22 juuni, 2007

Head uudised - jaanilaupäeval stuudios Luik, Kilk ja Hõbemägi

Esimene hea uudis - jaanilaupäeval on tõenäoliselt ilus ilm!
Teine hea uudis - stuudios saavad sellel päeval taas kokku Hans H. Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi.
Kolmas hea uudis - teemasid jätkub. Olgu see vana hea viinamüügipoliitika (millest ei pääse jaanilaupäeval üle ega ümber), kaitseväe ootamatu kondinõrkus jne.
Palun lisage omalt poolt teemasid ja kommentaare! Kohtumiseni!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/230607/esileht/valisuudised/268252.php
Lugupeetud ärimeestest stuudiokülalised võiksid kommenteerida, millal eesti ärimehed läti kolleegide initsiatiiviga kaasa lähevad.

Taas on öö jooksul suur hulk liiklusõnnetusi juhtunud ja sel teemal kommenteeriks niipalju, et kogu selle nalja saab lõpetada üsna lihtsalt - nimelt praegu liikluseeskirju rikkudes on muidugi jama kui vahele jääd jne, ja trahvist enam ei pääse, samas on aga alati võimalus teatud inimeste kaudu organiseerida asi nii, et lubasid vähemalt ära ei võeta - ükskõik kui raske ka rikkumine oleks. Ehk siis kogu selle pohhuismi liikluses ravimiseks on vaja vaid üht - korruptsioonivaba liikluspolitseid - seni kuni alati sõites tead et mis ka ei juhtuks siis vajadusel saab kõik jälle korda ajada tuttavate tuttavate kaudu - seni jäädaksegi pohhuistideks.

Anonüümne ütles ...

Tänud sisuka saate eest!

Anonüümne ütles ...

Saade oli super, panin ühe olulise jupi saatest üles siia:
http://www.ekspress.ee/blog/archive/EEFV-74HB5N
mj

Anonüümne ütles ...

värske saade pole keskpäevatunni blogilehel mp3-na saadav. pakutakse mingit vana asja. kuku arhiivis on olemas, kuid tulvil reklaami ja ebamugavas wma formaadis. kui olete otsustanud blogilehel oma värsket saadet kuulatavaks teha siis võiksite järjekindlad olla. hakkasin juba harjuma, kuid nüüd olen pettunud :(

Priit Hõbemägi ütles ...

Viimasele kirjutajale - millegipärast pole akamai/kolhoosi kodulehel viimast saadet... Püüan Marvetiga ühendust saada, et asja uurida.
Vabandan väga, kui minu poolt on viga sisse tulnud, saan aru, et kui kord on loodud, siis tuleb seda täita!