05 mai, 2007

Tänan kaasalööjaid, värske saade lingitud

Tänan kõiki kaasalöömise ja kommenteerimise eest! Seekord jõudsin blogikommentaare sisse lugeda vähem kui lootsin - kaasvestlejad olid väga tempokad. Hannes Rumm oli hea ja hästi informeeritud külaline, kogenud raadiohääl pealegi.
Paljud inimesed helistasid KUKU-raadiosse ja küsisid blogi aadressi. Väga meeldiv!
Tegin ka väikese uuenduse - panin värske saate kodulehe lingikogusse üles. Seda siis hakkan nüüdsest pärast iga saadet uuendama. Audioarhiivid asuvad Kuku koduleheküljel ja kolhoos.ee-s.
Veel kord suur tänu kõigile kuulajatele ja kirjutajatele!
Kohtumiseni!

4 kommentaari:

petskratt ütles ...

Tegelt on nii, et kui sa paneksid lingi postituse sisse ja konfiks RSS-sööte läbi FeedBurneri, saaksid inimesed mugavalt saadet podcasti tellida ning mh teenused nagu Google Reader näitaksid saate juures play-nuppu...

ylikool.blogspot.com teeb sama tööd näiteks.

Ehk siis mine bloggeris Settings->Formatting ning pane Show Link Field väärtuseks Yes. Nüüd kui teed postitust / muudad varasemat on Title välja all ka Link. Vot sinna võikski kopeerida sellesama http://akamai.kolhoos....mp3 lingi kopeerida.

Ja edaspidi võiks sealt küljepealt linkida RSSile kui http://feeds.feedburner.com/kuku/keskpaevatund mille just konfisin ja mis võtab sisu siitsamast (ja kui me saame suuremat sorti KUKU podcasti uues kohas käima, siis tegelt olekski mõistlik sealt olemasolu korral linkida saadete kodublogidele)

aj ütles ...

Saates oli juttu võitudest ja kaotustest. Naiivne on eeldada, et kui väga väike riik sõdib väga suure riigiga, et kaotusi üldse ei ole. Ja alati peab teadma, mis on eesmärk, et võitu hinnata. Meie saime pronkssõduri äraviimise ja liitlaste tugeva toetuse,kaotused on majanduses ja sotsiaalses turvatundes. Jääb loota, et valitsusel on olemas strateegia ja konkreetne tegevuskava, kuidas edasi. Esimene ülesanne on viia sisse venekeelsesse ühiskondlikku diskursusesse ja vene koolidesse tõene Eesti ajalugu(mitte ainult okupatsiooni tunnistamine, vaid tuua välja kõik kuriteod) ja valitsus on selle protsessiga ka alustanud. Seega kõigepealt jõudu haridusministrile!

Y galerii ütles ...

Huvitav, kas järgmises saates seda teemat ka käsitletakse. Mart laari vandenõu püha riigiisa (selline tiitle oli mõnda aega ka K.Pätsil) Andrus Ansipi vastu

Lõik Urmas Paeti intervjuust 5. mail SLÕhtulehes

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=22826...

Urmas Paet:

"Raske hinnata, kas siis, kui Andrus Ansip valitsust moodustas ja Mart Laari välisministritoolilt minema puksis, arvestas ta juba pronkssõduri sündmustega või mitte.

Igal juhul oli Ansipil vaja välisministriks inimest, kes on jäägitult usaldusväärne ega kannaks maailma teist sõnumit kui peaminister. Laari puhul oli ja on soolotsemine liiga tõenäoline.

Samuti võis Ansip karta, et kaks korda peaministritoolil istunud Laar ei soostu valitsuse plaaniga pronkssõdur teisaldada ja oleks tekitanud valitsuskriisi. Väidetavalt kohtus Mart Laar viimastel nädalatel enne vandaalitsemist väga sageli Edgar Savisaarega, kellega oodati hetke Ansipi kukutamiseks.

Nüüd, kui Ansipi väljavahetamist nõuab kõige tulisemalt Venemaa, ei õnnestu Laaril ja Savisaarel teda niipea välja juurida."

Anonüümne ütles ...

Priit, ütle palun Hansule, et ma andsin Viktorile ühe hea mõtte.