14 märts, 2009

Hõbemägi: vastuvõtu allakäik algas Urmas Reinsalu ja Carmen Kassiga

DELFI kirjutab: Priit Hõbemägi ütles saates "Keskpäevatund", et presidendi vastuvõtu allakäik sai alguse sellest, kui Urmas Reinsalu tuli sinna poliitilise promo eesmärgil koos modell Carmen Kassiga.

"See oli see päev, kui kõrge ja oluline poliitik näitas otseselt - ma võin sinna tulla ükskõik kellega ja mind ei huvita," selgitas Hõbemägi Kuku raadio saates.

"President Meri ajal oli seal kord majas ja sellist asja, et keegi läheb sinna ei-tea-kellega ja tungib presidendi ette, asub tema prouaga vestlema ja kätlema, sellist asja ei olnud," lisas Hõbemägi.

5 kommentaari:

Inside View ütles ...

Kas see on siis nüüd presndendi protokolli meeskonna töö langus või asjade loomulik käik? Kas siis proua Tšatšua taandumisega on olukord selline või on see ala kanal 2 reporti stiil see mis rahvale peale läheb?

Priit Hõbemägi ütles ...

Tere,
minu meelest on tegu presidendi kantselei poolse lõtvusega asjade ajamisel. Võibolla ei peeta vastuvõtu protokollilist poolt nii tähtsaks, et selle nimel pingutada, kuid seda siiski peab minu meelest tegema, et asi käest ära ei läheks. Võimalik, et asi on ka isikutes, kes kantseleis töötavad - mõned inimesed ju tegelevad korraldustööga parema meelega ja tõhusamalt kui teised.

Inside View ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Inside View ütles ...

Iseasi kas külaliste listi täielik vetoõigus on antud protokolli meeskonna alluvusse?!

Anonüümne ütles ...

või hoopis signe kivi ülepingutatud ja ilmselgelt provotseerivate kleitidega? EI, kenad kleidid ja väga kena daam, aga kleidivalik oli ju selgemast selgem massidega manipuleerimine.