23 mai, 2009

Laupäeval Hans H Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi

Jututeemaks ajastu ahistavad asjad: valitsus lagunenud - kas sotsid keerasid vindi üle või keerati neile endile? Tartu prefekt - peaministri Rotary-vend ja Neinar Seli sõber Aivar Otsalt võeti ja jäetigi kinni, kas see oli Jüri Pihli viimane kingitus? Keskerakond vuhistab teha kampaaniat ajal, mil teised eelarvega nagu kanad takus; kas Rahvaliit hakkab Reformierakonda praadima - kas Reform hakkab Reiljanit praadima. Eesti elu kogu oma eheduses, kolme Keskpäevatunni tegelase poolt läbi "suumitud" ja analüüsitud.
Saate teemadega seotud artikleid saate lugeda paremalt veerust Deliciouse linkide alt.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas teile ei tundu, et sel nädalal toimus Eestis hiiliv riigipööre? Meil on nüüd välja kuulutatud uus valitsus, millel puudub Riigikogu mandaat. Valitsusjuht ütleb, et tal pole seda mandaati vajagi, aga kui just palutakse, siis ta võib ju selle mandaadi ka võtta. Aga mis vormis see toimuma saab, selle üle ta veel mõtleb. Kõik see meenutab pigem Vana-Rooma keisririiki, mitte Eesti Vabariiki. Kas tuleviku ajalooraamatutes on 21. mai ühes rubriigis 12. märtsi ja 21. juuniga?

Anonüümne ütles ...

Mis on samostokraatia?

Samostokraatia on nõuka vaimust kantud võltsläänelik viha tänaste parteijuhtide vastu, mille varjus tegelikult pulbitseb jätkuv soov näha tugevaid ja pigem ebademokraatlikke parteijuhte ja -diktaatoreid.

Miks siis oma sõnavõttudes veendunud esiletõstmise kaudu kogu aeg ülistatakse Reiljanit, Savisaart, Laari, Seli, Nestorit ja Pihli? Ikka samostokraatlikust printsiibist. Ei soovi samostokraadid mingit parteide sisedemokraatiat.

Anonüümne ütles ...

Reform käitus lihtsalt nii, nagu talle omane. Umbes iga 2 aasta tagant vahetatakse partnerit, et teha nägu nagu oleks Reform jälle absoluutselt uus ja eelmiste otsuste eest ei vastuta. Eks Ansip üritab ka kahte äbarikku riigieelarvet nüüd Padari kraesse kirjutada, nii nagu elektrijaamade ja raudtee erastamine kirjutati 2002. aastal sotside ja isamaa arvele.

Toimub lihtsalt see, mis on toimunud 2002, 2005, 2007...

Anonüümne ütles ...

Miks ei ole mitte midagi kuulda majandusministrilt Partsilt? Kas ei peaks ka tema vahest rääkima hetke majandus olukorrast?

riho ütles ...

Lihtne küsimus sellel nädalal toimunu taustal. Kui pikalt saaks Eestis platele, kui pressikal Ansipi või mõne teise tubli inimese suunas oma king lendu lasta. Kange tahtmine oleks seda teha. Kinga väärivaid inimesi on liiga palju saanud.

Anonüümne ütles ...

Jälgige tähelepanelikult Pihli käitumist. Vana luuraja kombed ei muutu iial, varjatult niitide tõmbamine, santaaz jne. Ansipil viskas lihtsalt üle.

Anonüümne ütles ...

Kuidas kommenteerib hr. Luik oma kunagist Olympicu aktsiate kohta öeldut, et ei sünni sellise äri pealt kasu teenida. Samas SMS laen Krediidikassa näol on sünnis? Teine küsimus hr. Kilgile, keda juhtusin nädala algul jalutamas Tartus ning rääkimas kahe mobiiltelefoniga korraga - mõlemad käed olid kasutuses. Kas oleks võimalik ehk teha väike õppetund, kuidas kasutada kahte mobiiltelefoni korraga. Saaks ehk tõsta inimeste tootlikust...

tänades,
Tartlane

Anonüümne ütles ...

Kas oskavad härrad anda nõu finantseerimisvaldkonnas. Kes-mis oleks uueks finanteerijaks kohalikele projektidele nüüd kui sandinaaviast finantseerimine lõppenud? Millised oleks kõige potensiaalsemad rahastajad?

Anonüümne ütles ...

Mida arvate sellest, et politsei kuulub mingisse erakonda? Nii nagu Alatskivi politseinik Peeter Kiuru. Vähemalt praegu on see nimi reformi nimekirjas on.

Anonüümne ütles ...

hetkel mänagitakse mängu: 2 sammu siisepoole, 2 sammu väljapoole...plaks ja parem käsi, plaks ja vasak käsi...

Anonüümne ütles ...

minu meelest Jaapanis pandi saatkond kinni

Vahur ütles ...

Ei ole Jaapani saatkond kolinud. Ikka seal punaste laternate t2naval. Jaapani saatkonnas on t66l minu meelest 6 inimest. T2iesti m6tetud inimesed kusjuures. Istuvad ja joovad kohvi ja kui Eesti kodanik helistab ja vajab abi, siis sekret2r ytleb et konsul ei taha teiega r22kida. Sellised on meie ametnikud Jaapanis. Maksumaksja raha ikkagi.

TEGELANE ütles ...

Sügiseks on raha otsas ja need Tallinna "heateod" unustatud või konkurentide pool ümberlükatud.