27 august, 2022

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Sergei Metlev

 Täna, 27. augustil Keskpäevatunni teemad: 

Stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Sergei Metlev

"Hea, et Indrek Tarand ei jäänud joobnuna vahele Valgevenes..."

Välisluureameti juhi Mikk Marrani lahkumine keset ametiaega RMK juhiks keris lahti VLA miljoniakna skandaali, millest sai ainet süvariigi teema - kas ja mida me peame teadma, kuidas Eesti Vabariik luurab oma vaenlaste järele? Kas juhtide määr5amisel valitseb stagnatsioon? Miks lahkub välisluureameti juht korraga ametist ja jookseb metsa poole?

Indrek Tarandi järjekordne karjääripööre. Võibolla on hea, et see ei juhtunud Valgevenes.

Eesti erameedia sattus küberrünnakute alla ja mitu toimetust ei olnud lugejatele kättesaadavad. Miks see juhtus? Kas riiklikud ametid peaksid sellisel juhul aitama ka eraettevõtteid? ERR on RIA erilise kaitse all. 

Miks Euroopa Liidu võimalik viisakeeld Venemaalt väljasõiduks neid nii valusasti puudutab, kui sanktsioonid tavaliselt külmaks jätavad? 

Riias võeti maha Baltimaade suurim punamonument. 

Gaasiga lähevad asjad üha segasemaks, sest informatsioon on vastuoluline. Pildidl on liiga palju muutujaid järelduste tegemiseks.

Ukraina iseseisvuspäev sai Eestis palju tähelepanu.


1 kommentaar:

KoogaM ütles ...

Milline seos on Marranil RMK-ga:
LõunaLeht 18.08.2022
"Tervelt 20 aastat on Eesti riigile kuuluva metsa majandamise tüüri hoidnud 1991. aastal Võru Kreutzwaldi nimelise keskkooli lõpetanud Aigar Kallas, kes kunagise RMK nõukogu juhi kohalt valiti peadirektoriks juba 2002. aastal. Praegune RMK nõukogu otsustas teeneka metsandustegelase volitusi mitte pikendada ja valis uueks ettevõtte juhiks senise Välisluuremeti peadirektori Mikk Marrani, kes üllatuslikult on samuti Võru Kreutzwaldi kooli vilistlane."