02 november, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Indrek Tarand

Peaminister kritiseerib IRLi ministrite viskumist Erik-Niiles Krossi kaitsele.
Neinar Seli sõitis Londonisse Erika Salumäe olümpiamedalite oksjonile.
Endine KGBlane sai riigireetmise eest 15 aastat ja 120 000 eurot kriminaaltulu konfiskeeriti.
AutoRollo veereb edasi - ärritatud kohtunik lasi ajakirjaniku kohtusaalist välja visata.
Varjupaigapoliitika Eesti moodi - peaminister soovitab varjupaigataotluse esitada, vene aktivist seda teha ei soovi.
Hoolimata ERRi pingutustest valimiseelsel ajal kandidaatide eetritasakaalu leida, on tasakaal siiski paigast ära.
A Le Coq lahkus Abhaasiast, kas see on riiklik surve majandusele?
Tõnu Samueli kohtuvõit teda internetis laimanud isiku üle.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulge, Interpol ei ole kellegi seinaleht. Ärge teie ka endid naeruväärsek tehke. Tarand kuulub muidugi Krossi õukonda ja tema arvamus on teada. Aga jääge palun neutraalseks. Rahvas ei ole loll.

Anonüümne ütles ...

Vahetage palun teemat, asi kisub kiiva.

Anonüümne ütles ...

Kuulge naljatilgad, mismoodi saab ministreid süüdistada juhtumi politiseerimises? Päev enne valimisi ilmub selline ränk süüdistus peamise kandidaadi suhtes. Kas teie arvates oleks irl-i ministrid selle peale ütlema, et ah mis siis, pole tähtis?
Ansip on lihtsalt valimiskaotusest solvunud ja kuna ta ise ei kavatse enam kandideerida, siis võib ta rääkida, mida sülg suhu toob

Tiit ütles ...

Seoses Krossi promomisega valimistel huvitaks ka Kelami väide videos, et ta on Tallinnas sündinud ja toetab seepärast Krossi Talinna linnapeaks. Wiki annab aga Kelami sünnikohaks Taheva. Kas see on teadlik valijale valetamine või ei tea kodaik isegi, kus on sündinud ?

http://www.etube.ee/videod/2590/tunne-kelam-haaletage-tallinnas-opositsiooni-ja-just-krossi-poolt/#.Um9tVMwihdh

http://et.wikipedia.org/wiki/Tunne_Kelam

Anonüümne ütles ...

To 12:23
27.10.2013 toimusid Gruusia presidendivalimised. Ilmselt oli sinna teel ka Gross lõppvaatuseks. Vene huvi oli kindlasti Gruusia presidendivalimised, mitte Eesti KOV valimised.Ilmselt ilmuski Krossi tagaotsimine ilmselt Interpoli hoopis sellel põhjusel.

Anonüümne ütles ...

Karistused riigireetmise eest muutusid karmimaks peale Simmi juhtumit.

Anonüümne ütles ...

Kas mõne muu riigi luurega koostööd teinud inimene on puhtam? Üks kandideeris meil lausa linnapeaks, mis tingimustel antud isik kunagi Iraagis töötas?

Anonüümne ütles ...

Tore, et kõik üksmeelselt KGB-d ei armasta. Loodan, et need lihtsalt sõnad ei ole. Nüüd võiks Hõbemägi oma jõupingutused oma ülikooli puhastamiseks rakendada. See, et sellised noori koolitavad on lihtsalt jälk.
Või äkki ei saa, kutsuti ühtusöögile?

Anonüümne ütles ...

teema mõtisklusteks, ikka EEnergia tohutu kasumi (millest liine uuendada ei saa mitte kuidagi ja kui väljas natuke puhub, on Eesti kaart rikketeadete täppide alla kadunud) ja börsi (kuhu vist meie ainsana kõigi naha ja karvadega läksime ja nüüd põhjalikult pügada saame) ja muuga seoses - sakslastel on juba kõrini:
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24763311

"According to the German association of public utilities, more than 70 new publicly run services have started in the last six years. Public operators have taken over more than 200 projects to supply energy to local people.

It is what the association calls a "re-municipalisation" because, as it put it, "the idea of the state has not lived up to its promise"."