15 september, 2012

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Täna saates:
President Riigikogus:
Riigikogu alustas tööd, analüüsime selle puhul peetud presidendi kõnet.
President Kadriorus: kas presidendiloss saab turvaaia?
Reformierakond ründab... viha... hirm... midagi on toimumas, aga mis? Michal ja Lang meedia kallal.
Laps ja ühiskond - miks väikesed lapsed ei pane meid enam naeratama? (Loe ka Hannele Rudi kolumni "Tusaste naiste maa, PM 10. sept 2012)
Maailma ja meie: vahipataljoni teenijate kaebuse üle peetud juurdlus nöitas, et
Miks Urmas Reinsalu võttis poliitilise seisukoha Gruusia presidendi Saakashvili rivaali kohta, teda maha tehes, kuu aega enne presidendivalimisi?
Vahipataljoni ohvitserid said karistuseks noomituse.
Mobiil ID levib - jõudnud ka Moldovasse eestlaste abiga ja arendavad mobiilset parkimist Shanghais.

21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ikka kuidagi ei saa KuKu teha ÜHTE objektiivset saadet, kus ei prevaleeri REF.propaganda. Kas ikka olete saade mõtlevale inimesele ja kas ikka olete neutraalne?

Anonüümne ütles ...

Lisan eelmisele veel seda, et ilmselt ongi saade täna mõeldud selleks, et Astok peseks Michali puhtaks!

Anonüümne ütles ...

Astok mainis jälle süütuse presumptsiooni. Aga, lugupeetud Astok ja teised reformarid, kas siis kui maadevahetust või "idarahaskandaali" uuriti, süütuse presumptsioon ei kehtinud?

Ma ei mäleta, et Ansip nendel teemadel oma suuvärki väga tagasi oleks hoidnud

Anonüümne ütles ...

Meedia on nüüd oravate hädades süüdi! Tule taevas appi. Postimees on ju väidetavalt reformi leht, kuidas siis sellega on?

Mihkel ütles ...

Kas ei ole hoopis niipidi, et kui Astok ütleb, et poliitikud ei jõua meediaga enam võidu joosta, siis varem või hiljem saabuvad lihtsalt poliitikud, kes jõuavad ja saavutavadki seeläbi populaarsuse. Ehk siis vanad väsinud hobused lihtsalt vahetatakse kiirestireageerivate autode vastu välja

Anonüümne ütles ...

kui rehvormi reitingud hakkavad langema, siis aitab mõni uus puuslikuteisaldamine. pakun kohvipaksupealt, et see saab olema mõne kiriku teisaldamine. kas siis lasnamäe betoonpunkri või nevski katedraali . paar aastat tagasi toodi sinna ilma suurema kärata vene pühaku, aleksander nevski kondid. usukauged ja lihtsameelsed eestlased ei mõista, et selliste asjadega mängides avatakse tõeline pandora laegas. ja jälle jäävad pukki üheltpoolt savisaarlased ,teiselt poolt rehvormikad-- EKP kaks tiiba

Anonüümne ütles ...

tühi mula astoki poolt...ikka,et valitsus on väsinud ja ajakirjanikud ülbed-võrreldes naaberriigi ajakirjanikega on ikka meie ajakirjanikud vääääääääga leebed ja tõesti teevad häält alles siis-kui midagi väääääääga üle pea kasvab...ja siis ka umbes nii,et paneme tinamütsikesed pähe....ütleks vvvvvvääääääääääga leebelt...

Anonüümne ütles ...

Nüüd on meedia süüdi ja tasakaalustamatu, kui rehvormiparteil on probleeme. Aga siis oli rehvormipartei poolt meedia vägagi vaba ja selgesilmen, kui oli vaja rahvaliitu kajastada või kui on vaja midagi keskerakonna kohta kajastada.
SIIS ON AJAKIRJANDUS REHVORMIERAKONNA JAOKS 4-S VÕIM NAGU PEAB!!!
AGA TÄNA ENAM POLE.

Anonüümne ütles ...

Kui peaminister räägib süütuse presumptsioonist, et me oleme demokraatlik riik, siis kus see arvamus oli siis, kui peksti Reiljani ja teisi, kes hiljem õigeks MÕISTETI??? Toobal EI OLE süüdi mõistetud, kuid ON SÜÜDI MÕISTETUD aga REF elamislubade, rahaga sahkerdamise keiss tuleb hoida kindlasti varjus. Ja ISIKUTE PEALE viib jutu alati REF. Ha-ha-ha

Anonüümne ütles ...

täitsa pael-mis siis meil-rahval üle jääb-meie ei polegi väsinud,-meie,kes sandikopikate eest peame orjama meie austet maksukogujaid...krt.-vene ajaga ei tahaks võrrelda aga 1 rubla oli ikka maksujõuline raha-selle eest sai ikka oma 15 liitrit bentsu,10 pätsu leiba jne...kui palju saab 1 euro eest?Pool liitrit bentsu ja 1 leiva....jne.-Maksudest ma üldse ei meenuta!Neid polnud sel ajal!

Anonüümne ütles ...

Meenutagem Mikheil Saakashvili telereklaami valimiste eel, mis kiitis Mart Laari ja IRL-i. Käes on tasumise aeg. Lihtne.

Anonüümne ütles ...

