20 veebruar, 2009

Stuudios on Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Täna saates: hurraa, Veerpalu võitis kulla!!! Miks ja kuidas ärimehed sporti toetavad ja kas sellest kasu ka on (Seli, Kilk, Sõõrumaa); Tallinna linnavolikogu ja Riigikogu vaheline konflikt Tallinna linnaosade kaotamise üle - kas mõttetu jagelemine või põhimõtteline võitlus demokraatia põhiväärtuste eest; Oliver Kruuda Kalev Meedia viimased hingetõmbed ehk meediaseks, mis maksis 100 miljonit krooni; Rein Lang tahtis töötajatelt seaduse abil 7% töötasust ära võtta, kuid keegi ei olnud sellisest seadusest huvitatud - küsime - miks?; kohtunikud ei taha olla solidaarsed ja võitlevad oma palgakärpe vastu, lubades oma õiguste eest kohtusse minna - (kas ma kuulsin õigesti?!?)... Lisaks palju muud!

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Millal võiks Tallinna linn hakata tähistama Parbuse Päeva ehk keskvõimu terrori alla langenud ausate linnaametnike päeva? Äkki oleks sobilik isegi pronksist kuju valada?

Anonüümne ütles ...

Kruuda aidanud ka jalgrattasporti, Eesti profitiim ju kandud aastaid nime Kalev chocholate team

Anonüümne ütles ...

Hääletamisest siis niipalju, et Rimis näiteks tulid aktivistid juurde ja küsisid kas toetate haldusreformi Tallinnas. Kui "jah" vastasid siis veeti kasti juurde siva ristikest paberile vedama ja kui vastasid "ei" siis öeldi viisakalt aitäh.

Anonüümne ütles ...

Kohtunike avalduse teemal.
Tasub meeles pidada, et kõigil EV kodanikel on õigustatud ootus jõuda Euroopa 5 rikkama riigi hulka.:))
Kohtunike avaldus muidugi ses mõttes hea, et ega seadusesilm muidu naljalt riigi tegemistesse ei sekku, kui just sabale ei astuta. Pretsedent, kui see luuakse, tuleks kasuks ka väetimatele. Neile, keda seadus ei kaitse ja kes end ise kaitsta ei suuda.

kaidoloor ütles ...

Kohtunike palgasoov on tegelikult kooskõlas võimude lahususe, st demokraatia ühe alustala, põhimõttega. Põhiväärtuseid ei tohiks rünnata ka rasketel aegadel.

Anonüümne ütles ...

Kanepil ei jää raha üle. Kulud on müstilised ja enamik ei suuda seda realiteeti aduda. Kindlasti ei saa ka sponsorid sealt midagi tagasi.

Mario ütles ...

Väga kurjaks ajavad keskerakondlikud poliitilised jätised. Eraettevõtjana pean iga päev maksimaalselt pingutama, et töötajad saaksid palgad, et riik saaks maksud ja endal kah porgand laual oleks. Edgar aga räägib täiesti rahulikul häälel, kuidas ta kavatseb minu raske tööga teenitud maksuraha kohtumängude peale kulutada. "Noh siis läheme riigikohtusse", kõlas ta suust. Ma ei tee tööd ja ei maksa makse selleks, et kogu see kamp saaks lihtsalt hullata.

Anonüümne ütles ...

Mida te arvate dopingusüüdistustest. Skandinaavias ei usu keegi, et eesti suusatajad oleks puhtad.

Anonüümne ütles ...

Reform on paanikas ning aktsioonid, mis on küsitluse vastu ellu kutsutud, on olunud läbinähtavalt poliitiliselt räpased. Kindalsti üritab Reform ka midagi analoogselt haiget välja mõelda, kahjuks ei ole neil aga väga palju võimalusi.

Anonüümne ütles ...

Savisaar, vabandage väljenduse eest, kuseb suure kaarega rahvale suhu! Kaugel pole enam need ajad, kui inimesi meelsuse eest jälitama ja tagakiusama hakatakse selle seltskonna poolt. Oma võimu põlistamine räägib just seda keelt.

Anonüümne ütles ...

eile üks sõbranna rääkis, et hääletas haldusreformi gallupis internetis. ja sai oma meili peale kirja, et klikka siia ja kinnita oma hääl. kui ta klikkas, siis ei avanenud mingit akent, kus oleks olnud kirjas, et vajuta siia vmt. tuli hoopis kiri, et olete hääletanud, ilma et ta oleks aru saanud, kas ta hääl läks siis poolt või vastu.

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=23795

Ka Ansip ja Kiisler on öelnud, et linnaosavalitsused on mõttetud : )

Anonüümne ütles ...

