31 oktoober, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar

 Keskpäevatunni teemad, täna, 31. oktoobril:

arutelu abielutemaatika üle muutub üha tulisemaks - roheliste petitsioon vs EKRE abielureferendum - pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad?;

vihakõne kriminaliseerimise hoiatus Euroopa Komisjonilt. Aga arutame seda vihakõne asja veidi lähemalt. Eestis see kriminaliseeritud ei ole. 

Narva sai pildile - nimeseadus keelab vabariigi vastaliste nimede kasutamise tänavanimedes ja Narva peab lõpuks alluma;

tõuksid tänavaliikluses said piirangud;

algas taas jutt topeltkodakondsuses, 

ähvardavad uued alkopiirangud,

Mart Helme ei annaks raha ERRi uue maja ehituseks,

Reitelmann lahkus ERRist ja Poolamets tuleb tema asemele,

Kas Herman Simm koputas Estonia peale?



2 kommentaari:

Ülla Vähk ütles ...

Üheaegselt nii päris abielu ja sooneutraalse abielu deklareerimine on absoluutne absurd. KÜSIMUS ON LASTES.
Küsimus on ainult, ainult ja ainult ELU OLEMUSES ja põhiseaduslikult kaitstavas PEREKONNAS, tähendab järeltulevas põlvkonnas, lastes ja nende inimesteks kasvamise parimas tagamises. Abielu on perekonna loomise akt, aga MITTE KOHUSTUSLIK, mitte kõigil juhtudel praktiseeritav. Abielu on PÜHENDUMUSE kinnitamine, aga reaalne perekond funktsioneerib ja on riigi kaitse all abielust sõltumata. Me kõik teame seda, aga teeme näo, et ei tea.
Milles seisneb praegune rünnak? Praegune RÜNNAK on rünnak elu olemusele, suvaseksiva abielu deklareerimisel kaotavad lapsed reaalse kaitse, nad muudetakse mängukanniks ja kaubaks homoabielu altaril, asjaõiguse objektiks, neilt ärastatakse kõige esmasemad vääramatumad inimõigused, õigus pärilikule identiteedile (emale ja isale, kaugemas tulevikus eellastele tervikuna) ja NB!!! alusarmastusele, mis on ka inimühiskonnas algset looduslikku päritolu - ema viis hälli heinamaale.
Seda tehes me ei ole enam inimesed, aga inimühiskond, nagu näha on võimeline ise ennast suurepäraselt hävitama, kui kõrgemad kategoorilised imperatiivid KÕIK prügikasti visatakse. Aga see kõik, inimese moondamine, Eestis laste kallal lasteaias ja koolis juba toimub. LGBTQ pole mitte kõikvõimalikke seksuaalparafiilia vorme praktiseerivate inimeste kogukond, vaid nende nimel esinev ORGANISEERITUD neomarksistlik kultuurirevolutsiooniline rünnakrühm.

Ühiskonnad, kus täiskasvanute kõigivõrdsuse hüsteerias on lapsed kõige suuremad kaotajad, surevad nagunii välja. Sellest, kuidas praegune peavoolu propaganda hüsteeriliselt ühes suunas ründab ja ainsatki mõistusehäält läbi ei lase, hakkabki selgeks saama, mis on tahetav eksistentsiaalne tagajärg eesti rahva jaoks - kui mitte keegi enam aus ei ole ja koguni ei tohi olla, ei saa ka mitte mingit lootust olla.

mushka ütles ...

Kui Ruussaar ei saa aru, kas on rahvahääletus või (mingi jama) küsitlus, SIIS LUGEGU PÕHISEADUST:
§ 56. Kõrgeimat riigivõimu teostab rahvas hääleõiguslike kodanike kaudu:
1) Riigikogu valimisega;
2) rahvahääletusega.
ja
§ 105. Riigikogul on õigus panna seaduseelnõu või muu riigielu küsimus rahvahääletusele.
Rahva otsus tehakse hääletamisest osavõtnute häälteenamusega. Rahvahääletusel vastuvõetud seaduse kuulutab Vabariigi President viivitamatult välja. Rahvahääletuse otsus on riigiorganitele kohustuslik.