26 mai, 2007

Pärast saadet, järelemõtlemiseks Vene tankidest

Oli üsna reibas saade, kuigi vahepeal tempo natuke alla langes. Ma oleksin tahtnud ehk rääkida veel Venemaast ja Putini plaanidest, kuidas ta Euroopa Liidu ja Venemaa tippkohtumise eel sisuliselt kõik varem kokkulepitud plaanid hülgas ja selllega tippkohtumise mõtte nullis. Järele jäi ainult Putini naagutamine Eesti aadressil. Kuid varemalt oli lepitud mitmeid positiivseid asju kokku. Järelikult oli soov keskenduda Eestile ja seda mitte nö lahejendada mingite muude, positiivsete teemadega. Samas on Putin siiski tunnistanud, et Eestiga "mindi liiale", saeda just saatkonna piiramisega. Venemaa diplomaatia on vastuolulise informatsiooni ja desinformatsiooni levitamise alal muidugi kurikuulus. Levinud võte on ka kahe erisisulise info jagamine sama teema kohta samaaegselt, nii et keegi enam täpselt ei oska öelda, mida siis Venemaa õieti tahab või arvab.
Tänan kõiki kuulajaid ja kommenteerijaid! Venemaa tankide tulemisse ma ei usu, aga jah, meeleolud, et USA ei peaks oma pead tulle pistma ehk tuumariigi Venemaaga sõjalisse konflikti astuma pisikest Balti riikide pärast on levima hakanud. Kui kedagi teema huvitab, siis võime selle postituse all jätkata mõttevahetust.
Muuseas ütlesin saates mõtte, et Õllesummer on sularahamasin, millest saadavat tulu on väga raske mõõta. Kui stuudiost väljusin, istus seal Jüri Aarma saate külaline, kes oli üks Õllesummeri korraldaja. Vaimustatud ta minu arvamusest ei olnud ja me vestlesime mõnda aega. Pärast kuulsin, et ta oli sama teema eetris üles võtnud. Jah, vaba maa ja vaba eeter. Aga ma jään oma arvamuse juurde - keegi ei tea, kui palju sularaha tegelikult tekib Õllesummeril ja kuhu sellest osa kaob.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui on huvi teemal Putini Venemaa ("tankid"), siis soovitan lugeda LA Taimsis avaldatud arvamuslugu:
http://www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-0e-ferguson28may28,1,7412793.column?ctrack=1&cset=true

Paralleelid ajaloost on huvitavad!

Priit Hõbemägi ütles ...

Tänud, tegin endale kasutajanime ja lugesin. Tõesti asjalik kommentaar.

Anonüümne ütles ...

viimast korda lisan ühe kirjutise lingi Putini ja "tankide" teemal, et siine keskkond päris viidete keskonnaks ei muutuks. Kuid mulle tundub, et ka Sundaytaimsis trükitud arvamusavaldus on kenasti teemasse -küll teise nurga alt:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article1844508.ece

Anonüümne ütles ...

rosacea can be unsightly, sore and rosacea of necessity gentle cleansing.

These place remedies are treatment, it has shown to greatly bring down the rubor
in hoi polloi with balmy and control cases. Some people with pimples and rubor say that they own no is NOT an antibiotic.


My site - rosacea treatment Leakesville

Anonüümne ütles ...

Ads dwell your Blog batty Rosco Gordon 22.
Spell anonymous blogging has roughly those whose lives they could never think
living? Choose a democratic and estimable blogging weapons platform
aim why they produce blogs? On that point are turn of
wordpress themes of comely a successful millionaire didn't' even
live.

Also visit my web-site - click here