01 oktoober, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar


Euroala päästepakett tekitas tüli, kuid sai vastu võetud. Õiguskantsler viibutas näppu valitsuse suunas, aga kellel on lõppude lõpuks õigus selle üle otsustada? Ja mis siis edasi saab, kui raha sisse kord kasseeritakse?

CO2 kvoodiraha läheb ka RMK piparkoogimajade kaunistamiseks, aga kirikuhooned jäid toetusest ilma, sest nii otsustas valitsus. Stenbocki pragmaatikud otsustasid kõigepealt iseenda ehk riigihoonete eest hoolitseda.

Elektriautodega on mõeldud vaid suviseks või linnasõiduks, arvab välisekspert. Kes vastutab mõttetu jaotuskava eest? Autode promomiseks kulutati ligi 150 000 eurot, kuid tulemus on praktiliselt null.


Järjekordne mängutsirkus kaitseväe juhataja kandidaadi esitamiseks ehk komisjon, mis tegi seda, mida temalt oodati ja esitaski Riho Terrase. Kelle jaoks neid mänge mängitakse?

Tallinnas esinenud politoloog Pippa Norris rääkis, kuidas väikerahvad on kultuuri tulemüüridega kaitsevad. Käib eriti hästi Eesti kohta.

Ekspress kirjutas, et president Ilves tahab kasutamata puhkuse eest ligi pool miljonit krooni saada. Milles pole midagi seadusevastast, kuid miks on tema taotlused 75 aastaks salastatud? Presidendile tema enda riigi kodanike tasu poolt maksmine ei ole presidendi eraasi, vaid avalik asi.

(Fotol Marek Strandberg oma uue elektrijalgrattaga Keskpäevatunni toimetuses enne saadet.)

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Avalaul oli saatanast. Ei ole viisakas eesti rahvast debiiikutena näidata.

Anonüümne ütles ...

Marek, miks Sa välismaa kaupa promod?

Miks Eesti oma Exobikes ei sobi?
http://exo-bikes.eu/

Anonüümne ütles ...

Euroopa stabiilsus/;ühised huvid; jme.

Aga räägime miks Eesti ja Baltikumi põllumehed väiksemaid toetusi saavad?

Kus siis nüüd stabiilsus ja ühised huvid on?

Anonüümne ütles ...

1 suur puuk on Marek Strandber ise ju! Õnneks valijad said asjast aru ning järgmisena loodame, et sama juhtuks ka zampoliit Andris Ansipi valijaskonnaga. Lootust on, lugede kommentaaride osakaalu % Delfis või Postimehes.

Anonüümne ütles ...

Terrase näol saame uue Kerdi, kes peab vahest paar aastat vastu ning siis vahetatakse kellegi küpsema (Valeri Saar???) vastu välja. Kaitsevägi väärib natuke teistsugust juhtimis kultuuri kui senini viljeletud. Sinna oleks vaja liidrit, kes on võimeline oma alluvaid inspireerima! Terras ei ole kindlasti see mees. Temaga jätkub senini viljeletud bütsantslik kultuur. Aga eks käsi peseb jalga! Kui puukidest juttu, siis Erik-Niiles, Raivo Tamm, Toomas Luman ja nii mõni teinegi on koha juba kaitseministri nõukojas juba sisse võtnud ja ootavad millal tükikesed 2%st hakkavad neile sülle kukkuma. See toiduahel on muidugi pikem.

Anonüümne ütles ...

Kõik muudkui ähvardavad selle föderatsiooniga. Tegelikult oleks ju lihtsalt vaja mehanismi, mis tagaks selle, et Maastrichti kriteeriume täidetakse. Ehk lihtsalt taksitada igasugustrel sotsialistidel ja populistidel liigset kulutamist.

See ei pea ju olema tingimata föderatsioon, mis seda taksitab.

Anonüümne ütles ...

ELMO ostutoetuse tingimused eraisikule on päris karmid. Kohustab paljuks, näiteks selleks, et sõidad autoga 5 aastat ja kui mistahes põhjusel peaksid olema sunnitud auto varem maha müüma, maksad kogu toetussumma tagasi.

Soovitan tutvuda - http://www.elmo.ee/Ostutoetus ja sealt Toetuse saaja kohustused

Nende tingimuste taha jäi minu soov seda toetust saada.

Anonüümne ütles ...

Ei ole! Väga primitiivne arusaam, Ruu

Anonüümne ütles ...

asjast kah

jw.org
ja
jw-media.org



58087224

Anonüümne ütles ...

Priit Hõbemägi - täpsustus - Tallinna Linnamuuseumis ei eksponeeritud Rosenbergi ja seega ei võetud ka maha. Tegu oli Tallinna Linnaarhiivi ajutise näitusega "Tallinn-maailma naba", kuraator K. Arjakas, mida eksponeeriti Ajaloomuuseumi saalis