11 mai, 2007

Saade algab: Kilk ja Hõbemägi Tartus, Hans H Luik Tallinnas


Oleme Reinuga Tartus stuudios Õpetaja tänaval, veetorni taga kollases majas, Hans H Luik Tallinnas, Järvevana tee äärses Kuku stuudios.
Teemad:
Kas töökohtades toimub integratsioon? Tegelikke kogemusi paljurahvuslistest kollektiividest.
Miks Edgar Savisaar pärast viimast Keskpäevatundi Rein Kilki kirub? Mida Rein Ütles? Ja mis tal nüüd öelda on :)
Abipolitseinikud - kellele ja milleks on neid vaja? Kellele on vaja abipolitseinik Kilki?
Venemaa majandusblokaad - kui karm see tegelikult on? Mida arvavad metsamehed?
Maailma esimene kübersõda toimub Eestis. Mida me sellest õpime? Eile õhtul näiteks Statoilis pangakaardiga maksta ei saanud... Hansapank on oma sauna juba saanud. Kes on järgmine?
Aga mis veel? Mida pakute, mida soovite?
Ise osaleda seekord Tartu stuudios, Õpetaja tänava kollasest majast.
Olen külas sugulastel Tartus, täpsemalt Maramal, Taarasalus.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võiks natuke arutleda kodanik Savisaare personaalteemal - kuidas ja kes ikka kellega volbriööl koertest-kassidest rääkis, kuidas defineerida kohtumist ja kas nii suure kogemusega poliitikutel natuke nadi ei ole taoliste eelkooliealiste laste valedega vahele jääda. Maksumaksjat muidugi huvitab ka see, et kui Savisaar tahab valitsuselt hakata nõudma absoluutselt kõiki Tallinna linnale ja linnavalitsusele 26-27.04 tekitatud kulude hüvitamist (sh serverite rünnakud ja ületunnitöö, küllap ka moraalne kahju), et kas Savisaar volbriööl ülevalolemise ja Seppikul külaskäimise paneb ka ületunnitöö alla...
Kui arvata juurde Savisaare Äripäeva-kirjatöös olev võrdlus Ansip-Chaplini teatud filmitegelane, siis paratamatult tekib tunne, et vaimus oli kod.Savisaar koos vene kooliastega Riigikogu ees teatud loosungeid karjumas.

Samuti huvitaks, kuidas tuleb Keskerakonnast arvata, kui on teada, et mitmed nende partei liikmed osalesed tänavarahutuste organiseerimises (Ekspressi/politsei andmetel).Kas ei peaks neid nimesid ka rahvale teada andma?

Anonüümne ütles ...

Panen ette , et võiks korra üles võtta teema venelaste identiteedist, selle kujundamisest või puudumisest: kuidas neile (nii siin eestis aga miks ka mitte venes?!) vastuvõetavalt "kohale viia" adekvaatset vene ajalugu (bolshevike diktatuur, stalin ja co jne versus inimõigused ja demokraatia).
vastuolud pole ju rahvuste vahel vaid ajaloo mõistjate ja mittemõistjate vahel ja kõik mis sellest tuleb.
kunagi oli "ameerika hääl", ehk oleks aeg "baltikumi hääle"vms ellukutsumiseks.Toetan isand Hõbemäe ideed venekeelsest meelelahutuskanalist, kus jookseks pidevalt uudisteriba ja mis oleks nähtav ka netis, ka venemaal.
kõike paremat

Anonüümne ütles ...

Mis te arvate, kuidas mõjutab kogu asi sisepoliitikat. Mina ennustan, et praegune valitsus püsib koos vähemalt 4a. Ei kujuta küll ette, et Reform, IRL või sotsid võiksid lähiaastatel hakata moodustama Keskerakonnaga mingit vahevalitsust. Eesti poliitikud on küll viimasel ajal muutunud pragmaatilisemaks, kuid nii pragmaatilised nad ka pole. Savisaar mängis ennast küll vist igaveseks opositsiooni.

Anonüümne ütles ...

Pidevalt on jutuks venelaste väidetav diskrimineerimine eestis. Mis on osaliselt ka selle möllu põhjuseks. Kui teeks ühe valitsusvälise rahvusvahelise jne vastava komisjoni, kes kõiki väidetavaid diskrimineerimise või väärkohtlemise juhte jahib ja ammendavalt käsitleb. Sarnaselt Wiesenthali keskusele. Eile soome TV vaidlussaates oli jälle mingi värvitud vene tibi agressivselt n sellise näitega väljas.
Et võtta argumenteeritult põhi alt ära sellel massilise diskrimineerimise jutul.

Priit Hõbemägi ütles ...

Hilja on küll, kuid vaatan veel küsimusi. Homme hommikul Tartus veetorni taha Kuku stuudiosse.

Unknown ütles ...

selline kommentaar peaministri ja linnapea tervitamise kohta Tallinnas - minumeelest oli sarnane juhus eelmine kord mitte Kallas vs. Palts vaid just Palts vs. seesama Ansip. Tundub et hr Ansip kogu oma meelekindluse juures voiks siiski yks hetk yle saada vaenust Tallinna linna linnapeade suhtes :)

Arkadi Zuk ütles ...

Aga tore ju, et meil linnas traditsioone austatakse.

Y galerii ütles ...

Ennustan IRL ja Refi tüli. Re idee on Laari minema puksida ja IRL lõhestada.

Anonüümne ütles ...

Eks see sinu ennustuste täpsus ole teada, Y Galerii...

Anonüümne ütles ...

Pandagu muuseas tähele, et siin kommenteerib kaks erinevat Kristjanit.