05 detsember, 2009

Täna: Hans H Luik, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Räägime avalikkuse ette lekkinud III pensionisamba miljonäridest ja e-riigi apsust; otsedemokraatia tulemusest Šveitsis, kus rahvahääletusel keelati riigi valitsuse vastuseisust hoolimata minarettide püstitamine - mis juhtuks Eestis, kui ka meil oleks otsedemokraatia?; naljakas näljastreikija ja päästjate päästmine kärpekirve alt; uued maksud Tallinnas on kehtestatud ilma põhjaliku ettevalmistuseta, kes hakkab neid koguma ja kuidas?; välisfirmad pakivad kohvreid - uksed sulges postimüügifirma Quelle, Coca-Cola sulgeb tehase ja viib tootmise Eestist ära. Lisaks muid nädala teemasid. Ootame teie kommentaare!

5 kommentaari:

vaikiv ajastu? ütles ...

Eestis toimuv sahkermahker parteide ja kampaaniate rahastamisega on kujunenud ka otseseks julgeolekuriskiks. Hiljuti avaldati viimaste valimiste kampaanianumbrid. Numbritest nähtub, justkui oleks kõige rohkem kulutanud Reform!?!?. no kuulge-- me kõik nägime kampaania mahte,meedias ja eriti karjuv pilt oli pealinna tänavail. ma arvan et kesk pidi kohe kindlasti kõvasti rohkem panustama, kuna see oli suisa karjuvalt kulukam,kui kõik ylejäänud kokku. Ja meil ei kysi selliste ilmselgelt ebaausate numbrite kohta keegi midagi?! Ei ajakirjanikud, õiguskaitseorganid ega lihtkodanikud-- me keegi ei kysi, kus siin koer maetud-- kes valetab? Ok , oletame et seda saab seletada niimoodi-- kõik ylejäänud parteid on väga lollid, ei oska raha lugeda, tellisid kallid ja lupardlikud reklaamifirmad jne-- kõik teised maksid yle, varastasid raha ära vms.kuigi-- keski ja reformi reklaamifirma pidi stiili järgi vist kyll sama olema. Aga-- Savisaare reklaami käiati lisaks Vene kanalitel söögi alla ja peale. Arvestades mis maksab reklaamiaeg vene riigitelevisioonis Vreemja vahele-- on ju selge, et nulli vähemalt võib keski deklareeritud rahadele julgelt otsa keevitada. Ok, nad ehk ei pidanudki seda raha ise välja käima, kuid keegi ju kulutas-- ja kosmilisi summasid. Aga kas see savipätlus on juba nii endastmõistetavaks kujunenud et keegi ei kysigi enam midagi?! Mõni ajakirjanik ehk võiks uurida, kui palju reklaamiaeg vene televisioonis maksab? Minu meelest tulebki niimoodi vaikiv ajastu, kui meil juba nii ilmselgete võõrriigi sekkumiste kohta mingeid kysimusi ei teki. See oleks pöörane skandaal euroopas ,kui näiteks saksa valitsuspartei nussutaks niimoodi mõnd taani parteid,või rootsi soomes midagi sellist teeks. Lisaks kehtib meil teatud päevad vahetult valimispäeva eel propagandakeeld.vene televisiooni see mõistagi ei peagi huvitama.. Kuidas eesti seadusandlus reageerib faktile, et teatud elektoraadi nishi puhul seega seadused ei kehti ja propaganda on lubatud kuni nulltunnini. Rikutud on hulka häid tavasid ja säädusi ja keegi ei kysi?!

Vahur ütles ...

Ruussaarelt küsiks, et palju Eesti inimesi on kes reaalselt tahaks et müüja tegeleks nendega. Mina näiteks keeran otsa ringi ja lähen minema, kui keegi mulle külge poogib.

Anonüümne ütles ...

Väike märkus Šveitsi minarettide kohta. Seda üürgamist pole nendest tornidest kunagi kostnud ja ole ka sellist plaani olnud. Nii et tegelikult on mulle selline keeld arusaamatu, eriti kui arvestada, et mošeede ehitamine on lubatud...

Oliver

Anonüümne ütles ...

Kui see vastab tõele siis tuleks Tamkivi vastutusele võtta, sest ta on MEIE riigile 2 miljardit kahju tekitanud.
Kuritegelik hoolimatus ametikohustuste täitmisel

Anonüümne ütles ...

oppinud