20 aprill, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Heldur Meerits

Täna, 20. aprillil Keskpäevatunnis teemadeks:
president Kersti Kaljulaiu visiit Moskvasse ja kohtumine presidsent Vladimit Putiniga;
Kaja Kallase troonikõne, võibolla ainus, mida ta esitada sai;
Jüri Ratas sai volitused valitsuse moodustamiseks;
diskussioon selle üle, kas president peaks takistama mõnda inimest ministriks saama;
Viktoria Ladõnskaja soolod hääletamisel;
Mihhail Kõlvart mängis linnavalitsuse ümber;
Evelin Ilves soovib kandideerida Roheliste juhiks ja europarlamendi saadikuks;
Lauri Hussar Eesti200 saab jätkuvalt kõvasti eetriruumi;
Jumalaema kirik Pariisis põles,
Ukrainas tulevad presidendivalimised.



17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh, jummal, jummal. Korra kohtuti igavleva puutiniga ja kuna ta Kaljulaidile kohe oma koera ega välisministrit kallale ei ässitanud, siis nüüd tehakse puutinist vaat et ingel. Kas te ka ei õpi. Bush olla ka puutinile sügavale silma vaadanud ja seal hinge näinud.

Anonüümne ütles ...

Ehk Ruussaar saaks ühe saate olla o b j e k t i i v n e ja e r a p o o l e t u?

Anonüümne ütles ...

Miks te desinformeerite kuulajaid?

Anonüümne ütles ...

Millest te räägite? Me ei ole Moldaavia, Gruusia....?

Anonüümne ütles ...

Ütleksin Hõbemäe kiitusele krapsaka presidendi kohta, et sellisele inimesele
nagu vene president on meie poliitkorrektne bürokraat Booooring. Putin lihtsalt
kannatas ta ära. Natukenegi oleks meil lootust siis, kui me ei lömitaks
poliitkorrektsuses - selles liberaaldemokraatlikus dogmas. Ning selles on
Ratase uuel valitsusel palju ette võtta.

Urmas Loit ütles ...

Luik oli 2013-2015 ka suursaadik Venemaal

Anonüümne ütles ...

Kuulsin ma ikka Hõbemäge õigesti, et see on hea, et meie SISEMINISTER on Venemaa asjatundja? Milles asi? Võite vabalt öelda, et teile meeldib EKRE punt ja kuna teid isiklikult ei solvata, siis teiste vastane sõim on OK, aga jaburusi ei maksa küll heietada. Olgu teie soov kuitahes suur, aga siseministril Venemaaga asja ei tule.

Anonüümne ütles ...

Leningrad. Tallinn. 19/05/2019 https://www.facebook.com/events/1011839309008671/
Ehk aega on veel :)

Anonüümne ütles ...

Ruussaar, kas nüüd järsku on Anne Veski esinemised Venemaal OK? Ei olegi enam "Kremli ööbik"? Milline vaimne areng!

Anonüümne ütles ...

eh - hea nali! Et kunagi müügiks pullide kasvatamine teeb koheselt põllumajandusspetsialistiks! Mul mitmeid tuttavaid noori peresid tegelesid toona samamoodi sellise pullikasvatamisega, lausa alevi kortermajas elades. Ja selle tegevuse põhirõhk oli just noortel naistel, kes lastega kodus. ÜKSKI neist ei ole põllumajandusega tegeleja ega tunne seda valdkonda (haridusteed kah erinevad, kuid põlumajandusharidust pole kellelgi, mitmed isegi põlvkondi linnainimesed ega olnud maal vanaemagi)! Ah jah, väikelinnas kasvatasid sugulased ka nutriaid, see oli range kontrolli all - käidi kontrollimas, kui palju loomi ja mis värvi karvaga jms., karusnahkade kõrvale panemise tulemus võis olla kole kohtutee, nalja stagna-ajal ei tehtud selliste asjadega. Nii et selle järgi mu järgmise põlvkonna sugulased on ju lausa põlised põllumajandustöötajad?