Tere!
Täna on rahvusvaheline demokraatipäev www.meiehaaled.eu.
Kaasavamat ja arutlevat demokraatiat soovides nii tänaseks kui igaks päevaks,
Mall Hellam

Anonüümne ütles ...

Ükskõiksus laste vastu on paljukiidetud kapitalismi ja "demokraatia" produkt, kus kõik on stressis, kõik on hirmul homse päeva ees jne. Aplaus!

Anonüümne ütles ...

90-ndatel me alustasime uue riigi ülesehitust aga praegu näeme juba selle rususid-MIS ME SIIS PEAME tegema...kiitvat lugulaulu jorutama-idioodid!Kogu tervis on kulunud selle 20 aastaga..nüüd veel...ah maitaharääkidagi

Anonüümne ütles ...

Hr. Astok, kas positiivse nägemine on võimalik ajal, kus meie vanemad saavad pensioni, mis ilmselgelt ei kindlusta inimväärset elu? Kas noor saab näha positiivi, kui ta on eluaegne laenu ori ja ei tea, kas homme tööd ja tervist on?

Anonüümne ütles ...

Ehk aitab meie hämmastusele valgust heita see mõttearendus:

http://rahvamajandus.blogspot.com

Anonüümne ütles ...

meie presku on lihtsalt ülpama sellepärast hakanud,et teda on nakatanud abikaasa oma edevusega...hahhaaahaa

Anonüümne ütles ...

Kas mobiil ID Moldovas leevendab ebainimlikku elu Eestis. see teeb teatud üksikisikud lihtsalt rikkamaks.

brida ütles ...

Kallis keskpäevatund ja mehed selles tunnis.Te olete lõpuksometi märkama hakanud,et Eestis on inimestevahelised suhted tuimad ja halvad.Märganud seda läbi laste,kes Teile väga olulised on.Mina märkan seda aga ka naisena.Kui jälgida keskealisi paare ,kes on puhkamas , on eestlaste ning vanast euroopast pärit paaride suhtlemises suured erinevused...Eesti paarid ei naerata teineteisele ega ei näe neid ka käsikäes õhtul hotellist jalutama suundumas.Ma pean tunnistama ,et Eestis ei ole mulle tänaval võõras mees lihtsalt niisama komplimenti teinud-lihtsalt niisama.Ja mina ei ole ennast tabanud naeratamas.Te olite nördinud,et Eesti inimesed ei naerata lastele.Ei naeretata Teineteisele.Lihtsalt katsutakse kuidagimoodigi viisakad olla-ja seegi tuleb raskustega.Meie Eestlased oleme mures ,millisena paistame me teistele.Ja unustame omad...Niinimetatud Ladina Euroopa suhtub asjadesse täpselt vastupidi.Selletõttu on seal hea ja kerge puhata.Nad hoolivad ja hoolitsevad omade eest kõigepealt.Jääb üle isegi külalistele.
Ja mis veel-nende nn.vanad naised-pensionärid,on vaatamisväärsus omaette.Lõbusasti kannavad nad oma eale suisalausa kohatult noooruslikke riideid ,naeravad kõva ja isegi plikaliku häälega ning jalutavad oma armsate vanapapidega käest kinni...Ei saa olla Eesti naiste peale pahane,et nad ei märka noort ema lapsega.Kodus ei märka ega tunnusta ka teda eriti mitte keegi.Ega tee midagi südamlikku ja ilusat tema heaks.Selle nn.naispuudega Eesti küsimuse tõstatas kunagi ka Raul Rebane(ma ehk ei eksi).
Meil pole ainult naispuudega ega ka ainult meespuudega Eesti-on suhtepuudega Eesti-aga selle üle kurvastas juba Tammsaare.Millal see armastus Vargamäele tuleb,ei osanud temagi ennustada.Ja Katku Villu laskis enda üldse maha,kui talle seda pakuti.Iga päev ma sellele ei mõtle.Aga Te tõstatasite sellise teema.
PS.suhtepuue on meil ka poliitikas.
Aga selle eest ei märatse me tänavatel ega ei streigi.Meil toimub vist jälle see Hääletu allaandmine,-nagu neljakümnendatel.Ja meil on jälle enda pärast häbi...Häbi tundev inimene ei naereta kellelegi...Ka endale mitte.
Aga peaasi ,et riigieelarve oleks tasakaalus ja rahandusministril ei oleks Euroopas meie pärast häbi.
Uuem põlvkond õpib ehk üksteisele häbelikult naeratama...pidev Keskpäevatunni kuulaja

Anonüümne ütles ...

Ei suutnud ka kuulata seekord.
Kurb lugu, et nii lihtne kontseptsioon nagu "erapoolik kommentaar ja selle võimalikkus eesti parteilase poolt" ei jõua haritud ajakirjanikele kohe kuidagi kohale.

Ise palusite kommentaari, hr Hõbemägi!

Anonüümne ütles ...

heh,hanneli rudi sattus ilmselt mõne sellise bussi peale millega kuskil liini taga 10-12 tunnise vahetuse lõpetanud naised kodu poole sõidavad...nemad on täielikud zombid,üritavad veel viimase jõuraasuga senikaua ärkvel püsida kuni koju jõuavad...viljandi bussijaamas ja viljandi maakonnaliinidel on teatud aegadel bussid selliseid täis.