19 jaanuar, 2008

Tormipäeval stuudios Luik, Kilk ja Hõbemägi

Ööseks on lubatud tormi ja üleujutust, juba sajab Tallinnas lörtsi ja puhub kõva tuul. Keskpäevatunni teemadeks on seekord Armin Karu tütre röövimiskatse, Pronksiöö protsessi algus, ametnike privileegide vähendamine, tants regionaalministri ümber jpm. Ootame teie kommentaare!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vastake ikka eelmise saate küsimustele ka!

Anonüümne ütles ...

Lgp Hr Kilk. Ühes eelmistest kritiseerisite teravalt eesti meediat tühiste teemade esiletõstmise eest. Ometi olete just Teie vähemalt viimased kolm saadet sisse toonud märksõna "vändra aveli". Millest see vastuolu? Sõna ja tegu?

Anonüümne ütles ...

Regionaalministriga asi tegelikult lihtne - regionaalhalduse reform oleks maakonna tasandil võimu juurde andnud valdadele, mida aga Reformierakond ei salli. Vale on väita, et Reimaa pole midagi teinud. Ta on täpselt seda teinud ja sel ajal, mis valitsusleppes on kirjas. Mitmes vallas on Reformierakond võimul?

Laar tunnistab, et erakond ei ole Reimaad suutnud aidata. Siis on ehk IRL-i juhtkonna õpiaeg mööda saanud ja aeg tagasi astuda.

Anonüümne ütles ...

Miks siis nüüd uue töölepingu seaduse teemal suu vett täis on?

Estonia in World Media (Rus) ütles ...

Te Priit olete vist lahmija kui mitte suisa loll. Kui kohalikud Gruusias käijad ei suuda pühapäevases saates ära imestada, kuidas too riik ei tööta korralikult kuna puudub ametnike järjepidavus ning iga uue ministriga uuendatakse ka ametnike koosseis, siis Teile jääb see tõsiasi , et ei tohi allutada riigiametnikud poliitikute laussuvale, vastavalt veel Weberi riigi toimimise põhimõtetele, jätkuvalt mõistetamatuks.

Anonüümne ütles ...

Vigade parandus: MTÜ-d on taotlenud seadusemuudatust, mis muudaks ühenduste aruanded avalikuks, juba aastaid. Justiitsministeerium vastupidi ei pidanud seda pikalt vajalikuks. Algne eelnõu nägi ette, et aruanded esitataks registrile juba aastast 2008, isegi nüüd õnnestus kellelgi seda taas mitme aasta võrra edasi lükata.

Anonüümne ütles ...

Avalikku teenistuse reformimine on hea ainult idee tasandil. Reaalselt jõustudes toob see kaasa ainult selle, et heade eesti asja ajavate riigiametnike asemel tulevad ka sinna
parteibroilerid.

Anonüümne ütles ...

Väga koomiline, kuidas vana kooli (seega igasugu korruptsiooniga ja sahkerdamisega ise tegelenud) ärimehed kiruvad, kuidas ikka teised on pahad ja teevad koostööd poliitikutega jne. Hehehehe, kuulge Kilk ja Luik, ostke endale peegel!

Alex Kink ütles ...

"I approve this message"
http://en.wikipedia.org/wiki/I_approve_this_message