11 aprill, 2007

Võimalikku jutuainet 14. aprilliks

President Ilvese intervjuu venekeelsele BBC raadiojaamale.
Tallinnas toimus Soome lahe põhja rajatavat Vene-Saksa gaasijuhet tutvustav esitlus. Kardetavale militaarobjektile antakse pehmemat imagot ning lubatakse ka Eesti kampa võtta, kui toru hakkab Eesti majandustsoonis paiknema. Mida aga arvavad torujuhtmest Saksa kindralid?
Maadevahetajad lähevad teisele ringile, kirjutas Äripäev. Misa sai esimesest ringist? Palju maid ju veel jagamata :)
MEESTELE: Baltikal läheb välismaal hästi, kuid Ivo Nikkolo nime all meesterõivaste tootmine lõpetati ära.
Lugejate pakutud teemad:
Toomas Savi ja sealt edasi eestlased Europarlamendis. On üldse teada, et millega nad tegelevad, mis kasu neist on, millised on nende "töövõidud" (või nende fraktsioonide)?
Eesti majandus aastal 2009? Kardan väiksemat krahhi. Eriti kui kogu meedia vastutustundetult taob hirmutrummi ja seejuures veel kasutades valefakte.

1 kommentaar:

Olev ütles ...

Miks just aasta 2009?
1.) ikka ei vaibu spekulatsioonid koaltsiooni püsimisest üle 2 aasta,
2.) järjest enam räägitakse USD kollapsist aastal 2009 (link) ja mida see Eesti majandusele kaasa toob? Eriti mida teevad intressid? Kas euribor kerkib 7-8%ni? Sealt edasi eestlaste 25-30 aastased eluasemlaenud? Kas lähevad pankade kätte?
3.) Laari ja Kallase vastasseis eurovoliniku kohale? Üks RE liider arvas, et koalitsiooni lagunemisel tulevad RK erakorralised valimised (samaaegselt KOV-ga?), kui koalitsioon peaks lagunema? Ligi on varem korduvalt erakorralisi valimisi mahalaitnud. Pidavat tegema rohkem halba kui head.