14 märts, 2009

"Keskpäevatund": töötus liidab eestlased-venelased

DELFI kirjutab: saates „Keskpäevatund“ ennustas BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar, et töötuse järsk kasv silub Eestis rahvustevahelisi pingeid.
"Kui läheb täide oktoobriks ennustatu, et siis on eestis 100 000 töötut, siis kaovad rahvustevahelised pinged tagaplaanile,“ ütles Ruussaar Kuku raadio saates.
„Lätis on see juba juhtunud. Tõsi, seal on ühiselt koondutud kõige vastu, selle vastu, mis tuleb ülevalt poolt,“ lisas ta.
Aga ka Eestis muutuvad Ruussaare arvates tööpuudus ja palga langus olulisemaks pronkssõdurist ja vanekeelsete koolide teemast.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tööpuudus ei ole integratsiooni probleemide lahendus. Tuleb lihtsalt suurem probleem. Töötus. Ka tööpuudus pole enam probleem, kui tuleb nt sõda. Sõda pole enam probleem, kui juhtub mingi globaalne katastroof jne. Väiksemate probleemide eiramine/unustamine ei tee neid olematuks.

Priit Hõbemägi ütles ...

Tõeliselt raske on ennustada seda, mis juhtub siis, kui majandus ei parane ning järgmine pikk, külm ja töötu talv paljudel ukse ees on...

Anonüümne ütles ...

Seesama, 15 Märts, 2009 23:34 anonüümne olen.
Lätis ka suur tööpuudus. Peale tänaseid sündmusi Riias tundub see liitmise mõte veel hullem. Hirmutav on see, et külm pikk talv, töötus ja masendus hakkavad soodustama pigem suuremat kuritegevust, vihkamist, kadedust. Ma pole siiani pessimist olnud... Ennustamine ja arvamine on tõesti raske. Meil tuleb olla lihtsalt tugevad. Jõudu ja edu meile kõigile!

Anonüümne ütles ...

I wish not acquiesce in on it. I think nice post. Expressly the designation attracted me to study the sound story.