10 detsember, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Rein Kilk

Raudse Indreku ja Nikolai Stelmachi uued seiklused, elamislubade tagasivõtmine täies hoos, IRLi ees seisvad ohud ja võimalused. Kes võtab poliitilise vastutuse? Mis saab minister Vaherist ja Partsist? Kuidas hakkab kulgema uue esimehe valimine - Aaviksoo, Hololei, Parts, Kaljurand? V


Erik-Niiles Krossi oodatakse Venemaale ülekuulamisele.
Kindral Ants Laaneots läks erru ja andis ohjad üle Riho Terrasele, kellest sai kaitsevägede uus juhataja. Mida temast oodata?

Ajalehtede Liit pidas aastakoosolekut ja andis pressisõbra tiitli kohtunik Helve Särgavale ning pressivaenlase tiitli Suusaliidule. Suhtekorraldajate liit andis oma tunnustuse aga välisminister Urmas Paetile.
Eurokokkulepe sündis – kas nüüd hakkame riigieelarvet Brüsselisse kinnitama?

39 kommentaari:

ants ütles ...

Lihtne küsimus. Kas riigikogus on tõesti nii vähe tööd, et saadikutel jääb aega üle eraärideks? Või ei ela nad lihtsalt riigikogu palgast ära?

Anonüümne ütles ...

Nüüd palun full disclosure Rein Kilgilt! Mis erakonna liige see on, kes nüüd nii emotsionaalselt elamislubade seadust ja elamislubade väljaandmist kaitseb?
Miks Kilgil seda teemat üldse sellises saates arutada lubatakse - tegemist on ilmselge huvide konfliktiga ju!

Raivo ütles ...

Ega see riigieelarve Brüsselis kinnitamine pole paha mõte - siis ehk hakkaks euroraha eest maanteid ehitama ja oma/maksumaksja rahaga teadust ja haridust üles ehitama. Sisepoliitilised tõmblused ei varjutaks loogilist mõtet.

Anonüümne ütles ...

IRL-iga liitus Erik-Niiles Kross, kellel on väga head kogemused varasemast minevikust inimeste (Antonio Angotti) Eestisse smuulegdamisega. Võibolla loodeti sellega ärile uus tase anda?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/angotti-aitas-eestisse-eerik-niiles-kross.d?id=1404297

Anonüümne ütles ...

ma igakord jätan saate kuulamise pooleli, sest ei jaksa Kilgi räuskamist kuulata
, taluda. Palun, miks on tema seal saates, tõsiselt häiriv.

Olev ütles ...

Põhjus on lihtne suured projektid on tulekul ja jagajail jäävad näpud rasvaseks. Igalt miljardilt 1% vahelt võttes saab 10 miljonit... Seepärast on vajagi pukis edasi olla pärast võib jälle turundada kui valijate toetus on kadunud.

Anonüümne ütles ...

Ja küsimus saatejuhile ja toimetajale, et millal ükskord täiesti matslikult teisi ülerääkiva ja seejärel oma 'teadmistega' edvistava ning teemaväliselt targutava Rein Kilgi asemele ükskord mõni normaalne inimene leitakse.

Anonüümne ütles ...

Vabandega, aga mulle tundub, et Kilgi ema sünnipäeval on pikaaajalised tagajärjed. Parem ikka võtta vähehaaval ja tihedamini, kui korra ja hästi palju. Võõrutusnähud viimase variandi puhul kestavad kaua ja annavad tunda mõtteselgusele. Aga soovin Kilgile head paranemist ja mitte mingil juhul enam mitte peale võtta.

Anonüümne ütles ...

IRL sigaduste eest saab vastutada ikka see, kes on valitud. Eestis saab valida erakonda elik vastutab erakond. Isikukumandaadi korral vastutav valitu.

Anonüümne ütles ...

Kuulake Kiliki! Räägib väga õiget juttu.
Ja indlasti kasutage ise ka oma ajusid. Senini ei ole mainitud kahe poliitiku (Raudne ja Stel..) kohta mitte ühtegi paha ajsa kuulda olnud.
Eilse Postimeehe suur artikkel sel teemal peaks küll asja selgeks tegema, kui keegi ise mõelda ei suuda..

Anonüümne ütles ...

Kilgi jutuvada, kohati üsna seosetu, peale on Hõbemägi ja Ruu heitunult üha vaiksemaks jäämas.

Anonüümne ütles ...

kilk krt. räägi asjast, mis sa raiskad eetriaega.

Anonüümne ütles ...

