09 jaanuar, 2021

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar

Täna, 9. jaanuaril on Keskpäevatunni teemadeks:

Usun, ei usu - Kantari usaldusuuring Eesti poliitikute kohta näitab, kes naudib rahva usaldust ja kes mitte.

Lõputu jauramine Toompeal ja selle komisjonides on juba surmani ära tüüdanud.

Vaktsineerimisega on hakanud toimuma vastikud lood - Rapla haigla nõukogu sai vaktsiisisüsti - miks küll? Kas nad on eesliinitöötajad? Vaktsiinide jagamise logistika tõstab küsimusi, kas üldse mingeidplaane on tehtud. Simmo Saar vaidlustas vallandamise.

Linnapeade kandidaadid on hakanud edasi kerkima - no milleks küll? Nad ju nagunii ei saa!


8 kommentaari:

Kaupo ütles ...

Suhtluskeskkonna vahetus ei pruugi takistada äärmuslaste info levitamisvõimalusi.
Vaatkem näiteks meie ajakirjanduse suurt huvi "vähekuulatava raadiosaate" vastu ja kuidas siis tassitakse need sõnumid nn "usaldusväärsesse meediasse".

Unknown ütles ...

Huvitav on, et kuigi prohvessionaalne näitleja on Saar, siis etenduskunsti väljaasteid teeb hoopis Läänemets!
Erakonna juhil peaks häirekellad helisema, et partei sisene erakonnajuhi vastaskandidaat saab nii palju tähelepanu.

andi ütles ...

Strandberg ja Ruussaar kaitsevad laamendamist Riigikogus, tüüpiline liberastide käitumine- meile on kõik lubatud, teised olgu meiega nõus või tambime maa sisse.

Unknown ütles ...

Strandbergile, kes nimetas abielureferendumi küsimust jaburaks, teadmiseks, et samasooliste abielu referendumeid on korraldatud mitmetes riikides, sh. seitsmes Euroopa riigis. Kas ka seal on valitsused/inimesed jaburad?

Kristina Kiisa ütles ...

Kristina Kiisa, Eesti Hambaarstide Liidu juhatus, me näeme üldsõnalist vaktsiinikava, kus on kirjas järjekord - meditsiiintöötajad, hooldekodud ja riskirühmad. Reaalsus on see, et mitte ükski hambaarst pole saanud vaktsiini, vaktsineeritakse hooldekodude töötajaid ja kliente. Seega isegi seda üldsõnalist kava ei täideta. Me pole näinud detailsemat kava - jutt salastamisest tähendab, et seda pole.

Andres ütles ...

Hr. Ruussaar ei julge/it taha vist välja öelda, et Marina Kaljurand on rahvuselt ka VENELANE, kes räägib väga head vene keelt.

Inimene ütles ...

Kuna saatejuht ei ole ammu enam erapooletu ajakirjanik, siis ongi hea, et teised 2 tasakaalustavad. Ja tasakaalustama peavadki 2 inimest, sest saatejuhil on rphkem võimu ja Hõbemägi kasutab ka seda jõhkralt ära. Peaksingi siis nagu ütlema, et saade on tasakaalus. Kui tasakaalustajaid poleks, siis seda saadet kuulata ei oleks võimalik.

Jubejuss ütles ...

Obstruktsiooni ajaloos on palju enamat toimunud kui meie opo "huvitavad" küsimused – loetud ette Homerose eeposeid ja telefoniraamatuid.
Kuid oluline on see, et see on opositsiooni vahend kaasa rääkida ja kaasa rääkimine on osa demokraatiast – koalitsioonil on võim ja opositsioonil obstruktsioon.
Kui koalitsioon ei arvesta opositsiooniga, siis opositsioon kasutab oma õigust panna asi venima. Seda ei kasutata, ega ole kunagi ka kasutatud lihtsalt niisama.
Eesmärk peaks olema kompromissi leidmine, mitte hetke koalitsiooni ülesõit opositsioonist, et siis 4 aasta pärast taas kõik ümber pöörataks.