16 oktoober, 2021

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg

Keskpäevatunni teemad 16. oktoobril:

Riigikontrolli raport paljastas suuure mahajäämuse Rail Balticu ehitamisel. Ilmselt tähtajaks valmis ei jõuta, aga hiljem on oht ilma jääda Euroopa rahast selle ehitamiseks.

Koroonateemal valitseb täielik kaos. Millal saavad vanemad inimesed tõhustusdoosi? Mida valitsus tegelikult teha kavatseb? Piirata või veenda? Peaminister pillub Tanel Kiige poole mürginooli. Miks on koroona vastane võitlus muutunud parteipoliitiliseks käteväänamiseks, mille ohvrid on tavalised inimesed.

Elektrihinna tõusu leevendamiseks tegi valitsus oma ettepaneku. See tundub hale ja väeti võrreldes sellega, mida valitsus hinnatõusu kaudu maksudena ise saab. 

Kohalikud valimised on ukse ees - need toimuvad homme! Keda siis tegelikult ikka valida? Või siis - keda mitte valida?

President Alar Karis ei saanud kohtuda ei Soome ega Läti presidendiga...



3 kommentaari:

Lauri ütles ...

Rail Balticu võiks tõmmata esimeses järgus Pärnuni ja siis vaadata edasi, kuidas olemasolevaid liine pidi sinna reisijaid ette vedada. Võibolla Tartu-Viljandi raudtee haru oleks ka täitsa OK.

Lauri ütles ...

Haiglasse satuvad vanurid. Mis teisel moel kui premeerides pensionäri vaktsineerima saab? Sulgedes ühiskonna kõigi ülejäänute jaoks?

Lauri ütles ...

Ega praegu kohe karjas inimeste vaktsineerima ajamine viiruselainet kontrolli alla ei vii. Käesoleval hetkel on see immuunsüsteemi nõrgestamine.