06 oktoober, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Keskpäevatunnis täna teemadeks:
Marika Korolev seljatas anonüümsed kommentaatorid,
Kes teeb erakondadele PRi enne valimisi ja miks seda on oluline teada;
katuserahad said avalikuks. Kas katuserahad on vajalikud või mitte?


9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kulla hr Kimmel. Milline erakond siis sallib teisitimõtlejaid oma ridades? Või on justnimelt ekre kottimine popp ja noortepärane

Just ütles ...

Eks märkasite eilset hääletust USA senatis, kus eelviimase hääletusega sai Ülemkontu kandidaat 51:49 võidu. See tähendab seda, et samasooliste ja abordisoodustajate pidu USA kohtutes saab otsa ja kui juba seal muudavad kohtud suunda, siis ega see ka siia tulemata jää. EU sotsialismil ei ole pikka pidu, sisemised pinged lõpetavad selle Brüsseli diktatuuri ära ja siit saavad erinevad rahvad uuesti lootust vabadusele.

Just ütles ...

Räägivad sellise maailmavaate pooldajad, kellest viidatud ettekandes räägitkse.

https://youtu.be/oE-_weLRLK4

Just ütles ...

Hallo Ruussaar, laenu tuleb võtta ja see on õige (Kimmel). Normaalsed inimesed laenavad siis kui raha on odav ja seda oleks ammu vaja olnud teha, siis kui pangaintress läks nulli või lausa miinusesse.

Anonüümne ütles ...

Härrad Ruussaar ja Hõbemägi!

Kas Teie tõesti ei mäleta esimest e-hääletamist, kuidas e-hääletuse süsteemi juht Martens Tarvi tuli meediasse ja kilkas üle terve Eesti, et Lasnamäel üks vanaproua hääletas 500 korda ühe kandidaadi poolt?
Igale lollile sai 2005a oktoobris kohe selgeks, et e-hääletus ei ole salajane! Kuidas Te seda ei mäleta? Kas Teid vaevab sama haigus nagu Kallast, kes ei mäleta VEB-fondi kohta mitte midagi?

Teil härrased on mäluprobleemide tõttu aeg ajakirjandusest taanduda ja asuda aias lilli kasvatama ja Muuli Kalle'likke memuaare kirjutama. Kirjutada Te ju oskate, kui lillekasvatus välja ei tule.

Anonüümne ütles ...

Hr. Ruusaar võiks kuulajatele selgitada, miks on meedias artiklite kommenteerimine avatud valikuliselt, nagu ka miks mõned artiklid või arvamusavaldused on loetavad täies ulatuses ja mõned peale paari esimest rida tasulised ?

Tiugu ütles ...

See Ruu kokutamine ja pidev vahutamine hakkab juba närvidele käima. Ma saaks veel aru, kui ta räägiks midagi asjalikku, aga vahutada lihtsalt vahutamise pärast, viskab juba kopa ette. Ärge laske oma saadet labaseks muutuda.

Anonüümne ütles ...

Kuidas meil on lood seltsimehed tsensuuri-jüngid ja ajupesijad ikkagi nende üha pidurdamatumalt vohavate anonüümsete artiklite ja saadetega "lugupeetud väljaannetes"...?

P.S: Katuseraha on VARGUS ja jääb selleks igavesti.

Anonüümne ütles ...

Kas mitte saatejuhid ka ise ei libastunud kägudeks, nimetades eesti tuntud näitlejannat Korolevi järjepannu Koroljöfiks? Ja seda mitmekesi ja ca 5x järjest....