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Riigikogu rahanduskomisjonis, mitte majanduskomisjonis toimus KMS muudatuste arutelu.

Anonüümne ütles ...

Eesti soomukid Poola polügonil NATO läbi aegade ühel suuremal õppusel siinses piirkonnas on natuke enamat kui "arvutite taga klõbistamine."

Anonüümne ütles ...

Läti möödus meist aastal 2012 ostujõus inimese kohta. SKP osas oleme veel ees.

Anonüümne ütles ...

Kas Ruussaar kutsub üles pensionid ära kaotama või. meie elanikkond vananeb ja paratamatult "fikseeritud" väljamaksed suurenevad. Väga küüniline avaldus.

Anonüümne ütles ...

Asi pole riigikontrollis, vaid selles, et juba 2-3 aastat reageerib valitsus igasugusele hinnagudokumendile, mis tuleb mujalt kui mõnest ministeeriumist, väga-väga valuliselt.

See, et Karis räägib sama, mida Oviir, ja tegelt ka mitmeski seda, mida Parts kontrolörina omal ajal, näitab et riigikontroll institutsioonina toimib ja on hinnangutes õiget suuna näitav.

Anonüümne ütles ...

Peaksime olema õnnelikud,et kaitseminister Ligi toona ei saanud
tasulist armeed meil tehtud.Siis oleksime hetkel küll täielikult pigis olnud.Seepärast tundubki Ligi ka rahandusministrina mittetõsiselt võetavana

Anonüümne ütles ...

Otseülekannet ei olnud. Kui väidate, et oli, siis viidake allikale.

Anonüümne ütles ...

Ettevõtte rajad internetis 18 minutiga (nagu riigipropaganda jutustab), aga pärast ägad lolli aruandluse all.

Anonüümne ütles ...

Kross eksib, haldusmeetemed toovad maksu juurde. Kysimus on hoopis selles, et ettevõtetega pole seda kavandatavat muudatust arutatud ja piisavalt üleminekuks aega antud. Deklaratsioonide sidumine reaalsete kuludokumentidega annab maksulaekumksele positiivset efekti. Kus nyyd maksuamet saaks vastu tulla, on see, et pakkuda deklareerimise konto kõrval ka raamatupidamiskeskkonda ja tasuta.

Anonüümne ütles ...

karisele respect! riigi vara säilimine on naljanumber-- eesti energiast ei hakka rääkimagi, kuid RMKd võiks ka tuulutada. see on omamoodi orwellik jutt, et eestis on praegu metsa ajaloos enim. aga see ,et mets on kaardil rohelise värviga tähistatud-- on ka ainus ühisnimetaja. väärt metsad on kadunud, võpsikut on ilmselt tõesti ajaloo rohkem. mets oli krooni kattevara, mis on sellest saanud? korraliku rahandusega riik my ass-- raha on välja pumbatud absoluutselt kõigest, et ainult mängida korras rahandust. ja silmagi pilgutamata laseb vastavalt hetkesuvale eesti energia põhja ka äri, mida lihtne mees selle võpsikuga ajab-- öeldes ,et homme saab täis katlas võsapõletamise limiit.... kujuteldamatu nahaalsus kuskil põhjala riiges

Anonüümne ütles ...

Musta raha liigub ülipalju. Ise näen poes, kuidas igapäevaselt arveldakse sularahas. Kust see tuleb? Kui kõik maksed oleks ülekandega (nagu muide nõuvada kõik Euroopa Liidu programmid), siis kukuks musta raha osakaal drastiliselt ja tõuseks maksude laekumine.

Anonüümne ütles ...

Nn. tunkedes tont toidab oma peret( et nälga ei jääks) Ja üsna tihti lasevad meie oma rahvuskaaslased talle mitu korda vett peale. Olen selliseid näinud ja tean nägupidi.

Anonüümne ütles ...

Kuidas riik ei teeni raha, aga EE-d?

Anonüümne ütles ...

Aga Tallinna Sadam , kas ka ei teeni raha?

Anonüümne ütles ...

Kohaliku omavalitsuse korralduse seadus vajaks täiendust volikogu vähemuse kaitseks - nii koalitsiooni/enamusjõu eest kui ka iseenda eest. Volikogu esimehe ja aseesimeeste ning ka komisjonide esimeeste ja aseesimeeste valimise kord peaks võimaldama ka opositsioonil olla esindatud. Bolshevismi võimaldav reguleerimatus seaduses tuleks lõpetada.

Anonüümne ütles ...

Lihtne soovitus Tallinna opositsioonile - seadke sihte, mille keskmes pole Savisaar, vaid sisuline poliitika. Uppumine Savisaare kysimusse, on uue kaotuse ootamine.

Anonüümne ütles ...

Ah, et Tallinnas hääletatakse kõik teistsugused seisukohad maha. Olgu.
Kuidas on lood Riigikogus, mis määrab elu terves riigis - kas mitte sealt pole see praktika levinud omavalitsustesse?
Masu pole ju lõppenud - kuidas sündisid seadused käibemaksu tõstmise, omavalitsuse tulude hõivamise, haridusreformi seaduste, kohalike omavalitsuste valimise seaduse muutmine, jne. jne...
See on olnud ju liberaalide totaalne valitsemine juba 8 aastat ühtejärge.

Anonüümne ütles ...

piinlik IRL enda upitamisest

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi ajab pada. Niinimetatud ametiautode käibemaksust vabastamine on MAKSUERAND. Maksustamine oleks ERANDIST LOOBUMINE.
Kui meil on tuhandeid firmasid, millel puudub igasugune majandustegevus peale "ametiauto" omamise.