Anonüümne ütles ...

Kas Kaja Kallase kõne oli tema valitsemise aluste esitamine? Siis ei saa ta asjale üldse pihta. Kas jutt naiste võrdõiguslikkusest, abortidest (Kaja Kallas ütles, et naine sigitab lapse kui ta on õnnelik, siis miks see õnnelik ja tark naine ei kasuta rasestumisvastaseid vahendeid? Ja keegi pole aborte keelata tahtnud - küsimus on olnud tasuliseks muutmisest) , kliima soojenemisest ja koalitsiooni (ning nende valijate) sopaga üle kallamine ongi Reformierakonna valitsemise alused?

Kuhu jäid Reformi ja Sotside VALITSEMISE ALUSED?

Reformi strateegia Ratase koalitsioonileppe esitamisel oli, et iga küsija kasutaks sõna "valetama" eri variatsioonides.

Just Reformierakond on olnud see, kes on rahvast lõhestav, viha ja valet külvav. Kust võtab Kaja Kallas õiguse öelda, et Keskerakonna, Isamaa, EKRE koalitsioon on seisak, tagasiminek. Sellega sülitab ta nende valijatele ja demokraatiale näkku.

Mis asi see oli, mida Kaja Kallas ütles??? See oli vilets propagandakõne, mis kubises valedest, VIHAST ja rahva lõhestamisest. See oli ehe näide vihakõnest ja ülbusest.

Kallase mainitud demonstratsioonid, piketid, kontsert oli totaalne läbikukkumine.Käputäis osalisi võrreldes "e-häältega".

Just sellise ülbuse, mõnitamise, laiamise ja teiste Väikeseks Peetriks pidamise pärastei ei taha keegi Reformiga tegemist teha.

Arvata võib, et Europarlamendi valimistel saab Reform 120% e-häältest.

Anonüümne ütles ...

K. Kallase kõne kohta.
NB! kõnes küll oli, aga tema ja sotside paberis puuduvad sõnad eesti keel ja sõnaühend eestikeelne.
Aga kirjutan, sest olen K.K. kõnest solvatud. Ootasin riigimehelikku visiooni, kuidas Eestit edasi viia, aga kuulda sain 20 min tänitamist, ei muud.

Anonüümne ütles ...

Pruuni keelega Kuku raadio saatejuhid :D
Enne materdasid valimatult EKRE-t ja Keskerakonda, nüüd esimene kord Kaja Kallast, kui too sai Toompeal häbistava kaotuse.

Anonüümne ütles ...

Hr. Hõbemägi, mis te arvate, mis saaks näiteks Rootsi või Inglismaa raadio saatejuhist, kui ta hakkaks mõne omavalitsuse liikmeid lahkama nende rahvusest tulenevate nimede alusel?

Anonüümne ütles ...

See oli peaministrikandidaadi mõnitamine. Ja miks Reform 17 aasta jooksul ei läinud üle eestikeelsele haridusele. See oli piinlik. Nüüd nägid kõik, kuidas Reform lööb kiilu rahva vahele. PIINLIK.

Anonüümne ütles ...

Härrased! Indrek Tarandi 100000 häält olid protestihääled olemasoleva tagurliku ja vettiva poliitsüsteemi vastu, mitte aga selle tõttu et Indrek Tarand oleks niiväga meeldinud.

Valimistel on alati mitu aspekti. Valimistel antud poolthääl ei tähenda sageli, et hääle saanud isik hääletajale meeldib. Ise ka kasutanud sarnast praktikat.

Anonüümne ütles ...

Kuulge poolsotsialistlikud paberimäärijad! Võrrelda tuntuselt, harituselt, oskustelt, võimekuselt I.Tarandit ja R.Kaljulaidi ning Repinskit ja Aab'i on nagu võrrelda "mehe au" ja näppu...Just samas järjestuses...Ma saan aru, et Ruu'le on too mõttetu reetur R. Kaljulaid mingi iidol, kuid no kuulge! Tegu on ju mõttetu klouniga!