Siin saates kurdeti "Suure Vastasseisu" ja koostöö absoluutse puudumise üle.

Selle probleemi lahendab savisaare lahkumine. Poliitkast. Tõenäoliselt lõplikult. Loodame et see tuleb varsti.

Siis suudetakse lõpuks ometigi normaalne koalisatsioon ja opositsioon luua nii toompeal kui linnas.

Anonüümne ütles ...

veel hääletusest:
internetis keski ettepanekutele vastu hääletades tuli vastus, et nüüd oodake nii kaua kui e-meilile tuleb parool või link, millele klikates saate oma "ei" hääle anda.
Ja kui vastust tunni jooksul ei tule, siis ärge heitke meelt, proovige uuesti! Minul aega oodata ei olnud ja häält anda ei saanud. Vastust ei ole tänaseni tulnud...

mcmount ütles ...

Väike keelevääratus: allilm või allinn. Seni kuni Tallinnas on võimul keskerakond, ei ole ju vahet.

Anonüümne ütles ...

Parteide rahastamisega oli ju nii, et seda tõsteti alles hiljuti 50% - 60 mln-ilt 90-le

Unknown ütles ...

Point on ju selles, et kõik juhtivad erakonnad on vankumatult võimul vaatamata selllele, ükskõik mis nad ka ei teeks.

1. Raha tuleb riigi eelarvest kooskõlas erakondade rahastamise seadusega.

2. Erakonnad määravad ise võimuhierarhia (järjekorra valimisnimekirjades)

Sellest kahest põhimõttest piisab, et kaotada side valijatega / vastutus rahva ees.

Anonüümne ütles ...

Sai ju just hiljuti räägitud, et Lätis ei ole olnud erakondlike toetusi eelarvest - tulemuseks siis praegune seis: oligarhide lobi, erahuvid, kriis, kollaps.

Erakondade paljususe säilimiseks peaks toetused jääma. USA mõlemad erakonnad saavad juba presidendikampaaniateks 25 miljonit dollarit per party.

Anonüümne ütles ...

eelmise jätk Läti erakondade rahastamise ja sealse olukorra kohta: soovitus kuulata Välismääraja 2009-01-18

Anonüümne ütles ...

Muide, seda internetihääletust sai võltsida ka sellel teel:

Tuli kiri, et olete hääletanud ja inimene vajutas sinna , siis tuli teade "täname hääle eest".

Kusjuures see e-maili omanikust inimene ise ka ei teadnud milles asi. Et mis talle nüüd nii järsku e-maili teel saadeti.

-------------
Aga kuna on olemas vähemalt 1 targem it häkker, kellel on programm ajas valimistulemuste jooksvaks salvestamiseks oma arvutis, siis tema tuvastas et hääletusserveris lihtsalt tõsteti hääli "EI" poolelt "JAH" poolele.

Anonüümne ütles ...

Ärge mölisege üheaegselt lugupeetud saates osalejad. See ei ole viisakas. Te olete ju otse raadio eetris. Olge kuulajate suhtes vähemalt viisakad ja lugupidavad. Eriti kõva mõlalõug on muidugi Kilk. Üha hullemaks läheb iga päevaga.

Anonüümne ütles ...

Võrdse kohtlemise põhimõtte järgi tuleb anda ka töötajatele võimalus ühepoolselt kord aastas tõsta enda palka 7%. Seda siis juhul, kui töötaja tunneb, et tal on raske seis.

Anonüümne ütles ...

Ära riidle Kilgiga. Kilk siristab ju mõnusalt. Las poisid müravad.

Anonüümne ütles ...

Tore saade, tänan selle energia eest mida te kuulajatele edastate. Võib olla räägiksite lähemalt kuidas aidata uuesti tööle lihtinimene, keda on näiteks vallandatud, koondtatud, minu arust see ongu just see mida kriisist välja tulemine endast kujutama peaks, või vähemalt töökohtade säästmisest. Millest taastumine tegelikult reaalselt alguse peaks saama- selge see et riigikogulaste palkate kärpimine siin küll ei aita, mind siiani küll mitte. Et kas see ongi see reformierakonna "plaan" mida nad telekas reklaamivad?
Lisaks huvitab mind kui suvalist kuulajat miks Rein Lang enam saates ei osale. Ta jutt meeldis mulle. :D

urmasummi ütles ...

Kus saab volikogu stenogramme lugeda?

Anonüümne ütles ...

finatsinspektsioon summutas samuti SEB likviidsusfondi insiderskandaali, uudiseid ei ole sel teemal juba mitu kuud