29 november, 2008

Stuudios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Tere! Täna saates - õiguskantsler kaitseb sõdureid kehalise koormuse eest, SASi juht ähvardab Eesti peaministrit, lumetorm - kas rahvuslik õnnetus või õppetund edasiseks eluks, ridade puhastamine kaitseministeeriumis jpm. Ootame teie kommentaare!

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jõdu Keskpäevatunni tegijatele!

Ajal, mil rohkem kui 30 000 majapidamist üle kogu maa vaevles elektrita, puhkes Eesti Energia sees teistsugune torm.

Kas tänane Keskpäevatund saaks leida vastuse tuhandeid Eesti Energia töötajaid vaevavale küsimusele. Kuna saates osaleb ka EE nõukogu liige Rein Kilk, siis äkki ta saab aidata.
Kas ettevõtte nõukogu ikka teab, millega ettevõtte juhatus tegelikult tegeleb?
Ei mõtle ainult seda haiglast isikuandmete kogumise teemat. Vaid üldse, kuidas suhtub ettevõtte juhatus oma ettevõtete töötajatesse ja juhtidesse (ei mõtle koondamisi, mis kohati on vajalik).

Kumba juttu peaks töötajad uskuma kui siseauditeenistuse juht (KES ON JU KA NÕUKOGU TEENISTUSES) räägib ettevõtte sissepoole ühte juttu ja meediale teist juttu. Praegu jääb mulje, et ta valetab, aga ei saa aru kas töötajatele või meediale.
EE sisemises kommunikatsioonis ei ole seisukohti muudetud. Endiselt täida deklaratsioon ja saada ära.


TUHANDED TÄNUD JUBA ETTE !

Anonüümne ütles ...

Indrek Teder ei saa aru mis asi on sõjavägi. See ei ole lastelaager.

Anonüümne ütles ...

Koondatavad ametnikud on süstemaatiliselt lammutanud Eesti kaitsevõimet. Nad pole teinud edukat tööd, nagu väidab Ruussaar.

Anonüümne ütles ...

Ju siis on saanud Aaviksoost on töödejuhataja sellpärast, et ta pole suutnud tööd organiseerida nii, et keegi teine sellega tegeleks.

Anonüümne ütles ...

T6epoolest, 6iguskantsler tegeleb vilka ja viljatu asendustegevusega selle asemel et adresseerida t6elisi probleeme nagu riigikogulaste jätkuv osalemine riigi osalusega ettev6tetes. On t6esti t6si et taseme- ja sisuvahe J6ksiga on märgatav. Aga mis teha, teatud ümarate organite puudumine on keeruliselt ravitav haigus...

Anonüümne ütles ...

Eesti Energia juhtkonna rumaluse vastu ei aita ka deklaratsioonid. Kas selleks, et vältida sugulasi ostab EE teenust suurkontsernilt ABB või Siemens, kes omakorda ostavad töö teostuse EE tütarettevõttelt. Otse tütarettevõttelt ostmine on kahtlane? Nii see elektrihind tõuseb !

Anonüümne ütles ...

Kui sõjaväes rühmas on keegi reeglit rikkunud, siis keelatakse tervel rühmal mobiilide kasutamine mingiks ajaks-see tundub küll ebaõiglane olevat.Kuigi ilmselt püütakse sellega kasvatada ka kollektiivse vastutuse tunnet.Kuid minu teada pole need reeglid mitte eelnevalt teatavaks tehtud, vaid väga paljus olenevad vanemate ohvitseride suvast. Või kui kodunt saadus paki eest pead 150 kätekõverdust tegema, siis mis on siin sõjaväega tegemist?

Anonüümne ütles ...

Rein, kui suur on Pere kontserni juhi palk? Kas see pole mitte kõvasti suurem peaministri omast? Mh?