03 detsember, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Eiki Nestor

IRLi vene elamislubade skandaal ehk Äraostmatud kaotasid süütuse!

Töötuskindustusmakse ja sotsiaalfondid ehk vägikaikavedamine valitsuse, tööandjate ja ametiühingute vahel.

Sotsid ja Vene erakond Eestis peavad läbirääkimisi, mis tulemused on?

Vene tavapärane provokatsioon ning Eesti reaktsioon. Kas ikka tasub iga asja peale tagajalgadele tõusta?

Taastuvenergia maks suureneb 5% ja kergitab elektri hinda. Seda tahtsimegi?

Riigikogu sai matmispaiga Pärnamäel. MIlleks? Europarlament hääletas oma käitumiskoodeksi üle, miks Riigikogu ei tee seda?

Talendid välismaale - Enriko Aav suundub Ameerikasse tööle.

Lisaks veel: Euroopa Liidu tulevik, Siim Kiisler soovitab lõpetada erurrahade küsimise ERMi tarbeks, hädaolukorra seaduse analüüs - probleemiks elanike teavitamine, töö-, vee,- liiklus- ja tuleõnnetused 2011.

13 kommentaari:

Alar Sudak ütles ...

Teid ootab rahvakiri Eesti Vabariigi Peaministrile, millele on kirjutanud alla rohkem kui 4000 inimest.
Pikemalt Keskpäevatunni facebooki everyone rubriigis.
http://www.facebook.com/keskpaevatund?sk=wall&filter=1

Anonüümne ütles ...

Tore kuulata, kui kidakeelseks Nestor muutus, kui jutt läks piiriäärsete maade müümisele venelastele. Seda küsimust lobistasid sotsid koos Raudsega riigikogus. Pidurit panid reformikad.

Anonüümne ütles ...

Kas on juba teada, kes tulevad asendusliikmetena Riigikokku Raudse ja Kabritsa asemel (juhul kui viimane loobub oma kohast muidugi)? Võib-olla on see ka väikese võitluse ajendiks IRL-i sees?! Mario

Ain ütles ...

"Tänane" skeem skeemiks. Kuid asja sisu viitab oluliselt suuremale isikute ringile, kes olid/on asjaga kursis. Nad andsid kaudselt heakskiidu seesugusele skeemile. Miks? Aga seks, et praegune pole "poliitikute-ärimeeste" jaoks üksik ja ainus skeem. Iga skeemi toimimine eeldab teadjate "heakskiitu" ja nn silma kinni pigistamist.
"Tänane skeem" on vaid üks paljudest, mis on "juhuslikult" mingeid teid pidi avalikuks saanud.

Läheneme asjale laiemalt ja vaatame poliitilist pilti kui tervikut. Mitte üksikjuhtumit.

Anonüümne ütles ...

Küsige Nestori käest, mis ühendab Ossinovskit, Stalnuhhinit ja Klenskit?

Anonüümne ütles ...

Majanduskriis ei ole põhjus, vaid tagajärg... Põhjus on just seesama moraalne kriis -- Indrek Raudse juhtum ei ole üks ja ainus, vaid üks paljudest taolistest raha-ja-võimu jumaluse kummardamise juhtumisest. Ärge takerduge sellesse üksikusse ilmsiks tulnud juhtumisse. Taolisi on palju. Kartke neid vastu rinda tagujaid, kes väidavad, et nad ongi need kõige õigemad Eesti asja ajajad... P.S tervitus Eiki Nestorile personaalselt pealekauba...

Anonüümne ütles ...

Ruu ja hõbe, Nestor pakkus teile võimalust kritiseerida versiooni selle kohta, et 'kõige [s.o lekitamise] taga on keskerakond'. Miks te selle peale midagi ei kobisenud? Nagu suu olnuks vett täis. Kas sotsidele ei kõlba sotside riikliku promomise kampaania ajal vastu vaielda? Ja mille poolest nood n.n. sotsid on alternatiiviks praegustele valitsejatele? Üks sõjapartei kõik. Kui Afganistanis saab Eesti sõdur surma, siis on Mikseri-poiss esimene kes püsti tõuseb ja hakkab paatosega jutlustama liitlaskohustuste täitmisest. Sotside n.n. sotsiaalsus on iseenda karikatuur.

Anonüümne ütles ...

Ei ole mõtet rääkida ainult riigi laenukoormusest vaid riigi ja erasektori summaarsest laenukoormusest.

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatunnist on saanud sotsialistide tund.
Jube.

Anonüümne ütles ...

Väga kahju, et saatest Keskpäevatund on saanud Sotsiaaldemokraatide reklaami- ja kampaaniasaade. See ei ole mitte ainult tänase saate puhul nii, vaid on kõlanud läbi mitmete, mitmete saadete. varem kuulasin teie saadet suure huviga, edaspidi keeran sellel kellajal raadio mõnele teisele lainepikkusele. Kurb.

Anonüümne ütles ...

Raske uskuda, et vene valijaskond on poliitiliselt nii ebateadlik, nagu väidab Nestor, et nad ei tea peale Savisaare ei kedagi ega midagi ja et sotsid avavad nüüd siis lõpuks ometi vene valijate silmad. Ja veel selle vene erakonna kaudu! Muidugi, eks nad ise tea. Võib ju olla, et iga DELFI artiklit ei maksa võtta ka sõnasõnalt, see võib olla lihtsalt väike sõjakavalus.

Anonüümne ütles ...

Naljakas kuulata, kuidas Nestor arutles selle üle, et lekitaja ei saanud olla ei reformarid ega lekitajad ei saanud olla kampsunid. Järelikult pidi lekitaja olema Keskerakond. Kas tabate puudujäägi selles loogilises konstruktsioonis?

ants ütles ...

Lihtne küsimus. Kas riigikogus on tõesti nii vähe tööd, et saadikutel jääb aega üle eraärideks? Mõni ime siis, et saal tühi on! Või ei ela nad lihtsalt riigikogu palgast ära?