21 aprill, 2007

Uus saade algab, ootame teemasid ja kommentaare!

Tere! Uus saade on ukse ees. Palun lisage siia mõtteid ja kommentaare!

20 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mutkui ehitame ja ehitame aga kuidas jääb tallinna kaostranspordi lahendamisega?

Neeme ütles ...

jah vana lõbustuspargi juures jalutades meenub vägisi laul "Peatage lasnamäe" et pole ikkagi peatatud
Neeme

Neeme ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Kui teil juba pronkss6durile jutt läks, siis Indrek Neivelt ütleb tänases Eesti Päevalehes ka seda: "See, et pronkssõdur on tõsine probleem, on hoopis teine teema. See on rohkem meie enda riigi teema. Me keerame integratsioonikella sellega kümme aastat tagasi."
Mida arvate,kuiv6rd m6jutab pronkss6dur integratsiooni? Ja veel: mida teha, et eesti-venelane tahaks integreeruda? Kuidas panna eesti-venelasi Eestile lojaalsed olema (arvestades seda, et 90ndate integratsioonipoliitika oli pigem "emigratsioonipoliitika")?

Anonüümne ütles ...

Venelasi polegi võimalik Eesti ühiskonda integreerida. Kas Lääne-Euroopa riigid on suutnud moslemeid integreerida? Ei ole.
Pronksmehe teisaldamine ei muuda venelasi Eesti suhtes vaenulikumaks, kuna nad juba praegu vihkavad Eestit ja eestlasi.

Anonüümne ütles ...

Olete nõus, et venelased tuleks sundida eestist lahkuma?

Anonüümne ütles ...

Võiks luua spetsiaalse rühmituse, mis hakkab venelasi psüühiliselt terroriseerima. Umbes nagu skinheadid.

Anonüümne ütles ...

kas ei peaks ikkagi kroonilt ühe nulli maha võtma? oleks jälle miljunäride top 50.

Anonüümne ütles ...

heh.. to anonym. - v6rreldes suurlinnadega pole see veel mingi ummik;) ja muidugi mida rohkem autosid, seda suurem 'kaos', teadagi

aga jalgpallurite jt sportlaste halin staadioni-puuduse kohta on vist t6esti paisutatud, kui neid ilma suurema vaidluseta muudkui t2is ehitatakse (ETKVLi oma Narva mnt jne)

Anonüümne ütles ...

V6rdlus moslemitega on absurdne.

Maalt välja saatmine?? Kas see on nali? Seda v6ib teha Venemaa v6i m6ni muu mittedemokraatlik riik.

Meedia kipub paraku m6tteviise meie-nemad kultiveerima.

Anonüümne ütles ...

Peaks korraldama soodsaid (doteeritud)bussiekskursioone 9. mai pidustusele, näit. Peterburgi. Inimesed ei peaks siis siin ennast välja elama.

Ummelas ütles ...

Kas tõesti selline saade kui Keskpäevatund veel jätkub. tere hommikust, põllumehed, on ju amme lõpetanud, ehk oleks aeg ka muud muistised muuseumisse via!?

Anonüümne ütles ...

Näe, ei läinudki kaua, kui siinsed kommentaarid lolliks kätte läksid.

(See ei käinud Sinu kohta, Ummelas. :-P)

Küll oleks hea, kui eestlased suudaksid tekkinud pingest hoolimata tsiviliseeritud eurooplasteks jääda - mitte muutuda vihaselt lahmivaks matsikarjaks.

Ja küll oleks hea, kui see pinge juba ükskord laheneks.

Kui põrmud ja monument teisaldada piisavalt aupakliku tseremooniaga, ei usu mina, et venelastele sellest okas hinge jääb.

Y galerii ütles ...

Kamoon, kristjan, kas sa tõesti arvad, et kuju teisaldatakse mingil muul põhjusel kui soovist venelastele (IRLi eesmärk) ja Keskerakonnale (RE eesmärk) lihtsalt ära panna. Mingist aupaklikkus pole siin mõtteski.

Anonüümne ütles ...

väike parandus: Eesti kaitsevägi ei panusta NATOsse pommikoertega, viimased on nimelt päästeameti alluvuses.

Näiteks panustab Eesti NATOle ka õhuradarite pilti siinsest piirkonnast (näeme ju me teisele poole Peterburi), samuti on meil mitmeid muid võimekuis: demineerimismeeskond, sõjaväepolitseinikud, loomulikult ka jalaväeüksused

Anonüümne ütles ...

Y Galerii,

Jah, arvan, et kuju tuleb teisaldada selleks, et:
1) eemaldada ühiskonnast pingeallikas,
2) võtta Venemaa välisteenistuselt ära puuslik, mille najal Eesti-vastast propagandat teha,
3) kinni(s)tada nii eestlaste kui venelaste rahustamiseks, et Eesti Vabariiki valitseb Vabariigi Valitsus.

Keskerakonnale ärapanemine on muidugi boonus, kui see õnnestub. Eesti venelastele aga ära panna ei ole kasulik. Nad on meie kaasmaalased, kelle sümpaatiaid tuleb arvesse võtta.

Kuid Vabariigi Valitsus peab lähtuma riigi kasust ja riigile on minu arust kahtlemata kõige kasulikum see kuju ja need põrmud kalmistule teisaldada.

Y galerii ütles ...

Arvata, et pingeallikas on üks kuju, on ülim naiivsus (kui see on tõsiselt mõeldud, siis isegi puhas lollus). Pinget loovad inimesed ja need ei kao kuhugi. Või kaovad kristjani meelest? Kui mina oleks monumendi-aktivist, siis ma saaks äraviimisest pigem hoogu juurde. Kõnesid saab ka tühja platsi peal pidada, sinna lilli viia, ajakirjandusele intervjuid anda, eesti "rahvuslastega" kakelda jne. Kui mina oleks aktivist, siis ma küll asja nii ei jätaks. Jätkaks igal juhul.
Lihula monumendi asemele viiakse siiamaani lilli ja hoitakse meeles.

Anonüümne ütles ...

Oli tõsiselt mõeldud.

Eks aeg näitab, kas oli puhas lollus või natukene must.

Anonüümne ütles ...

Kutsun üles kõiki eestimaa inimesi viima viimase austuse märgiks lilled tänasel päeval Vene riigi esimese presidendi Boriss Jeltsini mälestuseks Tallinnas Pikale tänavale Vene saatkonna ette . Eesti riigi sõltumatuse üks põhilisi toetajaid Venemaal.Olles üks väheseid inimesi Kremlis ,kes uskus dmokraatia rakendumist Venemaa avarustes ,tegi ta selle endale elutööks ning ohverdas ka oma tervise .
Mälestagem siis seda inimest täna 25.ndal aprillil viies lilled Tallinnas Pika tänava Vene Föderatsiooni saatkonna ette suurele inimesele - inimesele ,kellele tänu me elame Oma riigis ,Oma rahvaga ja räägime Oma keelt !

Jubejuss ütles ...

Selles mõttes toetan Ummelast, et pärast seda kui Kesknädalat saab raadio kaudu kuulata on üleüldse igasugune muu meedia täiesti mõtetu. Üksikutest saadetest ma ei räägigi.
P.S asi pole Ummelase parteilises kuuluvuses või mittekuuluvuses vaid maailma asjade sisus.