26 mai, 2007

Seekord sedamoodi - stuudios Kilk, Luik ja Hõbemägi

Tänane soe hommik muutus tund enne keskpäeva kõmisevaks äikeseilmaks. Nädal on toonud uusi teemasid, kütusekartellide kartusest kuni surmasõitjast rullnoka Mikk Segeri uute kihutamisteni. Kõigest sellest ja paljjust muust juba kell 12 saates.
Ootame enne saadet ja saate ajal teie kommentaare, soovitusi ja jututeemasid!

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üle hulga aja 3 musketäri jälle eetris. ;) Nii, et kasutan võimalust, millele te ilmselt niikuinii ümmarguse vastuse annate... Kuid proovida tasub. Stsenaarium: Venelane toob oma tankid Eestisse. Kui see juhtub, siis millal teie arvates kõige varemalt?
P.S. Ärge kõrvale põigake selliste vastustega nagu meie oleme NATOs või EL-s või et vene valitsus ei lase Narva sillale raskeid masinaid.
Lühidalt aastaarv (iga osaleja, plaun). Tänud ette!

Anonüümne ütles ...

Pliis ärge naerge, kuid kui üks teist oleks Mooses, siis kuhu te eesti rahva viiksite, kui Vene-Karu külje all või embuses olemine võimatuks muutub? Kanada, Iirimaa, Island? Kindalsti mitte Rootsi, kust meid jälle tagsi saadetks.

Anonüümne ütles ...

Tre LHK!
Paluksin kommenteerida pr. Osa esinemist saates "Vilka" vastates perepsühholoogi Võrna küsimustele.

Tervitades,
Peeter

Y galerii ütles ...

Pööran tähelepanu, kuidas Ref on Pronksiööd mütologiseerimas. Alguses oli see vaid "pronksjunni" äraviimine, peale ööd mõned sõgedamad nn. ajaloolased võrdlesid seda 1924. aastaga, enamus muigas selle jutu peale. Nüüd on selle idiootliku ideoloogia Pronksöö = 1924 võtnud omaks ka valitsus ja puhub seda mulli järjest suuremaks.

Anonüümne ütles ...

http://bp1.blogger.com/__b8fE7BnI80/RlcvgYObkkI/AAAAAAAAATU/I_S5WqnEukQ/s1600-h/1blogi.JPG

üks pilt ütleb tuhat sõna :)

Anonüümne ütles ...

tsau!rääkige kapo aastaraamatust ja reinu jutust:
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=231650

Anonüümne ütles ...

Kilgile

"Kolm minu tuntud Tartu tuttavat said vigastada kui käisid Otepääl lumelauaga sõitmas"

See näide ei sobinud Tivoli konteksti. Lumelauasõit, nagu auto- või tsiklisõitki eeldab väljaõpet ja harjutamist. Kui näed motikat esimest korda ja lähed sellega kimama, on tagajärjed samad, mis lauaga sõites. Aga küsi seda Hansu käest, tema teab lauasõidust üht-teist.

Küll oleks sobinud näide, et Nokia Big Airi hüpe kukkus Tallinna lauluväljakul kokku, kuna seaduse järgi ei pea hüppe ehitajal olema litsentsi, ehitusel projekti jne.

Anonüümne ütles ...

Poisid... kas meid juhiti vene ajal eestimeelsed olema. Ei. Nii ka praegu... venelased lihtsalt on eesti vastu olema. LIHTNE!

Anonüümne ütles ...

Palun vastake siis... millal tulevad tankid!

Anonüümne ütles ...

Ega nüüd kõike ikka ei juhita ka. Kas Eestlasi juhiti praegu Ansipile toetust avaldama? Ei, see on patriotism ja patriotsim kasvab kordades kui tekib mingi konkreetne vaenlane

Y galerii ütles ...

Riigipöördeks on vaja relvajõude, kas 9. mail Vene armee oleks pidanud üle piiri tulema? Miks ei tulnud siis?

Y galerii ütles ...

Eestis meie teada nagu kohalike venelaste militaarüksusi pole. Või on? Kui pole siis oleks pidanu Venemaa oma armee sisse tooma. Mis takistas? Kartsid Ansipit?

Anonüümne ütles ...

Mida te analüüsite. Vaadake ajalugu. Kõik kordub ju täpselt samamoodi, kui 20 aastat tagasi. See ei aja isegi naerma enam mitte.
Küsimus ei ole "Miks peaksid venelased siia tagsi tulema?", vaid "Miks nad EI PEAKS tagasi tulema?"

AR ütles ...

Stsenaarium: Venelane toob oma tankid Eestisse. Kui see juhtub, siis millal teie arvates kõige varemalt?

Nagu arvata võis, otsest vastust ei antud aga tõenäoline on, et lähema 20 aasta jooksul nt 80% tõenäosusega see juhtub. Nato jõuab siia 45-60 päeva jooksul ja seni peame ise vastu pidama. On tuhat põhjust miks NATO võiks viivitada või siis üldse mitte tulla. Ebameeldiv vastane on parim tõrje rünnaku vastu.

Kui mitte Vene teadliku tegevusena siis peast lolliks läinud või räiges pohmellis Pihkva dessantdiviisi kindrali omaalgatuslikul eestvõttel võib see juhtuda nii ehk nii.

Nii sellistele mässudele kui ka selleks, et Eestil oleks sõjavägi, mida legendaarne NATO saaks aidata, peab Eestil olema tugev kaitsevägi, maakeeli siis lisaks muule, oma tankivägi. Varem võisimi rahapuuduse üle halada, nüüd võiks mõelda.

Lisaks muule on kindlust sisendaval kaitsevõimel oluline mõju saates kõneletud rahvuslikult enesekindlusele, mis annab ka aluse eneseväärikusele, mille põhjalt saab areneda aktsepteeriv ja miks ka mitte andeks andev suhtumine siinsetesse venelastesse.

Y galerii ütles ...

Reff jätkab oma meeste toppimist kõigile otsustavatele kohtadele. Ühe partei ainuvõimu põlistamine on sisuliselt sama ohtlik kui kemplemine Venemaaga.

Y galerii ütles ...

Minu meelest põgenete jälle pseudoteemade manu.