29 august, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Urmas Jaagant

 Keskpäevatunni teemad täna, 29. augustil.

Aivar Mäe lahkus Estonia juhi kohalt. Kultuuriasutuste võistlus Kultuurkapitali suure finatseeringu eest - ERSO uus kontserdimaja, Oleviste kirik jt.

Peeter Helme vastu koguneb üha rohkem süütõendeid.

Aasta Ema Malle Kobin sai reaalse vanglakaistuse oma kasulaste piinamise eest. Ta tegi kasulastest rahamasina ja kohtles neid alandavalt.

Keskerakonna kongressist - autopesijast peaminister ja kas Keskerakond teeskleb, kui raske on neil EKREga koos olla. Suurannetaja vastu algatati kriminaaluurimine.

Koroona piirab meid - lennuliiklus, alkopiirangud, koolide algus tekitab küsimusi.


2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Natuke liiga palju vaidlete vormi, kas hüppas ja kuidas katsus, mitte teo enda sisu - lubamatuse, vastikuse üle. Üleüldse võiks naisi puudutuvas teemas olla kaasa rääkimas naine.

Unknown ütles ...

Vale kajastus hr. Hõbemägi

Jututoas "Armastusesaal" pidas proksi poolt süüdistatav enda vestluskaaslast täiskasvanuks. Selles jutukas on absoluutselt tavaline, igapäevane, et esinetakse valenimedega.
Võtke ühendust selle jututoa administraatoritega ja see, kui palju seal esinetakse valenimede all, mis ei vasta vestleja soole on äärmiselt sage.
Vestlus oli erakanalis ehk see vestlus ei olnud ju avalik, mida väitis Teie saates Jaagant - mees, kes pidevalt eksib faktidega, tehes tahtlikke valekajastusi või siis ei viitsi ennast faktidega kurssi viia.

Ajakirjanduselt küsiks veel, et kas olete teinud kindlaks, miks prokuratuurist jälle kohtumaterjalid protsessi käigus välja tulevad? See on ilmselgelt kuritegelik, kohtu ja ühiskonna ebaseaduslik mõjutamine - miks ajakirjandus ei väärtusta ausat ja õiglast kohtupidamist, et pööraks sellele rikkumisele tähelepanu?