05 veebruar, 2022

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

Keskpäevatunni teemad 5. veebruaril:

COVID tõendite aeg hakkab ümber saama. Koolilastel pole enam seda vaja, õnneks. Kui kiiresti see aga tegelikkuses läheb?

Reformierakonna reiting on mudas, peaministri oma allapool arvestust. Kuidas üldse niimoodi valitseda saab? Või on see tõesti täiesti ükskõik - kord pukki saanud, siis enam alla ei tule?

Riigisekretär Taimar Peterkop tegi ettepaneku keskastme ametnike ja riigiteenistujate lepingutes kethestada 5-aastane tähtaeg ja lõpetada tähtajatud lepingud. 

Eesti keelas Valgevene õlitransiidi. Kas algavad kohtuprotsessid?

Algasid Pekingi olümpiamängud.

Kohus leidis, et koole ei pea distantsõppele saatma. 

Saarte liinide piletihinnad tõusevad.


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Vaktsineerimine peatus täpselt sel hetkel, kui vaktsipassi hakati jõuga pähe määrima (lubati kohvikutesse jms ainult vaktsituid), oli vist 25 oktoober 2021. Tol hetkel oli 2kordsete vaktsineeritute tase 58%. Nüüd, pool aastat hiljem 62%. See on rahva protest jõuvõtete vastu.

Asjale pole kasuks tulnud ka ühe vaktsineerimisentusiasti surm jala pealt.

Unknown ütles ...

Oma ülikooliaegsetest suulistest eksamitest ei mäleta ma mitte midagi. Ma tuupisin, rõhutan, TUUPISIN kogu selle faktipuru pähe selleks üheks korraks ja kõik. Peale seda ma unustasin selle kogu selle värgi KOHE. KOHE. Paar nädalat hiljem oli kõik meelest läinud. Kui hiljem elus vaja, siis õppisin asjad lihtsalt uuesti.