09 juuli, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Meelis Atonen

Keset suve on Läti lennufirma Air baltic muutunud kõvaks uudistetegijaks. Nädal tagasi räägiti selle hiigelkahjumist ja lennufirma presidendi korruptsioonikahtlusest, nüüd võttis firma maha Tartust väljuvad lennud, tuues põhjenduseks lennujuhtimise ebausaldusväärsuse. Nagu kuulda, tahavad lennujuhid rohkem raha ja selletõttu näitasid tartus veidike oma võimu. Mida president Ronald Reagan tegi USAs streikivate lennujuhtidega? Saates kuulete!
Eesti Pank jäi tänavu kahjumisse, tegevuskulud aga tõusid poole võrra. Mis tegevusega seal tegeletakse, et asi nii kalliks läheb?
Jüri Ratas kandideerib Keskerakonna esimeheks. Miks mitte kohe ka presidendiks kui juba kandideerimiseks läks? Kas Savisaare aeg on möödas või on see vaid silmapete?
Mart Laar sai avalike suhete nõunikuks Lauri Vahtre, kes kohe esimesel tööpäeval ajakirjanduse põrgusse saatis. Asjata ei ütle vanasõna: doktorikraad ei õpeta inimest suhtlema! Kui on sellised sõbrad, siis pole vaenlasi vajagi.
Enamus kõrgkoolikohtadest läheb eritingimustega sisseastujatele. On see õiglane?
ERRi uudistetoimetus tellis EMORilt uuringu presidendikandidaatide sobivuse kohta. Arutleme tulemuste üle.
Leo Kunnas kritiseerib valimisraha kontrolli komisjoni tööd. Kas jonnimine on hea mõte?

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei nimetaks Kunnase juttu jonnimiseks. Ta tõstatas täiesti õigustatud küsimused.

Anonüümne ütles ...

Ratas ei saa presidendiks kandideerida, ta on liiga noor. Ka 5 aasta pärast on ikka veel liiga noor.
Samas on nii lahe, et kui Reformierakonnas ei julge noored Ansipile isegi mitte küsimusi esitada, siis Keskerakonnas tegutsetakse ikka vabas demokraatlikus vaimus. Nüüd on jälle tükk aega võimatu jõriseda, et keskerakond on tagurlik, sest tegudes on ta nii reformist kui irlist palju avatum.

Anonüümne ütles ...

Atonen seega tunnistab, et kui keskerakonna demokraatia on illusoorne, siis reformierakonnal puudub demokraatia üldse, nii illusoorne, kui tegelik.

Anonüümne ütles ...

tuletaks meelde, et postimehe artikkel tartu lennujuhtidest pohines kuulujuttudel. üheleltki asjassepuutuvalt lennujuhilt juhtunu kohta kommentaari ei kysitud.
- postimees sisuliselt väidab, et lennujuht jäi pahatahtlikult haigeks ja teised lennujuhid oleksid oma vabal pyhapäeva õhtupoolikult (kui neil polnud mingit lepingulist valvekohustust) juhtimistorni tormama?

lisaks artikli all kommentaarid kus haigestunud lennujuhti ärvardatakse raske kehevigastuse tekitamisega!

Anonüümne ütles ...

Igav Strandbergi keskivastane propaganda. Sisutyhi

Anonüümne ütles ...

Kas Hõbemägi kui ainus objektiivne keskpäevatunni tegija vastaks, miks on keskpäevatunnis peaaegu alati reformierakonna poliitiku ja mitte iialgi keskerakonna poliitik?

Anonüümne ütles ...

No fakk, Hõbemägi kuula nüüd oma saadet kõrvalt:
valitsuserakonna poliitik mõnitab laupäeval opositsiooniparteid nagu ise tahab. Kas me sellist keskpäevatundi tahtsime?

Anonüümne ütles ...

Tore, et Atonen kuvab realistliku pildi Standbergi jama asemel. Poliitikat ei saa teha selliselt, et on see, mida taahame, et oleks, mitte see, mis tegelikkuses on.

Anonüümne ütles ...

See Atonen on nii väsitav inimene, mees teab alati kõige kohta kõike,vahel võiks vait olla. Kui nii tark oled siis lõpeta mõni kõrgem kool ära vahelduseks!

Anonüümne ütles ...

Miks te lõhestate Eesti ühiskonda,kellele on see kasulik?

Anonüümne ütles ...

Naljakas, kui suured inimesed võtavad aluseks valeandmed ja siis jahuvad selle üle "vaimukalt" ja pikalt.
L. Vahtre võeti küll avalikkussuhete osakonda, kuid pressi analüüsi tegema, mitte esinema ja suhtlema.
Aga see selleks.

Teine asi on lennujuhtide ja inimeste streigiõiguse mõnitamine. On ikka küll täielik õigus streikida, kui palk on sitt. Reagani rumalaim tegu valitsemise ajal. Jonnist lihtsalt.

Ja nagu siin juba eespool öeldud -- levitatakse kuulujutte ja süüdistatakse Tartu lennujuhte selles, milles nad süüdi ei ole.

Anonüümne ütles ...

Millal Kespäeva tundi tuleb demokraatia,et ei oleks ainult ühe partei arvamus,et oleks arvamuste paljsus,praegu kuuleme ainult ühe patei diktaati.

Anonüümne ütles ...

1. Strandberg on müüdav hing, andku parem aru kuhu sai 100 milli, mille eest tema närune hääl ära osteti.Miskipärast ei küsi Hõbemägi , mis sai kliimaagentuurist ja misk nii läks?
2.Adonen võiks pöörata tähelepanu kullaärimeeste maksupettustest.
Kui inimese enda tegevus kutsub esile kahtlusi,siis peaks moka maas hoidma.
3. Kas Kilk ei julgenud keskpäevatundi tulla- on Partsiga puhkusel või?

Anonüümne ütles ...

EPLi tänane intervjuu Timo Soiniga ei ole muide esimene.
Esimene oli 16. apr. Postimehes: http://pluss.postimees.ee/4202​19/polissoomlaste-juht-arge-lu​pske-meie-lehma/

Anonüümne ütles ...

Pole mingit vahet, kas seltsimees kommunist-kapitalist S.,R.,T.,A. või E., peaasi et keegi X.&Y. hoiavad kogu finantssüsteem oma kontrolli all.
Raha ei haise!
http://rutube.ru/tracks/3651430.html?v=98f455ddf9167074798069240d57ebad

vana tuttav lugu...