Ärge sellist laata pidage,palun. Ajakirjanikud - olete ju profid aga saadet ei ohja kahjuks.

sa ütles ...

Savisaar: jõulueelsed skandaalid näivad saavat traditsiooniliseks

Anonüümne ütles ...

Keskpäeva tund on mistahes probleemide ilmnemisel riigis viimastel aastatel ainult võimul olevaid pareisid kaitsnud. Olin kunagi suur keskpäeva tunni fänn aga nüüd ei tule enma meeldegi laupäeviti kuulata. Täna proovisin ja ikka sama lugu, kahjuks.

Anonüümne ütles ...

R. Kilk on paanikas, arusaamatu vaid, mispärast... Miks on vaja skeemi nii paaniliselt õigustada? Kas Austrias saavad ka vene mafioosod ilma igasuguse taustakontrollita kodakondsust saada?

Anonüümne ütles ...

Skandaalide muster.
Selle nädala tähtsündmused Riigieelarve 2012 ja Euroopa Suurkogu on meile oluliselt tunduvalt olulisemate tagajärgedega - arutelu 0. Samuti kõikides parteides, v.a. ühes, kõik kodumadina protsessid on ühe mustri järgi. Topitakse marionetti juhiks. Kilgi sõjandusterminites see uus skandaal ajastuses on jälle "pettemanööver" ja õige ongi pigem see, mille Kilk saate alguses valjuhäälselt absoluutselt välistas.

Anonüümne ütles ...

Kilk muutub vahetevahel jube tüütuks, muliseb ja muliseb

Raivo ütles ...

IRL võiks nüüd jätta oma asju ise lahendama ja räägiks OLULISTEST asjadest...

Anonüümne ütles ...

Viimased uudised teemal.
Täna Väätsal toimuval Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu istungil tehti teatavaks, et elamislubade-skandaali sattunud Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach on kirjutanud avalduse erakonnast lahkumiseks.

Anonüümne ütles ...

Enne pausi öeldud mõte oli tõesti tipp: miks me tegeleme ühe väikese partei probeemidega, ajal...

Kõlab küll nii, et milleks muretseda oma riigi valitsejate pärast, ajal kus EL on kriisis. Enamus eestlasi sh ka mina muretsen oma riigi pärast.

Raivo ütles ...

Teil on alla veerandi saatest jäänud...

Anonüümne ütles ...

Kilk on ilgelt väsitav

Anonüümne ütles ...

Tule Jumal appi ja pane Kilgi suukene kinni.Tahaks targemaid mehi ka veel kuulata enne saate lõppu.

Anonüümne ütles ...

Jumala eest, Kilk on vist ikka täiega auru all. Sellist segast lõugamist ja pläterdamist ei saa ju ometi kaine inimene suust välja ajada. Palun kõrvaldage see mees koheselt eetrist. Kas Kuku tõesti soovib, et tema laupäevaseid saateid enam ei kuulataks? Kuskil on ikka piir matsluse ja viisakuse vahel.

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi, jumala õige, ütle välja milles seisevad Raudse ja Stellmahi ebaeetiline tegu (või kuritegu)! Mida nad valesti tegid? On arvatud, et kasutasid oma mõjuvõimu - kuidas? Kuidas saab KMO-s oma mõjuvõimu kasutada?
Elamis loa saab see, kellel selleks õigus ja ei saa see, kel selleks õigust pole. Ongi kõik.
Samampoodi võin süüdistada turismifimat, kelle kaudu omae Venemaa viisa hanksin - nad kasutasid ilmselt saatkonnas oma mõjuvõimu? Võis siis lihtsalt teadsid, milliseid paberid millises järjekorras saatkonda viia?
Inimesed (ka Hõbemägi) mõelge ometi peaga!

Anonüümne ütles ...

to 12:51 pole vaja turistiviisat elamisloaga võrrelda
(tead ju, sita sees on nii, et mida rohkem rabeled, seda mustemaks saad)

Olev Vallimaa ütles ...

On väga meeldiv, et NSVL modifikatsioon, mis ka Euroopa Liidu nime kannab, ajaloo prügikasti lendab, kus ongi igatmasti värdmoodustiste koht.

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatund --> Hr Rein Kilgi arvamustund.

PALUN muutust!

Anonüümne ütles ...

Olen ikka Savisaart pidanud demogoogia meistriks, siis täna ületas Kilk selle mitmekordselt.
Jah, hr. Kilk, sinu sõber Raudne ei väljasta elamislubasid, aga ta tegi kõik, et paljud kahtlase taustaga vene ärimehed ja nende sugulased need saaks. Miks olid ka sinu poolt kiidetud investeeringud sendipealt hädavajalikud 64000 Eurot ja kus need praegu on, mõnes sinu firmas, et nii leili läksid.
Asja tipp oli sinu kramplik püüd leida otse-eetris komprat V.Kleineri kohta

Egert ütles ...

