15 mai, 2021

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar

 Keskpäevatunni teemadeks 15. mail:

Jüri Ratase imelised seiklused Saaremaal ja personaalne eelarverida Riigikantseleis. Külaskäik korruptsioonivastasesse erikomisjoni. 

Koroonauudiste analüüs: koolid lahti, digiregistratuur andis vaktsineerimishuvilistele alla... Kuhu kadus 2+2? Valitsus infot ei jaganud...

9. mail ei tohtinud Eesti kaitseväelased Pronkssõduri lähedal mundris ringi liikuda. 

Parlament kärbib oma eelarvet, aga mitte kuluhüvitisi.

Eurosaadikud pääsevad volikogudesse ehk MEPid saavad KOVidesse. No miks ometi?


4 kommentaari:

Hanno Matto ütles ...

Sisuline küsimus on, et peaminister kasutas maksumaksja vahendeid parteiesimehe ülesanneteks ning korraldas üle kolmekümne koalitsiooni “nôupidamise”, kuhu telliti alkoholi määras, mis mõne nôrgema pumba viiks päevadeks rivist välja. Riiki tuleb valitseda kaine peaga! Ei ole enam 80-ndad.

virve rüüt ütles ...

Mäletate Karl Reitsi hoiatust "Häda tuleb!" Eesti riigi moraal on ohtlikus vabalanguses. Lugege Peeter Espaki artiklit "Eesti eest! Ise alla andes."
Reform teatavasti andis alla juba opositsioonis olles, see soov Venemaaga taasühineda oli moraali LAKMUSPABER. Seda K.Kallas ja punt 100%-liselt teevadki, sest muud nad lihtsalt ei oska.
Põhivastutaja riiklike otsustuste eest peaks praegu olema ikkagi peaminister K.Kallas. Aga mida me näeme? Nagu täisrelvis politsei ja koertega operatsiooni puhul rahumeelse rahva vastu kommenteeris KaKa: "ma arvasin, et politsei ajab siin riigikogu ees oma politsei asju", niisamuti nüüd näib Kaka arvavat, et eks Herem ajab parajasti oma sõjaväe asju. Toimiv ja vastutav riik on kadumas olematusse.
Küsimus on, kust, väljastpoolt Eestit, ja milleks on ennast teadlikult varju jättev K. Kallas volitatud???

joosu ütles ...

Kui kaitseväe ülesanne on kaitsata meie kultuuri, siis praegu läheb kaitseväe ülem lõhkuma selle kultuuri ühte osa. Heremil on palgasõduri mentaliteet ja hetkel kaitseb ta talle palka maksva ministri käsku- kokku hoida.

virve rüüt ütles ...

Inimene arvab: "Eestis on viimastel aastakümnetel tõeline suur töömeeste puudujääk. Püüdke omale leida tublit ja usaldusväärset torulukkseppa, pottseppa, elektrikku, maalrit, krohvijat jne jne. Mida pole seda pole. Kõik laguneb."
K õ i k...l a g u n e b. Faktiliselt Reformi targal juhtimisel. No tule taevas appi, kas kogu riigis enam rohkem Kallaste 'ASst RIIK' mõistust, päris mõistust ei jätkugi?? Rääkimata, et juhtival AS-parteil riikluse aadet jätkuks.