Millal te teete oma kuulajatele karuteene ja Reinu oma saatesse enam ei kutsu!? Tüüp totaalselt segab...

Anonüümne ütles ...

Ühinen kõigi Kilgi vastaste kommentaaridega! Loodan, et Kuku raadio leiab kellegi tasakaalukama ja targema inimese Kilgi asemele.

Anonüümne ütles ...

Saade võidaks, kui Kilk selles ei osaleks. Väga tendentslik, ajab mula ja see pidev muuseas... hüppab ja hüppab. Saatejuht võiks vähemalt püüda Kilki teemas hoida ja KATKESTADA kui asi üle võlli läheb.

Anonüümne ütles ...

Tanane saade on ikka epic fail. Kilgi kallutatud mula tottu oli see esimene keskpaevatund mis ja minust lopuni kuulamata. Googeldav vanake "infot" pritsimas, my ass ;-)
Saatejuhil on viimane aeg votta aeg maha ja saate kylaliste list kriitliselt ule vaadata.

Anonüümne ütles ...

Nii hea on kuulata raadiosaates ülienergilist (mitte et ta muul ajal poleks Duracelli jänes) Rein Kilki rääkimas. Poliitilised skandaalid kohe krutivad Reinus neid tuure üles :D
Viimati oli sellist erutust tunda idaraha skandaali ajal.

Anonüümne ütles ...

Ja lisaks...
Need penskarid kes siin ohivad Rein Kilgi jutu üle võivad samal ajal etv pealt Prillitoosi vaadata kui ei suuda nii kiirelt infot vastu võtta kui seda pakub hoogne Keskpäevatund...

Anonüümne ütles ...

ühinen kooriga: Kilgi poolt full disclosure, palun! See mees ei saa objektiivse ja erapooletu kohtumõistjana paevapoliitikat lahata. Mis on OK, lihtsalt Hõbekas ja Ruu peaksid meile tausta avama - ja alles siis vanal rääkida laskma. Ainar lasi ka selles skandaalses saates ühe sansi juba kaest - siis kui talle kuulus SMS Kilgi ja Raudse suhete kohta tuli...

Anonüümne ütles ...

Elamislubade/kodakondsuse müük paistab olevat probleem üle maailma:
nt Kanadas - http://www.ctv.ca/CTVNews/TopStories/20111209/kenney-citizenship-111209/

Austrias ei ole võimalik "kodakondsust osta", nagu väitis Kilk - http://www.austriantimes.at/news/General_News/2010-01-21/19891/Citizenship_not_for_sale,_Minister_says_on_%27corrupt_Scheuch%27_claims

Vt case - Uwe Scheuch http://derstandard.at/1311802482732/Part-of-the-game-Uwe-Scheuch-schuldig-gesprochen---FPK-Chef-schliesst-Ruecktritt-aus

Siin ametiisik proovis müüa kodakondsus - õiguskaitse sekkus.

Anonüümne ütles ...

Kilk oli selles saates umbes samamoodi leilis kui paari aasta taguses lindistamis-maadevahetus saagas.
Midagi seal on ... nagu Kilk ise armastab öelda.

Ühinen nendega, kes Kilki kritiseerivad: asi on läinud üle igasuguse piiri.

Kas see on Kilgi autorisaade? Kilk on Kuku kinni plekkinud? Või mis jama see on, et Hõbemägi ja Ru ei suuda isegi kahe peale kokku saadet ohjata.

Ma olen selle saate kuulaja olnud aegade algusest peale. Kolmas osaline on seal tavaliselt mõne aasta järel vahetunud. Kas poleks aeg ka Kilk välja vahetada?

Igav on, dzentelmenid, igav on. Või mis igav ... väsitav on. VÄ-si-tav!

Kas tõesti, Kuku toimetusele ei lähe korda, mida tema saadetest arvatakse?
Muuseas ... oo-ot-ot- oot ... need on fraasid, mis saatest meelde jäävad ja need tulevad reeglina Tartu stuudiost.

Iga inimene ammendab ennast ükskord ja Kilgil on see piir ammu käes.

Miks ma H.H.Luike ei kuule seal enam? Nii tahaks. kasvõi vahelduseks ... Vaid lihtsalt näiteks.

Konkreetne palve: Vahetage Kilk välja! Aitab juba!